360° HD panoramska vohunska kamera z WiFi + IR LED

Koda artikla: 10-150 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 116,67 €
Cena vklj. z DDV 140,00 €
- +

Opis izdelka 360° HD panoramska vohunska kamera z WiFi + IR LED

360 ° HD panoramska vohunska kamera z WiFi + IR LED. S to kamero lahko resnično spremljate celoten prostor v prostoru – tako boste ujeli vse.   Ima zaznavanje gibanja in ponuja pogled z ribjim očesom ter celotno pokritost približno 100 kvadratnih metrov, tako da imate zajet ves prostor. Za tako široko pokritost bi potrebovali vsaj 4 običajne kamere, a zahvaljujoč naši 360° panoramski kameri boste prihranili veliko denarja .

Kamera podpira WiFi , kar omogoča enostavno namestitev na steno ali strop ter možnost nadzora preko mobilnega telefona. Preprosto prenesite mobilno aplikacijo "V380" (iOS, Android) v svoj pametni telefon, seznanite obe napravi in začnite gledati sliko v realnem času. Varnostno kamero je mogoče povezati z domačim usmerjevalnikom prek WiFi ali Hot Spot, kar vam omogoča ogled slike kadarkoli in kjer koli z mobilnim telefonom. Skenirano sliko kamere lahko urejate tako, da s prstom povlečete po pametnem telefonu, da nastavite idealen kot, ali pa imate na voljo do 5 načinov prikaza . Vsak način naredi panoramsko kamero idealno zaščito za uporabo v zaprtih prostorih.

varnostna kamera - ribje oko

Panoramska kamera ima tudi zaznavanje gibanja , tako da boste v primeru kakršnega koli premikanja v prostoru vedno opozorjeni na mobilni telefon . Možnost nastavitve zvočnega alarma na kameri, ki opozori neželene goste in opozori, da je nadzorovano območje. Popoln način, da imate med vašo odsotnostjo vedno varen dom , pisarno, trgovino ali garažo. Kamera nima težav s slabimi svetlobnimi pogoji ali celo s popolno temo zahvaljujoč infrardeči LED luči . Še vedno ohranja enako visoko kakovost slike HD in zagotavlja nočni vid do 9 metrov .

varnostna kamera 360

Kamera ponuja tudi dvosmerno komunikacijo , saj ima vgrajen visoko občutljiv mikrofon in zvočnik. Med gledanjem videa, ko ste v službi, lahko poslušate, kako slišite in govorite svojega otroka ali hišnega ljubljenčka prek mobilnega telefona. Zajeti zapisi gredo skozi stiskanje H.264 za zmanjšanje velikosti datoteke in se nato shranijo na kartico micro SD, ki je podprta do 32 GB (ni priložena). Če je pomnilnik kartice SD poln, bo začela snemati v zanki in prepisala najstarejše zapise, da ne boste izgubili trenutnih slik.

panoramska kamera

Lastnosti:

Full HD video v realnem času
Dvosmerna komunikacija
Zaznavanje gibanja in samodejno opozarjanje
Snemanje v zanki
WiFi povezava
Nočni IR vid

Specifikacije:

Ločljivost videa: HD 1280x960
Zvok: Vgrajen mikrofon in zvočnik
Pomnilnik: podpira kartice micro SD do 32 GB
Delovna temperatura: -10 ~ 50 °C v zaprtih prostorih
Sistemska podpora: iOS 6.0 ali novejši, Android 4.0 ali novejši.
Dimenzije: (Š) 70 mm x (V) 36 mm
Teža: 60 g

Vsebina paketa:

1x 360° panoramska kamera
1x USB kabel
1x AC adapter 220V/USB
1x Pribor za montažo
1x 3M nalepka
1x vrečka z 2 vijakoma
1x Uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki