FULL HD kamera v obliki zapestnice za športne ure in WiFi

Koda artikla: 10-148 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 91,67 €
Cena vklj. z DDV 110,00 €
- +

Opis izdelka FULL HD kamera v obliki zapestnice za športne ure in WiFi

FULL HD kamera v obliki zapestnice za športne ure in WiFi je eleganten dodatek z neopazno vohunsko kamero, ki zajema pomembne dogodke med vašimi športi. To je nevsiljiva zapestnica z gumijastim dizajnom, ki ne le izgleda odlično, ampak tudi deluje odlično, saj skriva visokokakovostno HD kamero in mikrofon

S to TOP kamero lahko snemate video 1920 x 1080 pri 30 sličicah na sekundo ter posnamete fotografije z ločljivostjo do 2560 x 1440 . Vsi zapisi so shranjeni na kartici micro SD, ki je podprta do 32 GB . Brez težav lahko visokokakovostno posnamete vse, kar je pomembno, na primer intervjuje, srečanja, športne aktivnosti, dogodke in druge življenjske situacije , saj bo kamera dobesedno vedno pri roki. Udobna gumijasta zapestnica je nastavljiva tako, da ustreza večini zapestij , zato se ne bojte, da vam ne bo pristajala. Z lahkoto ga seznanite s pametnim telefonom prek omrežja Wi-Fi.

zapestnica s kamero Full HD

Uporaba zapestnice je zelo preprosta, s pomočjo ustreznih gumbov ob strani zaslona brez programske opreme. Zapestnica ima vgrajeno polnilno baterijo s kapaciteto 350 mAh, ki jo lahko napolnite s kablom USB. Zagotovo ste že doživeli situacijo, ko ste šli ven teči, in niste želeli, da vas moti zvonjenje telefona, zato telefona niste vzeli s seboj, ste pa med tekom opazili situacijo, ki ste jo želeli posneti, ampak nisi mogel. Tokrat se to ne bo več zgodilo, saj športna zapestnica s kamero ne bo motila med vašimi športnimi aktivnostmi, po potrebi pa lahko posname vse pomembno v obliki videa ali fotografije.

Full HD videokamera z wifi

Lastnosti:

Snema Full HD video z zvokom
Podpora WiFi in možnost seznanjanja s pametnimi telefoni

Specifikacije:

Funkcije: čas, zajem videa/fotografije
Kamera: CMOS
Ločljivost videa: Full HD 1920 x 1080 30 fps
Ločljivost fotografije: 2560 x 1440
Pomnilnik: podpira Micro SD max do 32 GB
Baterija: 350 mAh litijeva baterija
Napajanje: DC-5V
Povezava: mikro USB
Sistemska podpora: Windows, Mac, Linux

Vsebinski paket:

1x športna zapestnica s kamero
1x USB kabel
1x Uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki