Brezžični oddajnik - WiFi škatla za kamere za vzvratno vožnjo

Koda artikla: 19-037 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 66,67 €
Cena vklj. z DDV 80,00 €
- +

Opis izdelka Brezžični oddajnik - WiFi škatla za kamere za vzvratno vožnjo

Brezžični oddajnik - WiFi škatla za kamere za vzvratno vožnjo - mobilna povezava preko aplikacije. Enostavna namestitev in prikaz kamere za vzvratno vožnjo na vašem mobilnem telefonu.   Idealna izbira za vas, da imate kamero za vzvratno vožnjo v avtomobilu, ne da bi morali namestiti monitor. Za ta WiFi pretvornik potrebujete samo svoj mobilni telefon in katero koli kamero za vzvratno vožnjo , ki ima video cinch konektor. Na fotoaparatu vam ni treba imeti nobenega monitorja. Iz Google Play ali iTunes lahko prenesete aplikacijo, imenovano WIFI AVIN , ki omogoča povezavo z Wifi boxom prek mobilnega telefona.

Podpora za Android in iOS. Slika iz kamere za vzvratno vožnjo bo prikazana na vašem mobilnem telefonu. Domet wifi oddajnika je 10m, kar je dovolj za namestitev naprave v avtomobile in kombije. Namestitev je zelo preprosta. Wifi pretvornik ima tri priključke. Eden od njih je napajalni priključek za wifi box, ki ga lahko priključite na stalni napajalnik ali na žaromete vašega avtomobila.

wifi oddajnik za kamero za vzvratno vožnjo

Drugi kabel služi za povezavo video cinch konektorja s fotoaparata. Napajalnik priključite na tretji konektor. Kamera se bo napajala neposredno iz ohišja Wifi, kar vam bo olajšalo delo, saj vam ni treba priključiti napajalnega kabla v kamero. Takoj, ko se mobilni telefon prek omrežja wifi poveže z oddajnikom, se aplikacija samodejno zažene in prikaže kamero za vzvratno vožnjo. Ko priključite napajalni priključek na luči za vzvratno vožnjo, se bo omarica Wifi vklopila samo, ko se premaknete nazaj. Po vzvratni vožnji traja 7 sekund, da ustvarite omrežje wifi in zaženete aplikacijo , ki prikazuje kamero za vzvratno vožnjo. Pri namestitvi na trajno napajanje se omrežje wifi ustvari po zagonu . Nato samo kliknite ikono mobilne aplikacije za ogled kamere za vzvratno vožnjo.

wifi pretvornik za avto

Prikaz kamere za opazovanje na vašem mobilnem telefonu
Vse je preprosto z aplikacijo, ki ste jo naložili prek Google Play
Za kamero za vzvratno vožnjo vam ni treba namestiti monitorja
Enostavna namestitev celotne naprave

Specifikacije:

Podpora op. sistem: Android, iOS
Frekvenca prenosa: 2400MHz-2483,5MHz
Domet: 10m
Hitrost sličic: 30 sličic na sekundo
Ločljivost videa: VGA 640x480
Napajanje: DC 12V
Poraba toka: 110mAh (max)
Vodoodporen: da
Teža: 80 g
Dimenzije: 78 x 43 x 18 mm
Delovna temperatura: -10°C do +50°C
Delovna vlažnost: 15% -85%


Vsebina paketa:

1x Wifi oddajnik
1x antena
1x napajalni kabel

Komentarji

Drugi izdelki