Žepni prevajalec v 72 jezikov in fotografij - DOSMONO T2

Koda artikla: 70-011 Imam vprašanje
Proizvajalec DOSMONO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 266,67 €
Cena vklj. z DDV 320,00 €
- +

Opis izdelka Žepni prevajalec v 72 jezikov in fotografij - DOSMONO T2

Žepni prevajalnik v 72 jezikov + fotografija - Dosmono T2 z Bluetooth/WiFi in 4G povezavo, z velikim 3,7" barvnim zaslonom, lahko prevaja govor in fotografije. Pameten prevajalec zajetih besedil v 28 jezikov. Elektronski glasovni prevajalec je opremljen s kamero in 3,7" zaslonom na dotik . Žepni prevajalec lahko upravlja glasovno prevajanje v 72 jezikih in v 28 jezikov lahko prevaja tudi besedilo (prek fotografiranih slik) . Je večnamenska naprava z elektronskim dvosmernim prevajalnikom , ki med drugim vključuje funkcijo "pritisni in govori" (pritisni in govori na bazi Walkie-Talkie), potovalni vodnik, Bluetooth in WiFi povezavo, 4G omrežje prek vgrajenega SIM kartica in številne druge dodatne funkcije. Lahko začnete prevajati pogovore s tujci in vse ostalo, kar potrebujete za prevajanje. Nič več tolmača ali vodnika na počitnicah, ta elektronski spletni glasovni prevajalec je dovolj za vas.

Velik barvni 3,7-palčni zaslon na dotik omogoča priročno upravljanje različnih funkcij naprave. Prevajalnik glasu ima vgrajeno zadnjo kamero 13 Mpx za zajemanje ne le visokokakovostnih slik, temveč tudi za zajemanje besedila v tujem jeziku in prevajalec ga bo naknadno prevedel v izbrani jezik.

Za prevajanje fotografiranih stavkov in besedil je podprtih naslednjih 28 jezikov: kitajščina (mandariščina), angleščina (Združene države), arabščina, danščina (Danska), nemščina (Nemčija), španščina (Španija), finska (Finska), italijanščina (Italija), poljski (Poljska), portugalski (Portugalska), švedski (Švedska), indonezijski (Indonezija), češki (Češka), filipinski (Filipini), hrvaški (Hrvaška), islandski (Islandija), madžarski (Madžarska), vietnamski (Vietnam), turški (Turčija), grški (Grčija), bolgarski (Bolgarija), ukrajinski (Ukrajina), hebrejski, tajski (Tajska), francoski (Francija), japonski (Japonska), korejski (Južna Koreja), ruski ( Rusija).

Najboljši prevajalec za spletne prevode stavkov in besedil - Dosmono T2.

Žepni prevajalec - Pametni prevajalec DOSMONO T2

dosmono prevajalec

Ne prenehajte več spoznavati novih držav zaradi jezikovne ovire, prepustite komunikacijo inovativnemu prevajalcu.

Revolucionarni spletni prevajalec je zaradi svoje praktične, lahke in kakovostne zasnove primeren za vsakodnevno uporabo v življenju in delu . Z uporabo vrhunske tehnologije glasovnega prevajanja in prevajalske storitve v oblaku Microsoft Azure je stopnja prepoznavanja prevodov do 97 % . S podporo za 72 jezikov bodo vaše omejitve potovanj neomejene in zaradi jezikovne ovire se vam ne bo treba več odločati, ali boste obiskali tuje države ali ne.
dosmono t2

Prevajalec skeniranih besedil

Rokopisi, dokumenti, logotipi, napisi - prevajalec vse to brez težav prevede. Samo skenirajte besedilo, ki ga želite prevesti, in zaslon bo prikazal prevod v jezik, ki ga potrebujete.

prevajalec govora in fotografij

Vodič

Vaša naprava ima funkcijo vodnika, s katero se ne boste izgubili v nobeni državi. Zagotavlja vam dovolj informacij o državi, ki jo obiščete, za spoznavanje lokalne zgodovine, geografije, podnebja, kulture, hrane itd.
Priporočila vam bo tudi nasvete za izlete, športne aktivnosti ali pohodniške poti. V tej napravi boste našli tudi kalkulator za pretvorbo valut in za različne merske enote.

prevajalec govora

Globalna jezikovna komunikacija

Na podlagi signala globalnega omrežja 4G lahko ustvarite skupino za komunikacijo med uporabniki prevajalnika DOSMONO. Ustvarili boste komunikacijsko kodo za ustvarjanje zasebne skupine in lahko komunicirate s prijatelji ali poslovnimi partnerji.
Na voljo je do 6 kanalov za komunikacijo z več uporabniki v njihovih jezikih med poslovnimi sestanki, potovanji itd.

foto tolmač

Digitalni tolmač podpira omrežje 4G - kartico SIM

Na zadnji strani naprave uporabite priloženo pinceto, da odstranite držalo za kartico Nano SIM.
Nato vstavite kartico SIM (z zlatim čipom navzdol) v držalo in ponovno vstavite držalo v napravo.

wifi prevajalec

Izjemno dolga življenjska doba baterije v stanju pripravljenosti

Integrirana baterija prevajalca v velikosti 3300 mAh se napolni v približno 3 urah in nato zagotavlja delovni čas 8-10 ur, v stanju pripravljenosti do 72 ur (3 dni).

Integrirani spletni prevajalnik podpira 72 jezikov

Angleščina, kitajska, arabska, danska, nemška, španska, avstralska, francoska, italijanska, japonska, korejska, portugalska, ruska, vietnamska, tajska in mnogi drugi.

tolmač govora

Lastnosti:

PLUS Podpora za 72 jezikov za glasovno prevajanje
PLUS Podpora za 28 jezikov za prevajanje besedil in slik
PLUS 3,7" zaslon na dotik
PLUS Bluetooth, WiFi in 4G omrežna povezava
PLUS 3,5 mm avdio izhod
PLUS Prevajalec fotografij
PLUS Vodič
PLUS Funkcija "Pritisnite za pogovor" med prevajalci

Specifikacije:

Model: T2
Zaslon: 3,7" TFT LCD zaslon na dotik
Ločljivost zaslona: 800x480
Operacijski sistem: Android
Omrežne nastavitve: Bluetooth/WiFi/4G
Jezikovna podpora: 72 za glasovno prevajanje
Avdio izhod: 3,5 mm slušalke
Podprti formati: WAV, MP3, TXT
Ram: 1 GB
Pomnilnik: 16 GB
Zadnja kamera: 13 Mpx
Baterija: 3300 mAh
Delovni čas: do 3 dni
Polnjenje: mikro USB
Barva: črna, oranžna
Dimenzije: 128 mm (dolžina) x 60 mm (širina) x 14 mm (debelina)
Teža: 144 g

Vsebina paketa:

1x večnamenski prevajalec
1x Micro USB kabel
1x pinceta
1x Uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki