SET - WiFi vohunska očala s FULL HD kamero LIVE prenos + SPY slušalka

Koda artikla: 10-620_1 Imam vprašanje
Proizvajalec /
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 233,33 €
Cena vklj. z DDV 280,00 € 390,00 €
- +

Opis izdelka SET - WiFi vohunska očala s FULL HD kamero LIVE prenos + SPY slušalka

SET - WiFi spy spy očala s FULL HD kamero LIVE video prenos (Android/iOS) + SPY slušalka - neopazovano spremljanje in komunikacija. Popolna kamuflaža kamere – vohunska očala bodo poskrbela za prenos posnetih slik v živo v dosegu lokalnega wifi-ja, s sogovornikom pa lahko po telefonu komunicirate s pomočjo Bluetooth Spy slušalk. Edinstveni vohunski set bo našel svojo uporabo v različnih življenjskih situacijah, ko potrebujete tajno pomoč po telefonu, hkrati pa morate zagotoviti video prenos v živo.

SET - Elegantna očala na dotik s kamero FULL HD in WiFi + prenos videa v živo (Android/iOS) + komunikacija v realnem času preko slušalke Spy


SET - Elegantna očala na dotik s kamero FULL HD in WiFi + video prenos v živo (Android/iOS) + komunikacija v realnem času preko slušalke Spy - popolna kamuflaža kamere. Elegantna in hkrati vohunska očala imajo praktično uporabo za neopazno snemanje okolice in ultralahko konstrukcijo le 40g . So udobne za vsakodnevno uporabo. Hkrati vam ni treba pritisniti nobenega gumba, saj se odzivajo samo na dotik. S temi vohuni z očali posnameš točno tisto, kar vidiš, hkrati pa imaš proste roke brez kakršnega koli suma.

Druga prednost je prenos v živo preko WiFi povezave neposredno na vaš mobilni telefon preko aplikacije " GPS CAM ", ki je brezplačno dostopna za Android in iOS. Preko aplikacije lahko ne samo gledate zajete slike, temveč tudi predvajate že posnete video posnetke. Očala podpirajo ustvarjanje lastnega omrežja Wi-Fi z dosegom do 30 m , kar vam omogoča gledanje posnetka v živo za vaše prijatelje v vaši bližini.

Kamera v očalih s podporo za wifi (prek mobilne aplikacije) - odlično prikrita leča kamere

vohunska očala s kamero FULL HD wifi video prenos v živo

Kamera je vgrajena v okvir očal in skenira skozi enosmerno prozorno plastiko, kar zagotavlja njeno tajnost. Kamera ni vidna s prostim očesom ali pod kakršnim koli kotom ali pri osvetlitvi od zadaj. Upravljanje je povsem preprosto prek sledilne ploščice na zunanji strani okvirja očal in je zasnovano tako, da je neopazno. Zajeta slika se posname v visoki Full HD ločljivosti 1920 x 1080p pri 30fps na kartico microSD z največjo kapaciteto do 32 GB. Očala so opremljena z integrirano polnilno baterijo s kapaciteto 280 mAh, ki je vgrajena neposredno v snemljivo roko.

Če morate baterijo napolniti, odpnite roko in jo napolnite prek kabla mikro USB . Velika prednost je, da je v paketu še ena rezervna roka z baterijo, ki jo pritrdite na očala, medtem ko polnite drugo baterijo . To vam omogoča neprekinjeno snemanje videa. Cenili boste tudi funkcijo polnjenja baterije preko Powerbank , ki bo poskrbela, da boste imeli napolnjeno baterijo vedno pri roki.

vohunska očala na dotik s skrito kamero

Vohunska očala so odlična izbira za vas, če želite nevsiljivo in nedvomno posneti sestanek . Očala imajo širok spekter uporabe, saj jih lahko uporabljate na primer na dopustu, koncertu ali pri zapisovanju različnih življenjskih izkušenj. Ta vohunska očala so popolna kamuflaža pred kakršnimi koli sumi, saj delujejo kot stilski dodatek k vaši obleki. Če očala Full HD povežete z računalnikom prek USB-ja, delujejo kot čitalnik pomnilniških kartic in lahko prenesete posnete videoposnetke in fotografije neposredno na svoj osebni ali prenosni računalnik.v

vohunska očala s kamero wifi prenos v živo

Lastnosti očal:

plus Elegantna očala s HD kamero
plus Video v Full HD ločljivosti
plus Upravljanje na dotik na roki očal
plus Podpora za WiFi povezavo
plus Uporaba kartice microSD do 32 GB

Specifikacije očal:

Optika: 2,0 MP CMOS
Ločljivost videa: 1920x1080p
Razmerje sličic: 30fps
Video kompresija: H.264
Video format: AVI
Kot skeniranja: 70°
Pomnilniške kartice: microSD kartice 8-32 GB
Baterija: 280 mAh
Življenjska doba baterije: pribl. 100 minut (delovni čas)
Čas polnjenja: 1-2 uri
Omrežna povezava: WiFi
Napajanje: DC-5V
Napajalni kabel: micro USB
Sistemska podpora: iOS, Android
Dimenzije: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Teža: 40 g

Vohunska slušalka z bluettooth 20W ojačevalnikom najnovejši model - vsak od nas pozna življenjske situacije, ko bi cenili, če bi vam kdo lahko svetoval ali pomagal v težki situaciji, ne da bi kdo vedel za to.

Vohunska slušalka je revolucionarna naprava, ki vam omogoča povezavo z nekom na daljavo prek vašega mobilnega telefona ali oddajnika, ne da bi kdo vedel. Princip je preprost, samo vstavite brezžično vohunsko slušalko (ki ni vidna zaradi svoje miniaturne velikosti) v uho in na vrat obesite bluetooth ogrlico (za združevanje z mobilnim telefonom) z ultra močjo in 20W ojačevalcem moči , preko katerega se signal brezžično prenaša v slušalko, kjer se signal spremeni v glas.

Kupcem priporočamo, da poceni nekvalitetne imitacije vohunskih slušalk ne kupujejo pri nepreverjenih prodajalcih.

Za vohunsko slušalko imamo 24-mesečno garancijo. Strokovno svetovanje in servis. Vohunske slušalke so oblikovane tako, da se popolnoma prilegajo bobniču, tako da sploh niso opazne. Izdelane so iz neškodljivega materiala.

vohunski slušni aparat

Najnovejši napredni model priljubljene vohunske slušalke. V primerjavi s prejšnjim modelom ima izboljšano anatomsko obliko za popolno tesnjenje ušesa pred uhajanjem zvoka v okolico. Slušalka je sestavljena iz občutljivega sprejemnika (tuljava), stabilnega mikro zvočnika , z zelo čistim in jasnim zvokom z zmanjšanim šumom.

vohunska slušalka + bluetooth ogrlica

Slušalko preprosto vstavite v ušesni kanal v ušesu. Na slušalko je pritrjen prosojni kavelj, s katerim se slušalka enostavno odstrani. Za še lažje rokovanje s slušalko vam v naši spletni trgovini ponujamo magnetno pinceto . V paketu je baterija, ki zdrži do 7 ur.

vohunski komplet - shema

Lastnosti vohunske slušalke

plus Profesionalni dizajn, odlična kakovost zvoka
plus Ergonomska oblika, priročno rokovanje
plus Baterija: 1,55 V (337 SR 416SW) življenjska doba baterije do 7 ur
plus Dimenzije: 13 x 6 mm
plus Delovna frekvenca: vse frekvence
plus Bluetooth povezljivost z mobilnimi napravami.
plus Enostavno upravljanje in sprejemanje klicev.
plus Prostoročna podpora za dvosmerno komunikacijo.
plus Možnost, da začnete snemati neposredno iz telefona - za predvajanje datotek MP3.
plus Čas pogovora z enim polnjenjem je do 12 ur, v stanju pripravljenosti do 130 ur.
plus Bluetooth zanka vključuje vgrajeno litijevo baterijo 700 mAh
plus Bluetooth zanka vključuje 20 W ojačevalnik
plus Integriran mikrofon

primerjalna tabela vohunskih slušnih aparatov

Paket kompleta vsebuje

 1. WiFi očala s kamero
 2. 2x rokav za očala z rokavi
 3. Micro USB kabel
 4. Čistilna krpa
 5. USB s programsko opremo
 6. Priročnik za očala
 7. Najnovejša vohunska slušalka
 8. Mikrofon
 9. Bluetooth zanka 20W za obešanje na vratu
 10. USB kabel
 11. Polnilec
 12. Priročnik za slušalko

Komentarji

Drugi izdelki