Prevajalec jezikov v realnem času - slušalka Supreme BTLT 160

Koda artikla: 70-015 Imam vprašanje
Proizvajalec VRHOVNI
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 116,67 €
Cena vklj. z DDV 140,00 €
- +

Opis izdelka Prevajalec jezikov v realnem času - slušalka Supreme BTLT 160

Brezžični prevajalnik 33 različnih jezikov v realnem času Supreme BTLT 160 - Bluetooth povezava slušalk (slušalk) s pametnim telefonom . Prevajalec za slušalke, ki ga lahko uporabljate na spletu ali brez povezave . Prevajalec Supreme BTLT160 je kompakten prevajalec, ki se lahko uporablja in uporablja kot slušalke. Inteligentni prevajalec govora podpira 33 jezikov, kot so angleščina, kitajščina in arabščina, vključno s slovaščino in češčino . S povezovanjem na namensko aplikacijo za pametni telefon lahko uporabljate različne funkcije in lahko uporabite 8 načinov, kot sta "FACE TO FACE MODE" , ki prevaja glas in besedilo na pametnem telefonu, ko se pogovarjate s slušalko, in "MEETING MODE" , ki hrani zgodovino za pregled konference.

Supreme BTLT160 - slušalke za prevajanje govora, priročen digitalni tolmač, takojšen in enostaven prevod v 33 jezikov!

Potovalni žepni prevajalec ima mini kompaktne dimenzije približno 68 mm x 18 mm x 25 mm in tehta le 8,6 g. Ima kapaciteto baterije 90 mAh z neprekinjenim delovanjem do 5 ur , polnjenje baterije traja približno 2 uri. Namenska aplikacija je združljiva z napravami iOS in Android . Govorite vse jezike s tem prevajalcem jezikov v realnem času , ki lahko prevaja govorjene jezike v vaš materni jezik in obratno. Z Cloudom, spremljajočo mobilno aplikacijo za Android in iOS ter dvokanalno slušalko Bluetooth 5.0 , je to zares odlična tehnološka izkušnja.
bluetooth prevajalec

Ali radi potujete, delate v tujini ali se želite naučiti novih jezikov? Imamo popolno rešitev za vas - prenosno slušalko Supreme , preprosto napravo, ki prevaja vaše pogovore v realnem času! Če slušalko vstavite v uho, lahko razumete vsakogar, ki govori skoraj kateri koli jezik. Če to napravo uporabljata dve osebi, lahko skupaj govorita, tudi če nobena od njiju ne zna skupnega jezika. Ta platforma deluje v oblaku, vendar so na voljo slušalke Bluetooth V.4.2 , ki izboljšajo izkušnjo in podpirajo dvosmerno komunikacijo s prevajalsko aplikacijo . Preveden zvok lahko pošljete v slušalke. Velika prednost uporabe te slušalke je prilagodljivost , ki jo ponujajo prevajalske storitve. Ta sistem lahko uporabite za začetek razprave s skupino ljudi. Vsaka oseba ima lahko prevod v drug jezik, z usmerjanjem skozi lastne slušalke.

brezžični prevajalec

Če potrebujete glasovno prevajanje v realnem času, imate na voljo 33 jezikov . Če želite preklopiti na tipkanje besedila, se bo skupno število jezikov povečalo na 59 . Izbira jezikov se nenehno povečuje. Ko boste preizkusili ta sistem, boste videli, da deluje neverjetno dobro. Tudi v hrupnem okolju prevajalec ne bo imel težav s prepoznavanjem, tolmačenjem in prevajanjem različnih jezikov. Zdi se, da je prihodnost že prišla in nič vas ne ovira, da se z drugo osebo v živo pogovarjate v realnem času, kar vam na uho.

jezikovni prevajalec

Enostaven za uporabo

Ta brezžični prevajalnik Bluetooth deluje z aplikacijo, združljivo z iOS in Android, ki prevede vsak pogovor namesto vas, vključno z besednimi in vizualnimi elementi, ko je povezan. Poleg tega lahko slušalke uporabljate za neposredno sprejemanje klicev.

prevajalec v slušalki

Praktičen dizajn - udoben za nošenje

Slušalka Supreme ni le odlična slušalka za prevajanje, ampak omogoča tudi jasne in čiste telefonske klice. Zasnova je mehka in lahka, udobna za uho. Baterija zdrži do 5 ur in jo je mogoče enostavno polniti.

prevajalec v realnem času

33 jezikov za prevajanje v realnem času - 59 jezikov v besedilni obliki

Glasovno prevajanje v realnem času, na voljo imate 33 jezikov in postopoma se bo dodajalo več. Če želite preklopiti na tipkanje besedila, se bo skupno število jezikov povečalo na 59.

Jeziki prevajanja: arabščina, kitajščina (mandarinščina), kitajščina (kantonščina), češčina , danščina, nizozemščina, angleščina (Avstralija), angleščina (Kanada), angleščina (Združeno kraljestvo), angleščina (Združene države), finščina, francoščina, nemščina, grščina, hebrejščina, hindujščina, madžarščina, indonezijska, italijanska, japonska, korejska, Poljski, portugalski (Brazilija), portugalski (Portugalska), romunski, ruski, slovaški, španski (Španija), španski (Združene države), švedski, tajski, turški in še veliko več...


Supreme Bluetooth prevajalnik - 6 glavnih načinov in 2 dodatna načina

prevajalec 33 jezikov
brezžični prevajalec jezikov

Način iz oči v oči: komunicirajte v realnem času z ljudmi, ki jih srečate na poti, vsi govorijo in slišijo v svojem jeziku.
Način srečanja: komunicirajte v realnem času z ljudmi na sestanku, konferenci ali seminarju, vsi govorijo in slišijo v svojem jeziku.
Način neposrednega pogovora: komunicirajte v realnem času z drugo osebo kjer koli, vsi govorijo in poslušajo v svojem jeziku.
Način skupinskega pogovora: komunicirajte v realnem času s skupino ljudi iz različnih krajev, vsak od njih govori in posluša v svojem jeziku.

Način oddajanja: pogovor s skupino ljudi, gostitelj govori v svojem jeziku, vsako občinstvo lahko sliši v svojem jeziku.
Način učenja jezikov: vadite in se učite jezikov z najsodobnejšim glasovnim prevajalcem.
Način brez povezave – besedilna sporočila: za vnos besedil in njihovo prevajanje v zahtevani jezik.
Način brez povezave - foto kamera: posnemite fotografijo z besedili in naprava jo bo takoj prevedla v želeni jezik.

prevajalec za slušalke

Specifikacije:
Model: BTLT-160
Različica Bluetooth: V 5.0, domet 10 metrov
Podprt profil Bluetooth: HEP, A2DP, HSP, AVRCP
Vrsta vhoda/izhoda: USB 2.0 mini, Micro USB * 1, MIC * 1
Vgrajena baterija: Li-Polymer baterija 90mAh
Čas polnjenja: 2 uri, DC 5V
Čas pripravljenosti: 120 ur
Neprekinjen delovni čas: 5 ur
Mikrofon: da, vgrajen
Zvočnik: zvočnik z 8 mm premikajočo se tuljavo
Ročne tipke: tipka za vklop, tipka za govor, tipke za glasnost +/-.
Tipka na dotik
Združljiv operacijski sistem (za APP): Android 5.0+, IOS 10.0+
Na voljo barve: črna
Površinska obdelava: gumijasta prevleka
Dimenzije izdelka: 68 x 18 x 25 mm
Teža izdelka (brez dodatkov): 8,6 g

Paket vsebuje:

1x prevajalec za slušalke
1x USB kabel za polnjenje
3x nadomestni silikonski pokrov za slušalke
1x Uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki