Digitalni diktafon v elegantnem obesku 8 GB pomnilnika + MP3 predvajalnik z zaznavo zvoka

Koda artikla: 09-099 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 91,67 €
Cena vklj. z DDV 110,00 €
- +

Opis izdelka Digitalni diktafon v elegantnem obesku 8 GB pomnilnika + MP3 predvajalnik z zaznavo zvoka

Digitalni diktafon v elegantnem obesku 8 GB pomnilnika + MP3 predvajalnik z zaznavo zvoka. Naprava 4 v 1 - snemanje zvoka, mp3 predvajalnik, USB disk, samodejno snemanje zvoka. Kompakten diktafon 142x15 mm, diktafon ima stereo slušalke za tajno snemanje zvoka. Snemalnik zvoka - prenosni, izgleda kot obesek za ključe. Snemalnik se napaja bodisi preko priloženega kabla USB bodisi preko polnilne Li-Polymer baterije, ki ob polni polni omogoča neprekinjeno snemanje glasu in zvokov do 58 ur v formatu WAV. Priložene slušalke lahko uporabite za predvajanje zvočnih datotek. Diskretno snemanje zvoka kjerkoli.

Spy Audio snemalnik klicev (zvok) - obesek na vratu

Spy Audio snemalnik klicev (zvok) - obesek na vratu

Vsak posnetek je shranjen pod imenom s trenutnim datumom in časom - to vam bo pomagalo enostavno najti določen posnetek. Zahvaljujoč prenosni kompaktni zasnovi lahko svoj diktafon vedno preprosto shranite in posnamete kot vohunsko napravo, na primer v žepu, tako da lahko snemate tajne ali diskretne pogovore ali različne zvočne podrobnosti. Snemalnik zvoka je idealen mobilni snemalnik za zajem zvokov na daljših razdaljah. Naprava ponuja tudi funkcijo MP3 predvajalnika za vaše najljubše pesmi, ki jih lahko prenesete v napravo preko priloženega USB podatkovnega kabla.

avdio snemalnik zvoka, obesek za vrat

Digitalni diktafon v elegantnem obesku za ključe 8 GB notranjega pomnilnika. Naprava ponuja 4 funkcije v enem - snemanje zvoka, predvajalnik mp3, USB pogon, samodejno snemanje zvoka - zažene se ob zaznavi povečane ravni hrupa . Gre za inovativno napravo, ki združuje eleganten dizajn in hkrati prijeten dizajn za uporabo vseh njegovih funkcij. Digitalni diktafon, skrit v obesku za ključe, zahvaljujoč zmanjševanju šuma snema zvok v vrhunski kakovosti in je zato odličen dodatek za treninge, poslovne sestanke, poslovne in druge namene snemanja pogovorov. Vgrajen 8 GB pomnilnik zagotavlja veliko prostora za shranjevanje dolgotrajnih glasovnih zapisov – do 96 ur snemanja, tudi zahvaljujoč vgrajeni litijevi bateriji, ki bo služila za približno 58 ur neprekinjenega snemanja.

58h življenjska doba baterije

Funkcija zaznavanja zvoka je pomembna - samodejno snemanje se začne, ko je posnet zvok

Snemalnik služi tudi kot MP3 predvajalnik zahvaljujoč vgrajenemu pomnilniku, na katerega lahko s kablom USB posnamete svoje najljubše pesmi ali predvajate posnete pogovore in jih nato poslušate preko slušalk. V integrirani 8 GB pomnilnik lahko naložite različne druge datoteke, tako da pero opravlja tudi klasično funkcijo prenosnega USB ključka. Zaradi svojih miniaturnih dimenzij je mini diktafon prenosna in praktična snemalna naprava, ki se lahko uporablja v različnih življenjskih situacijah, ko je potreben tudi neopazen način snemanja zvoka.

zaznavanje zvoka - samodejno snemanje glasu - vohunski snemalnik

Lastnosti:

Začnite snemati z enim gumbom
Snemalnik zvoka
Funkcija samodejnega snemanja v primeru zaznave zvoka
Predvajalnik formatov MP3, WMA in WAV
USB ključek z 8 GB notranjega pomnilnika
Stereo slušalke

Specifikacija:

Format zapisa zvoka: WAV
Lastnosti: snemanje zvoka z enim dotikom, samodejno snemanje zvoka, predvajalnik mp3
Notranji pomnilnik: 8 GB
Napajanje: vgrajena polnilna litijeva baterija
Čas snemanja (kapaciteta pomnilnika): do 96 ur
Čas snemanja (življenjska doba baterije): do 58 ur
Podprti formati za predvajanje: mp3, wav, wma
Frekvenca: 48KHZ
Kakovost: 192KBPS
Barva: črna
Dimenzije: 142 x 15 mm

Vsebina paketa:

1x digitalni diktafon
1x slušalke
1x USB kabel
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki