Avto kamera v vzvratnem ogledalu DOD RX8W z GPS

Koda artikla: 55-020 Imam vprašanje
Proizvajalec DOD
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 187,50 €
Cena vklj. z DDV 225,00 €
- +

Opis izdelka Avto kamera v vzvratnem ogledalu DOD RX8W z GPS

Nova avtomobilska kamera v vzvratnem ogledalu DOD RX8W ima vgrajen ultra hiter GPS procesor, ki je 5x hitrejši od ostalih. Kontrolna tipkovnica je enostavna za uporabo v temi. Čas je, da določimo standard tankosti avtomobilske kamere v vzvratnem ogledalu. Zato ima novi model iz te serije DOD RX8W 1 cm tanko zasnovo, s čimer se lažje prilagaja originalnemu vzvratnemu ogledalu. Nastavljiv kot objektiva je 60 % večji kot prej, kar omogoča nastavitev vodoravnega in navpičnega kota do 40 stopinj. DOD RX8W z večplastno vakuumsko prevlečeno površino ogledala lahko odpravi bleščeče luči vozila za vami.

Ima večje območje gledanja in širokozaslonski (16:9) zaslon omogoča širši zaslon za predvajanje videa. Tehnologija WDR omogoča prilagajanje na svetlobo okolice, zahvaljujoč njej naredi nočne posnetke jasnejše in zmanjša močno osvetlitev, da doseže najlepšo sliko. Ponaša se s 3DNR – digitalnim zmanjševanjem šuma in ostrimi lečami s šestimi elementi , ki so sestavljene iz 6 plasti stekla in zagotavljajo osupljivo svetlo in nepopačeno sliko. DOD RX8W ima velcro trak , ki je močnejši in zanesljiv način za pritrditev na originalno vzvratno ogledalo.

Cenili boste funkcijo GPS Loggerja - zapis vaše vožnje (lokacija GSP, dejanska hitrost, video) jih boste lahko predvajali na vašem računalniku s priloženo programsko opremo. Idealno za podjetja za nadzor vožnje zaposlenih, profesionalnih voznikov itd.

Avto kamera v vzvratnem ogledalu DOD RX8W z GPS

avtomobilsko vzvratno ogledalo z gps rx8w

Lastnosti:
Avto kamera in vzvratno ogledalo DOD RX8W
Napredna tehnologija WDR - zajame super sliko pri kateri koli svetlobi
Zmanjšanje šuma 3DNR - pri šibki svetlobi
Zasnova leče: proti bleščanju
Patentirana montaža z velcro trakom
Leča z nastavljivim kotom - v katero koli smer
4,3 "16:9 širokozaslonski zaslon
Vgrajen GPS ultra hiter procesor, 5x hitrejši od drugih.
DOD RX8W z 1 cm tanko zasnovo je prilagodljiv na originalno vzvratno ogledalo.
Tipkovnica je enostavna za uporabo v temi
Kamera s šestimi lečami zagotavlja osupljivo jasno in nepopačeno sliko.

WDR tehnologija Zmogljiva tehnologija WDR. Osupljiv video v kateri koli luči. WDR tehnologija,
dobro uravnotežena izpostavljenost v vseh pogojih. Naredi nočne prizore bolj jasne in zmanjša močno osvetlitev svetlobe, da doseže najlepšo sliko.
Avtokomora za zmanjšanje hrupa 3DNR (Digital Noise Reduction) Digitalno zmanjševanje šuma - zmanjša šum pri šibki svetlobi. Digitalno zmanjševanje šuma učinkovito zmanjšuje šum v povezavi z digitalnim signalom in zagotavlja čisto sliko.
GPS procesor GPS procesor - Vgrajen ultra hiter procesor GPS, 5x hitrejši od drugih, zaslužite si, da imate najbolj podrobne in natančne podatke, za obnovitev stanja v vsaki situaciji.

tanek dizajn


Tanek dizajn. Čas je, da določimo standard tankosti avtomobilske kamere v vzvratnem ogledalu. DOD RX8W z 1 cm tankim dizajnom je prilagodljiv na originalno vzvratno ogledalo.
ovladanje tipkovnice Tipkovnica omogoča enostavno in preprosto uporabo v temi. Inovativna laserska osvetlitev tipkovnice je enostavno nadzorovana, tudi ko v vozilu ni luči. Osvetlitev ozadja se samodejno izklopi po 10 sekundah. Praktično, udobno in elegantno.
nastavljiv kot objektiva Leča z nastavljivim kotom v katero koli smer. Nastavljiv kot objektiva je 60 % večji kot prej, kar omogoča nastavitev vodoravnega in navpičnega kota do 40 stopinj. Ima celoten razpon kotov skeniranja za izboljšanje zmožnosti namestitve na večino ogledal.
proti oslnovacie slabo ogledalo Ogledalo proti bleščanju. Pri nočni vožnji se od ogledala odseva svetloba, kar voznika moti in zaslepi. DOD RX8W z večplastno vakuumsko prevlečeno površino ogledala lahko odpravi bleščeče luči vozila za vami.
Širok zaslon 4,3 "16:9 širokozaslonski zaslon. Z večjim območjem gledanja širokozaslonski zaslon omogoča širši zaslon za predvajanje videa. Gledate lahko kateri koli video.
kamere z lečami s šestimi elementi 6G objektiv kamere. Prefinjena ostra leča s šestimi elementi, ki je sestavljena iz 6 plasti stekla, ki zagotavlja neverjetno jasno in nepopačeno sliko.
pruzon velcro za pritrditev kamer Velcro trak. Tradicionalna namestitev s sponko ali gumijastimi konci pogosto s sprostitvijo elastičnosti. Za močnejšo pritrditev je DOD RX8W opremljen z velcro trakom, ki je močnejši in zanesljiv način za pritrditev na originalno vzvratno ogledalo.

DOD PC programska oprema - DOD Player

Programska oprema za osebni računalnik DOD LS460W

Specifikacije:

Ločljivost videa 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @30fps, 1280X720 @60fps, 848x480 @30fps, 640x480 @30fps
Senzor 3 milijona slikovnih pik 1/3 "CMOS
140° širokokotni objektiv
4,3 "16:9 Široki zaslon
Stisnjen video format - H.264
Video format MOV
Pomnilniška kartica - Micro SDHC Class 10 (podpora do 32 GB)
Vgrajen mikrofon/zvočnik
Vgrajena baterija visoke zmogljivosti 3,7V 300mAh
Napajanje 5V 1A
Velikost 8,5x31x1 cm
Teža 298 g
Delovna temperatura -20 °C ~ 65 °C

Vključeni dodatki:

1x Profi kamera za avto DOD RX8W
1x Avtopolnilec
1x držalo
1x priseska
1x priročnik v angleščini

Komentarji

Drugi izdelki