P2P WiFi kamera v pogonu USB s FULL HD + zaznavanje gibanja + podpora za 128 GB

Koda artikla: 10-634 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 125,00 €
Cena vklj. z DDV 150,00 €
- +

Opis izdelka P2P WiFi kamera v pogonu USB s FULL HD + zaznavanje gibanja + podpora za 128 GB

P2P WiFi kamera v pogonu USB s FULL HD + zaznavanje gibanja + 128 GB podpore s podporo za daljinsko spremljanje in baterijo 3,7 V 700 mah. Mini wifi kamera z zaznavanjem gibanja v USB ključu. Ta kamera se uporablja za spremljanje spletne slike na vašem mobilnem telefonu, kjer koli že ste. Ima Full HD video ločljivost (1920x1080px) in ogled prenosa v ŽIVO .

Upravljanje te mini kamere je povsem preprosto – z enim gumbom. Vse, kar morate storiti, je seznaniti kamero Wi-Fi z domačim omrežjem Wi-Fi in spremljati prenos v živo iz objektiva kamere prek aplikacije, ki jo lahko prenesete za telefone Android in iPhone . USB ključek s kamero se uporablja ne samo za prenos vaših podatkov, ampak tudi za možnost nevsiljivega snemanja videa z zvokom, kjer koli želite.

FULL HD z Wifi P2P kamero v pogonu USB

Snemanje z zvokom je možno na pomnilniško kartico z max. podpira do 128 GB. Posnetke lahko snemate neprekinjeno ali ob zaznavi gibanja je možno snemanje tudi med polnjenjem. Če želite zavarovati svoj dom, pisarno, skladišče ali spremljati svojega otroka, je ta mini Wi-Fi kamera z zaznavanjem gibanja v USB ključku odlična izbira. Je neopazna, miniaturnih dimenzij, enostavno prenosljiva, glavna prednost pa je, da gre za skrito Wi-Fi kamero, ki služi tudi kot varnostna kamera za varovanje vašega doma.

Snemanje z zvokom - kamera v usb ključu

Ta žepna mini kamera je lahko uporabna za diskretno snemanje predavanj v šoli, skrito snemanje poteka ali za odkrivanje tatu v pisarni. Ta bliskavica s kamero ima poleg modernega dizajna tudi možnost samodejnega začetka snemanja ob zaznavi gibanja ali možnost daljinskega upravljanja vgrajene kamere iz mobilne aplikacije.

Pred uporabo je treba pogon USB najprej napolniti tako, da ga povežemo z osebnim računalnikom ali omrežnim adapterjem USB in vanj vstavimo kartico micro SD. Namestite aplikacijo »HDlivecam« , ki je na voljo za brezplačen prenos iz Trgovine Play (Android) ali AppStore (iOS) in imeli boste dostop do popolne nastavitve vgrajene WiFi kamere. USB ključek s kamero ima funkcijo zaznavanja gibanja , torej takoj, ko naprava zazna gibanje, vas opozori z obvestilom in ustvari video posnetek.

p2p wifi kamera v bliskovnem pogonu usb daljinsko spremljanje

Če želite prenesti pridobljene podatke, preprosto priključite bliskovni pogon na USB-vrata vašega računalnika, kjer bo prikazan kot običajni izmenljivi disk. Nato lahko izvajate vse potrebne operacije z naloženimi datotekami (brisanje, kopiranje, premikanje, predvajanje). USB ključek s kamero lahko uporabljate tudi brez namestitve mobilne aplikacije, s premikom drsnega gumba v ustrezen položaj naprava nato začne snemati video. Za ogled samo video prenosa v živo preko mobilne aplikacije brez shranjevanja posnetkov ni treba vstaviti pomnilniške kartice SD.

kamera v usb disku preprosto upravljanje z enim gumbom

Lastnosti:

Video kamera Full HD 1920x1080p
Začnite snemati, ko zaznate gibanje
Snemanje videa z zaznavanjem gibanja
Brezžično oddaljeno snemanje videa prek APP
Pretočni spletni video v živo na pametnem telefonu
Zančno snemanje videa
Datum in čas se samodejno sinhronizirata
Simultani video v živo na mobilniku
Predvajanje videa na mobilniku
En drsni gumb
Podpora za kartico TF (Micro SD), maks. 128 GB


Tehnični podatki:

Ločljivost: 1920 x 1080p
Velikost video datoteke: približno 1MB-40MB na minuto
Napajanje: 3,7V 700mah litij-ionska polimerna baterija
Življenjska doba baterije: Delovni čas videa do 120 minut
Predvajanje videa: predvajanje na računalniku ali mobilniku
Dodatne funkcije: obvestilo o gibanju
Prenos v ŽIVO
Brezžična povezava (wifi, AP podpora in oddaljeno opazovanje)
Podpora za kartice TF: največ 128 GB
Dimenzije: 89 x 29 x 10,5 mm
Teža: 36 g

Vsebina paketa:

1x USB ključek
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki