Moto kamera za motocikel DUAL (spredaj + zadaj) s Full HD + WiFi aplikacija za mobilni telefon + zaščita IP69

Koda artikla: 55-227 Imam vprašanje
Proizvajalec /
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 333,33 €
Cena vklj. z DDV 400,00 €
- +

Opis izdelka Moto kamera za motocikel DUAL (spredaj + zadaj) s Full HD + WiFi aplikacija za mobilni telefon + zaščita IP69

DVOJNA motoristična kamera (sprednja + zadnja) z mobilno aplikacijo Full HD + WiFi s sledenjem GPS lokacije v živo preko oblaka z zaščito IP69, s katero lahko snemate svoje vožnje z motorjem v naravi ali na cesti kot dokaz v primeru nesreča Na voljo sta 2 video kameri za pokrivanje prednjega in zadnjega dela motocikla , ki sta univerzalni za vsak motocikel. Opremljeni so z vodoodpornimi in prahoodpornimi lečami s standardom IP69 in WiFi povezavo, zahvaljujoč kateri lahko uporabljate brezplačno dostopno aplikacijo na vašem pametnem telefonu (iOS, Android).

Najboljše kamere za dvojno motocikel z WiFi

WiFi kamere za motorna kolesa s sledenjem lokacije GPS v živo prek oblaka z IP69

Preko aplikacije je mogoče nastaviti posamezne funkcije kamere ali predvajati posnete videoposnetke in jih tudi deliti s prijatelji na družbenih omrežjih. Leče kamere snemajo v Full HD ločljivosti 1920 x 1080 pri 30 sličicah na sekundo za visokokakovosten video posnetek in so opremljene s stabilizacijo slike proti tresljajem. Podani zapisi se snemajo na 64GB micro sd kartico, ki je del paketa.

kamere za motorje - aplikacija gnet full hd

V glavni enoti kompleta je vgrajen G-senzor udarca , ki v primeru trka motorista samodejno zaklene video datoteke iz časa nesreče pred transkripcijo, tako da lahko ohranite dokazno video gradivo. V paketu boste našli montažni komplet s katerim boste kamere enostavno namestili na vaš motocikel. je   kakovosten moto-set s sprednjo in zadnjo kamero, s katerim bodo zajete slike najboljše kakovosti in vas nič ne bo ustavilo, da svojih adrenalinskih motorističnih doživetij delite s prijatelji.

dvojna moto kamera - full HD kamera

DUAL MOTO CAM - sprednja in zadnja Full HD moto kamera

dvojna motoristična kamera Full HD

Mobilna aplikacija za upravljanje kamere in prenos video posnetkov - CLOUD Ready

Uporabite svoj lasten brezžični usmerjevalnik ali pogon USB, kot je ključ Wifi, in podatkovno kartico SIM, da izkoristite funkcije oblaka. Dodatno izboljšani daljši posnetki so na voljo kot naročnine v oblaku.

motoristična kamera - aplikacija za snemanje v oblaku

Ekskluziven predvajalnik video datotek za PC - G-NET PC VIEWER

Po meri narejen predvajalnik posnetih video datotek za namizni računalnik z jasno postavitvijo in intuitivnim upravljanjem.

G-NET PC VIEWER - motoristična kamera

Edinstvena MOTO kamera z zunanjo zadnjo kamero in sledenjem GPS lokaciji v živo prek oblaka

moto kamera gps sledenje lokacije

Oddajanje v živo - GPS sledenje v živo

Spremljajte obnašanje voznika in preverjajte stanje motocikla v realnem času. 24 ur na dan, 7 dni v tednu vam je na voljo naša moto kamera. Če je motorno kolo na spletu (v gibanju), bo njegova trenutna lokacija prikazana na zemljevidu in lahko nadaljujete s sledenjem njegovi poti. Če je brez povezave, bo prikazana njegova zadnja znana lokacija. Ko začnete arhivirano vožnjo, lahko na zemljevidu vidite njeno gibanje. S podrobnim razporedom lahko vidite, ob kateri uri, na katerem mestu in na določenem naslovu točno kje je bilo motorno kolo v tistem trenutku. Funkcija GEO FENCE omogoča pošiljanje e-poštnega obvestila ob zapuščanju označenega območja (če voznik motornega kolesa slučajno zapelje izven načrtovane poti). Za uporabo funkcij je potreben nakup licence za sledenje prek oblaka. Preko oblaka si lahko ogledate tudi video posnetke vožnje, kjer so podatki arhivirani. Pogoj je internetna povezava (idealno preko mobilnega prenosnega usmerjevalnika s podporo za SIM).

V OBLAKU imate na izbiro različne programe (brezplačne ali plačljive glede na prostor za shranjevanje ali podporo funkcijam).

kamera za motocikel - podpora v oblaku

Nova video kompresija H.265

Avtokamera je opremljena z novo kompresijo H.265, ki poskrbi za shranjevanje posnetkov v manjši velikosti. Posnetek v tej kompresiji bo zavzel 30% manj prostora na spominski kartici , kakovost slike pa bo ostala ohranjena. Tako lahko pomnilniška kartica sprejme veliko več posnetkov v primerjavi s starejšim stiskanjem H.264.

h.265 stiskanje


Lastnosti:

plus HD posnetek 1920 x 1080 pri 30fps
plus Sprednja + zadnja moto kamera
plus Vodotesen razred IP69
plus Udar G-senzorja
plus Stabilizacija slike

Tehnični podatki:

Senzor: FULL HD HDR CMOS
Avdio: vgrajen mikrofon
Video kompresija: H.265
Kompresija zvoka: ASPCM
Ločljivost kamere: FULL HD 1920x1080 slikovnih pik
Hitrost sličic: 30 fps
3G/4G: povezava v oblak
Povežite se s strežnikom FMS "withCLOUD" prek ključa 3G/4G ali neposredno z internetnimi podatki iz vašega pametnega telefona
WIFI: povezava z aplikacijo
GPS: da
G-senzor: da
Vidni kot (posnetek): 140°
Pomnilnik: micro SD kartica 8-512 GB (micro SD kartica s kapaciteto 64 GB je del paketa)
Napajanje: DC12-24V
Delovna temperatura: -20 do 60°C
IP zaščita kamer: IP69 odporen na prah in vodo
Delovna vlažnost: 10-95%
Dimenzije: glavna enota 52x95x17 mm, kamere 26,2x26,2x47,5 mm

Vsebina paketa:

1x sprednja kamera
1x zadnja kamera
2x kabla za priklop kamer
1x 64GB micro SD kartica
1x GPS modul
1x glavna enota
1x napajalni kabel
1x montažni komplet z vijaki, nalepkami in držali za kamero
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki