Večnamenski detektor za odkrivanje vohunskih naprav

Koda artikla: 09-004 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 71,67 €
Cena vklj. z DDV 86,00 €
- +

Opis izdelka Večnamenski detektor za odkrivanje vohunskih naprav

Večnamenski detektor za odkrivanje številnih vrst vohunskih naprav . Ugotovil bo, ali je vohunska napaka v vašem mobilnem telefonu. Če naprava zajame oddajni signal, začne žvižgati ali vibrirati in zasvetijo zelene LED diode. Ta odličen pripomoček je naprava, ki služi kot detektor GSM, ne glede na to, ali gre za vohunsko napako ali kateri koli brezžični signal v vašem domu, pisarni ali drugih prostorih.

Naprave za odkrivanje hroščev - Professional CC308 je naprava, ki se uporablja kot detektor GSM ali hroščev katerega koli brezžičnega signala v vašem stanovanju, pisarni ali drugih prostorih. Kupite lahko na spletu v naši trgovini.

Ta posebej modificiran stroj tudi zazna, če vaš mobilni telefon ni prestrežen. Če naprava sprejme oddajni signal, bo začela žvižgati ali vibrirati, zelena LED pa bo zasvetila glede na intenzivnost signala.

  • Zmogljivost 50mW - 200mW z območjem zaznavanja 30-50 cm.
  • Zmogljivost 300mW - 600mW z območjem zaznavanja 100-200 cm.
  • Zmogljivost 800mW - 1200mW z območjem zaznavanja 300-1000 cm.
  • Vgrajena 1200 mAh litijeva baterija
  • Frekvenčno območje 1MHz-3000MHz.
  • Dimenzije: 93 mm * 48 mm * 17 mm
  • Teža: 58 g.

večnamenski detektor hroščev

Detektor več hroščev deluje na vseh GSM frekvencah, vključno z brezžičnimi kamerami. Z lahkoto ugotovite, da nekdo kliče v vaši okolici ali da nekdo nadzoruje vaš telefon. Utripanje žvižganja ali vibriranja je treba nadaljevati 1 minuto ali več, in če je odgovor pritrdilen, je manj gotovo, da se prek vašega telefona pošiljajo podatki ali zvočni signal. Naprava lahko enostavno zajame brezžične kamere, hrošče za poslušanje in druge brezžične naprave. GSM detektor za prodajo po ugodni ceni lahko kupite na spletu v naši e-trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite tisto, kar iščete.

Naprava podpira priklop slušalk v primeru, da morate izvesti tiho zaznavanje, kar pomeni brez zvoka. Območje zaznavanja GSM signala je do 10 M (odvisno od moči zaznanega GSM signala).

Paket vsebuje:

1 x Multi detektor hroščev
1 x slušalke

Komentarji

Drugi izdelki