Vohunska kamera USB ključek s HD video + snemanjem zvoka in zaznavanjem gibanja

Koda artikla: 10-621 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 69,17 €
Cena vklj. z DDV 83,00 €
- +

Opis izdelka Vohunska kamera USB ključek s HD video + snemanjem zvoka in zaznavanjem gibanja

Vohunska kamera USB ključ (ključ) s skritim snemanjem videa HD + zvoka in zaznavanjem gibanja, s podporo za SD kartico do 32 GB. USB ključek deluje tudi kot vohunska skrita HD kamera z videom in mikrofonom. Ta prenosna žepna mala vohunska kamera je zelo priročna za prenašanje in je v obliki USB pogona popolnoma nemoteča. To mini kamero je mogoče uporabiti za številne namene , od potreb vohunjenja, osebne varnosti, profesionalnega spremljanja ali katerega koli neopazovanega spremljanja .

Na primer, bodite pozorni na svojega nezvestega partnerja, otroke, najemnika, sostanovalca, varuško, stare starše, zaposlene, doma, v spalnici, v hotelu, v študentskem domu, v službi, v pisarni, v bolnišnici oz. kjerkoli drugje.

Vohunska kamera v USB ključku (flash drive ključ) s HD video + avdio snemanjem

Spy kamera v USB ključku (flash drive) z HD video + snemanjem zvoka

Multifunkcijska naprava - skrita kamera, naprava se lahko uporablja za fotografiranje, video snemanje, spletna kamera in čitalec TF kartic. Poleg vgrajene baterije lahko priključite tudi prenosni power bank ali USB polnilec za neprekinjeno delo . Kamera lahko snema tudi med polnjenjem. Kamera ima tudi snemanje z zaznavo gibanja . USB disk kamera ima HD video ločljivost 1280x960 slikovnih pik , kar vam zagotavlja čisto sliko in video visoke ločljivosti, naprava ima vgrajen mikrofon . Z zunanjo kartico SD/TF s kapaciteto shranjevanja do 32 GB lahko pomaga pri shranjevanju različnih vrst podatkov, videoposnetek se shrani v formatu AVI, fotografije pa v formatu JPG . Delovni čas baterije je cca. 60 minut na polnjenje (z zunanjo baterijo lahko večkrat podaljšate življenjsko dobo baterije).

USB FLASH DISK Spy ali varnostna kamera s kapaciteto pomnilnika do 32 GB micro sd

Vohunska kamera USB ključka z mikrofonom

Mini vohunska kamera z vgrajeno polnilno baterijo , ki lahko zagotovi do eno uro neprekinjenega snemanja z enim polnjenjem baterije, jo je mogoče hitro napolniti iz katerega koli računalnika ali USB priključka. Polni se lahko tudi med snemanjem videa.
Varnostna kamera HD ima samo en gumb za upravljanje in tri korake za snemanje. Pred prvo uporabo ne pozabite popolnoma napolniti in se prepričajte, da imate kartico SD vstavljeno v pogon USB. Podpira kartico TF/SD s kapaciteto do 32 GB (ni vključena).

Mini vohunska kamera usb ključ flash pogon

Specifikacije izdelka:

Fotoaparat ne deluje brez pomnilniške kartice, USB disk nima lastnega prostora za shranjevanje, pred uporabo vstavite TF/SD kartico
Pred prvo uporabo popolnoma napolnite fotoaparat (približno 3 ure).
Nepravilna smer vstavljanja pomnilniške kartice povzroči tudi nemožnost snemanja videa ali fotografiranja, računalnik pa je ne more prepoznati.
V stanju pripravljenosti in brez pritiska na gumb se bo mini kamera samodejno izklopila po eni minuti, da prihrani energijo.


Lastnosti:

Preprosto delovanje
Eleganten dizajn
Kompaktna velikost
Lahek in prenosljiv
Z zaznavanjem gibanja
Vgrajena polnilna baterija
Lahko se uporablja kot računalniška kamera
Možnost fotografiranja, videa
Vgrajen mikrofon
Podpora za kartice SD/TF do 32 GB

Tehnični podatki:

Video format: AVI
Format slike: JPG
Ločljivost videa: 1280 x 960
Video hitrost sličic: 30 sličic na sekundo
Ločljivost fotografije: maks. 1600x1200
Čas delovanja baterije: pribl. 60 minut
Polnilna napetost: DV-5V
Vrste vrat: USB 2.0
Vrste shranjevanja: kartica TF/SD (ni vključena, do 32 GB)
Mikrofon: vgrajen
Časovni/datumski žig v videu: Podpora
Barva: črna
Dimenzije (D x Š x G): 48 x 18 x 12 mm

Paket vsebuje:

1x USB disk s kamero
1x USB kabel
1x obesek za ključe
1x Navodila za uporabo

Komentarji

Drugi izdelki