Wifi kamera FULL HD z daljinskim nadzorom in zvočnikom

Koda artikla: 10-088 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 132,50 €
Cena vklj. z DDV 159,00 €
- +

Opis izdelka Wifi kamera FULL HD z daljinskim nadzorom in zvočnikom

Wifi kamera v budilki FULL HD z daljinskim nadzorom in zvočnikom ter druge vohunske kamere za prodajo na spletu – po razumni ceni. Kupujte pri strokovnjakih. Alarm brezžične kamere je idealna rešitev za dolgotrajno in neopazno spremljanje. Snema video v realnem času z ločljivostjo 1280x720P pri hitrosti sličic 30 sličic na sekundo.

1/4 CMOS objektiv ima vidni kot do 160° , kar omogoča spremljanje velikega območja. Kamera ima tudi IR LED za nočno gledanje , ki omogočajo ogled slike tudi v popolni temi. Video je shranjen na zunanji mikro SD/TF kartici do največ 32 GB. Budilka s kamero napaja 4000 mAh litijeva baterija, ki lahko snema do 6 ur. Uporabite lahko tudi možnost trajnega napajanja preko USB adapterja , kar omogoča neprekinjeno snemanje 24/7.

WiFi Budilka Kamera HD

Alarm kamere ima tudi funkcijo zaznavanja gibanja, kar prihrani prostor na kartici, saj je kamera v stanju pripravljenosti in začne snemati šele, ko zazna gibanje. Podatkovni tok snemanja videa je 1 GB na uro. Preko WiFi povezave lahko budilko s kamero povežete s tablico mobilnega telefona ali osebnim računalnikom, lahko preprosto prenesete aplikacijo CAMWF, ki podpira operacijski sistem Android, iOS, ali pa na priloženem namestitvenem CD-ju najdete programsko opremo za osebni računalnik. To vam omogoča snemanje in gledanje video pretakanje prek WiFi v realnem času.

HD budilka Kamera

Budilka ima vgrajen zvočnik in mikrofon, ki se v povezavi z aplikacijo lahko uporablja za poslušanje na daljavo. Tako slišite vse okoli alarma, ki se dogaja in zvočnik bo uporabljen za oddaljeno komunikacijo. Aplikacija lahko nastavi tudi določen časovni interval, ko ima kamera snemanje izpljunka ali fotografiranje. Ta budilka je primerna za ljudi, ki so manj tehnično usposobljeni. Zaradi svoje konfiguracije in povezave z wifi usmerjevalnikom je zelo preprosta (podobno kot povezava mobilnega telefona z omrežjem WiFi). Po takšni povezavi z lokalnim wifi usmerjevalnikom lahko kamero povežete od koder koli na svetu , kjer je na voljo internet.

mobilno aplikacijo

Lastnosti:

  • Kamera skrita v budilki
  • Brezžični prenos slike v realnem času
  • Možnost stalnega napajanja
  • Funkcija zaznavanja gibanja
  • IR LED nočni vid v popolni temi

Specifikacije:

Senzor slike: HD 1280x720p
Objektiv: 1/4 CMOS
Hitrost sličic: 30 sličic na sekundo
Format: MP4
Format stiskanja: H.264 Dual-stream
Pomnilniška kartica: Micro SD / TF kartica do max. 32 GB
Napajanje: 4000mAh litijeva baterija
Brezžična povezava: IEEE802.11
Brezžični način: AP / STA

Vsebina:

1x budilka z WiFi kamero
1x USB kabel
1x napajalni adapter
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki