Dvojna avtomobilska kamera za vozni park + GPS sledenje v živo PROFIO X2

Koda artikla: 14-031 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 291,67 €
Cena vklj. z DDV 350,00 €
- +

Opis izdelka Dvojna avtomobilska kamera za vozni park + GPS sledenje v živo PROFIO X2

Dvojna avtomobilska kamera za vozni park z GPS sledenjem v živo - PROFIO Tracking Cam X2. Če morate spremljati lokacijo GPS v realnem času + živo sliko iz kamere vozila. Dvojna oddaljena avtomobilska kamera ponuja funkcije, kot so GPS sledilnik, GPS sledenje vozilu v živo prek aplikacije na vašem telefonu ali računalniku, pa tudi prikaz videa v živo iz kamere v realnem času. To je dvojna kamera (sprednja in notranja), ki omogoča snemanje iz obeh kamer , pri čemer ima sprednja kamera ločljivost FULL HD 1920x1080px pri 30 fps (s kompresijo H.264) s kotom 140° in podporo za ustvarjanje 3G Wifi Hotspot prek vstavljene kartice SIM 3G.

Slike so shranjene na podprti kartici micro SD do 64 GB. Ohišje fotoaparata je izdelano iz visokokakovostnih materialov, zaradi česar je odporna na visoke temperature ali ekstremen mraz . Ponuja možnost zaklepanja (s ključavnico in ključi) vstavljene kartice SIM in kartice Micro SD pred nepooblaščenim urejanjem zapisov. Zelo zanimiva lastnost je možnost oddaljenega izklopa motorja (z uporabo releja), če je vozilo ukradeno. Kamera po potrebi (SOS, izklop, izpad avtomobilskega akumulatorja) deluje tudi s priloženo zunanjo kabelsko baterijo s kapaciteto 450 mAh.

Dvojna kamera - naprava za sledenje GPS v avtomobilu s podporo za WiFi in 3G SIM za popoln pregled in izkušnjo vožnje.

dvojna avtomobilska kamera za upravljanje voznega parka

V nujnih primerih lahko pritisnete gumb SOS za 3 sekunde, da aktivirate SOS alarm. Nato kamera pošlje SOS sms na prednastavljene telefonske številke in začne cikel ponovnega klicanja teh številk do sprejema klica. Vibracijski alarm: naprava preklopi v način vibracijskega alarma po 5 minutah po zaustavitvi motorja vozila. Če v parkiranem vozilu zaznajo kakršne koli vibracije , vas aplikacija APP CarMatrix opozori z obvestilom. Analiza vedenja voznika : vgrajeni 9-osni G-senzor omogoča kameri, da bolje izvede analizo vedenja voznika. V primeru neprimernega vedenja voznika, kot so hitro pospeševanje, močno zaviranje ali visoka hitrost motorja, vas bo kamera o tem obvestila prek aplikacije , medtem pa bo shranila zapis vožnje na kartico SD in na strežnik v oblaku. Profio Tracking CAM X2 je idealen in sofisticiran način, kako povečati varnost vašega avtomobila z nenehnim spremljanjem, ali pa je celovita rešitev za podjetja za spremljanje gibanja svojega voznega parka.

Avtomobilska kamera PROFIO X2 s funkcijami za zaščito vozila in daljinsko spremljanje v realnem času.

avtomobilske kamere gps daljinski nadzor

Ko kartico SIM vstavite v videokamero, bo ustvarila dostopno točko 3G WiFi (na kartici SIM morate imeti aktivirane podatkovne storitve) in lahko uživate v brskanju po internetu kadar koli in kjer koli . Videoposnetke v živo iz kamere si lahko ogledate prek brezplačno dostopne mobilne aplikacije ( podpora za Android/iOS ), imenovane » Car Matrix « ali prek računalniške platforme . S to aplikacijo je mogoče tudi na spletu spremljati GPS položaj vozila na zemljevidu. Komplet kablov je zasnovan za neposredno povezavo z varovalko 12/24V , kar omogoča stalno napajanje avtomobilske kamere. Prednost je dvojni objektiv , ki omogoča zapise bodisi sprednje ali zadnje (notranje) kamere, vključno z zvokom (lahko tudi izklopite snemanje zvoka). Notranja kamera ima IR nočni vid , ki lahko ponoči osvetli celoten prostor vozila.

aplikacija za avto kamero PROFIO

Na vozilo se lahko povežete prek aplikacije za mobilni telefon, računalniške platforme ali tablice.
Zemljevid prikazuje njegovo trenutno lokacijo s časom, hitrostjo in koordinatami GPS. Aplikacija podpira tudi predogled v živo v realnem času.

profio x2 kamera avtomobilski GPS sledilni mobilni telefon

Uživajte v brezplačni storitvi GPS sledenja neposredno prek spletnega vmesnika www.car-matrix.com

Ni potrebe po namestitvi nobene programske opreme. Vse je na voljo prek interneta iz spletnega brskalnika na namizju, prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu. Osnovna funkcija je sledenje motornemu vozilu, bodisi avtomobilu ali tovornjaku. Če je vozilo na spletu, boste na zemljevidu videli njegovo trenutno lokacijo in lahko še naprej sledite njegovi poti. Če je brez povezave, bo prikazana njegova zadnja znana lokacija. Vsako vozilo ima po registraciji svojo edinstveno ID številko in z uporabo te ID-ja lahko najdete vozniške zapise v svoji zgodovini vožnje. Ko zaženete arhivirano vožnjo, lahko vidite gibanje na zemljevidu. V podrobnem urniku lahko vidite, ob kateri uri in na katerem naslovu je bilo vozilo v tistem trenutku. Posamezna postajališča vozila so na zemljevidu označena z rdečo zastavo in vsebujejo informacijo, koliko časa je vozilo na tem mestu parkirano. Iz vožnje lahko izvozite datoteko v formatu excel , v kateri najdete točen čas in lokacijo vozila.

Funkcija GEO FENCE vam omogoča pošiljanje e -poštnega obvestila, ko zapustite označen prostor (če voznik vozila pomotoma zapusti načrtovano pot)

spremljanje v živo z avto kamero profio
Kliknite za povečavo slike

Daljinec

Ta edinstvena avtomobilska kamera vam omogoča daljinsko upravljanje predvajanja kamere in tudi možnost, da na daljavo naredite fotografijo ali video neposredno iz kamere. Funkcija izklopa motorja je odlično orodje za zaščito pred krajo. Vibracijski alarm vas opozori na neželene udarce (vdor v avto, trk ali trčenje).

aplikacija za spremljanje kamere v avtomobilu

WiFi HOTOČKA

Ko se motor zažene, se WiFi Hotspot samodejno vklopi. Ime dostopne točke je "IMEI", medtem ko je geslo zadnjih osem števk IMEI. Vse kar morate storiti je, da odprete aplikacijo Car-Matrix, se povežete z ustreznim WiFi in nato preprosto predvajate svoje posnetke ali urejate nastavitve.
aplikacija z gps kamero za avto hotspot

3G hitri prenos podatkov

Preprosto vstavite kartico 3G SIM in enostavno se boste lahko povezali z internetom. Kamera Profio Tracking Cam X2 podpira prenos podatkov 2G GSM in 3G WCDMA. Tako se lahko povežete s hitrim internetom skoraj povsod.

avtomobilska kamera 3G hitri prenos podatkov

Vibracijski alarm proti kraji

Ko je ACC vklopljen, se alarm in indikatorji takoj ustavijo. Naprava preklopi v način zaščite vozila po 5 minutah po zaustavitvi motorja vozila. Če senzorji v kameri zajamejo tresljaje v vozilu, se alarm vklopi in vas v 10 sekundah opozori prek aplikacije v pametnem telefonu.

avto kamera profio x2 vibracijski alarm

Izklop goriva/moči

Ko telefon prek obvestila prejme alarm za vsiljivce, je mogoče poslati ukaz za izklop motorja. To je mogoče storiti le iz varnostnih razlogov, in to le v primeru, da ima naprava identificiran GPS položaj in je hitrost vozila manjša od 20 km/h.

izklop motorja z izklopom goriva/moči profio x2

Sledenje v realnem času

Glejte slike iz avtomobilske kamere kadarkoli in kjer koli z uporabo mobilne aplikacije CarMatrix kar v pametnem telefonu.

kamera za sledenje avtomobilu v realnem času

Vgrajen G-senzor

V primeru zaviranja v sili ali trka G-senzor resno oceni situacijo in začne samodejno snemati. Nato med nesrečo zaklene video datoteko. Ta videoposnetek lahko služi kot dokaz v primeru nesreče.

profio x2 vgrajen g-senzor

SOS klic v sili

V nujnih primerih lahko pritisnete gumb SOS za 3 sekunde, da aktivirate SOS alarm. Nato kamera pošlje SOS sms na prednastavljene telefonske številke in začne cikel ponovnega klicanja teh številk do sprejema klica.

profio avtomobilska kamera sos klic v sili

Upravljanje voznega parka

Če imate v svojem podjetju floto vozil, jih lahko spremljate hkrati z enim računom. Z našo platformo Car-Matrix lahko spremljate do 10.000 vozil hkrati. Priročno je, da ves čas spremljate svojo floto.

profio kamera - upravljanje voznega parka

6-slojno stekleno lečo

Izdelana iz visokotemperaturnih materialov, ki so odporni na različne pogoje vožnje. Šestslojne steklene leče zagotavljajo visoko ločljivost posnetkov z odličnim ravnovesjem barv za dnevno in nočno vožnjo.

Profio X2 kamera avtomobilska 6-slojna steklena leča

Kakovost videa FULL HD 1080

Profio Tracking Cam X2 zagotavlja popolne zmogljivosti slike. Posnetki bodo posneti z veliko jasnostjo. Vse, kar posname ta kamkorder, bo preneseno v gladke in neverjetne videoposnetke. Prišel je čas za uživanje v ostrih in lepih posnetkih.

avtomobilska kamera profio x2 full hd

Snemanje v zanki

Videoposnetki bodo shranjeni na kartico micro SD vsake 3 minute. Slike so običajno shranjene v mapi DVRMEDIA/CarRecorder/GENERAL (glavna kamera). Če je kartica SD polna, bodo starejši zapisi samodejno prepisani.

zančno snemanje s kamero profio x2

Podpora WDR (Wide Dynamic Range).

Ta videokamera podpira funkcijo WDR. WDR je najsodobnejša tehnologija, uporabljena v videokameri, ne glede na to, ali je okolje presvetlo ali temno. Slika kamere je vedno jasna in svetla.

avtomobilska kamera podpira funkcijo WDR

Popolna pokritost s 3 pasovi

Da bi zmanjšali slepi mrtvi kot, kamera Profio tracking cam X2 uporablja 140° širokokotno stekleno lečo, ki priročno zajema 3 pasove na cestah. Kamera je zelo občutljiva in omogoča natančno in podrobno snemanje slike.

Kamera Profio X2 pokriva 3 pasove na cestah

Specifikacije:

Model: PROFIO sledilna kamera X2
Procesor: štirijedrni ARM Cortex A7 1,3 GHz
Operacijski sistem: Android 4.4
Flash pomnilnik: eMMC Flash 8 GB
RAM pomnilnik: DDR3L 1GB Frekvenca 533MHz
GPS: GSM & WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
Sprednja kamera z ločljivostjo videa: Full HD 1080p s 30 sličicami na sekundo, kodiranje H.264, nastavljiv kot fotografiranja FOV (D) 140 °
Notranja kamera z ločljivostjo videa: 640*480px
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, frekvenca 2,4 GHz, dostopna točka
Daljinsko sledenje: osebni računalnik in aplikacija - programska oprema za osebni računalnik: www.car-matrix.com , APP na mobilniku: CarMatrix
Sledenje v živo: obe dvojni kameri prek APP
G-senzor: Da
Mikrofon: Da
Vgrajeni zvočniki: Da
Podpora za mikro SD: do 64 GB
USB podatkovni vmesnik: Micro USB 5 Pin
Zunanja baterija: 450 mAh
Napajanje: 12V - 24V
Delovna temperatura -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)
Dimenzije kamere: 109 (D) * 69 (Š) * 52 (V) mm
Teža kamere: 225 g

Paket vsebuje:

1x PROFIO sledilna kamera X2
1x Kabel za direktno povezavo z varovalkami 12V/24V - (dolžina 2 metra)
1x držalo
1x 3M visokolepilna nalepka
1x zunanja baterija 450 mAh
1x Rele s kablom
1x kabel s tipko SOS
1x Ključavnica in ključi za zaklepanje SIM/Micro SD
1x priročnik

Vsebina za avtomobilsko kamero Profio X2 v pakiranju

profi elektronika Camera Tracking Cam X2 je vrhunski izdelek nove blagovne znamke PROFIO ELECTRONICS , ki je tesno specializirana za razvoj in proizvodnjo inovativnih kamer, ki prinašajo novo dimenzijo v njihovo vsakodnevno uporabo.

Komentarji

Drugi izdelki