WiFi FULL HD kamera v AC/DC USB adapterju z nočnim vidom

Koda artikla: 10-149 Imam vprašanje
novo TOP WiFi FULL HD kamera v AC/DC USB adapterju z nočnim vidom
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 125,00 €
Cena vklj. z DDV 150,00 €
- +

Opis izdelka WiFi FULL HD kamera v AC/DC USB adapterju z nočnim vidom

WiFi FULL HD kamera v AC/DC USB adapterju z nočnim vidom s podporo za kartico micro SD 128 GB je majhna, nevsiljiva vohunska kamera v klasičnem polnilniku, zato jo je enostavno uporabljati za sledenje. Naprava deluje kot klasičen polnilec z USB priključkom za polnjenje mobilnih telefonov, tablic ali drugih naprav, tako da nihče ne bo bolj pozoren, da bi lahko šlo za vohunsko kamero. Objektiv kamere je skrit za temnim pleksi steklom (kjer se skriva 16x NIGHT LED, ki pa ne svetijo kot klasične IR LED) , pomnilniška kartica pa je skrita v ohišju polnilnika pod snemljivim pokrovom.

Kamera ima funkcijo WiFi, ki vam omogoča, da videokamero združite s pametnim telefonom prek aplikacije "Camwf" (na voljo za iOS, Android), nato pa lahko nastavite različne funkcije fotografiranja kamere ali gledate posnetek neposredno iz fotoaparata.

Full HD kamera v adapterju

Kamera se po priključitvi adapterja v omrežje aktivira v stanje pripravljenosti in začne snemati video šele, ko zazna zaznavanje gibanja. Zaznavanje gibanja prihrani prostor na pomnilniški kartici. Ko je kartica microSD polna, se najstarejši zapisi samodejno prepišejo (snemanje v zanki), kar zagotavlja neprekinjeno delovanje. Zapisi so shranjeni na kartici micro SD/TF z največjo kapaciteto do 128 GB. Edinstvena vohunska kamera je idealna za spremljanje in snemanje v službi ali doma v času vaše odsotnosti.

adapter s full hd kamero

Lastnosti:

Funkcionalni USB adapter s skrito kamero
Snemanje videa FULL HD
WiFi povezava
Stalno napajanje
Funkcija zaznavanja gibanja


Specifikacije:

Video format: AVI
Ločljivost videa: 1920x1080p
Snemanje: 30 fps
Zunanji pomnilnik: podpira do 128 GB micro SD
Zaznavanje gibanja: da
Napetost polnjenja: DC-5V
Vrsta vmesnika: USB

Vsebina paketa:

1x AC/DC adapter z WiFi kamero
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki