Vohunska GSM kamera Pinhole na kartici SIM z daljinskim poslušanjem

Koda artikla: 10-121 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 133,33 €
Cena vklj. z DDV 160,00 €
- +

Opis izdelka Vohunska GSM kamera Pinhole na kartici SIM z daljinskim poslušanjem

Pinhole vohunska GSM kamera na SIM kartici z daljinskim poslušanjem, ki vas bo vedno pravočasno opozorila, kaj se dogaja v nadzorovanem območju. Če morate spremljati notranjost pisarne, hiše, stanovanja ali avtomobila in biti zgodaj obveščeni o dogodkih, je ta kamera z luknjami za GSM SIM zasnovana samo za vas. Preprosto kupite pri katerem koli operaterju kartico SIM s telefonsko številko, ki jo lahko vstavite v pinhole kamero. Kamera vključuje tudi režo za kartico microSD do največje kapacitete 32 GB, ki bo snemala video in zvok. Naprava je enostavna za upravljanje z ukazom SMS, ki ga pošljete iz mobilnega telefona na GSM vohunsko kamero. Po začetni kalibraciji SMS, ko si bo kamera zapomnila vašo telefonsko številko za nadaljnjo komunikacijo, lahko nastavite SMS z ukazi, potrebne funkcije za spremljanje. Osnovna funkcija je zaznavanje zvoka.

Pinhole gsm kamera

Ko zazna zvok nad 40 db, vas bo naprava samodejno poklicala in prek občutljivega mikrofona boste slišali, kaj se dogaja na razdalji šestih metrov. Nato lahko pošljete SMS z ukazi za snemanje videa. Video z zvokom se shrani na pomnilniško kartico v intervalih po 30 minut. Izberete lahko tudi ukaz za samo snemanje zvočnega posnetka. Po klicu na telefonsko številko v kameri bo naprava samodejno sprejela vaš klic in slišite, kaj se dogaja okoli kamere. Funkcija zaznavanja gibanja shrani vašo fotografijo v formatu JPG na kartico microSD.

Gsm vohunska kamera z luknjami na kartici SIM in SD

Prek ukaznega SMS-a vam lahko varnostna kamera SIM pošlje informacijski SMS s podrobnostmi o stanju baterije, prosti kapaciteti pomnilniške kartice, informacije o dejanskem procesu (če snemate samo video ali zvok). Druga možnost je formatiranje kartice ali ponastavitev naprave prek SMS-a. Baterija s kapaciteto 2500 mAh zagotavlja dolgo delovanje GSM SIM kamere. V stanju pripravljenosti lahko deluje do 12 dni. Čas pogovora je do 150-180 minut. Varnostno kamero SIM lahko priključite tudi na trajno napajanje ali POWERBANK, da povečate čas delovanja glede na zmogljivost zunanjega polnilnika baterij.

Lastnosti:

  • Vohunska kamera z GSM SIM kartico
  • Nadzor preko SMS ukaza
  • Podpira kartice SIM vseh operaterjev
  • V stanju pripravljenosti deluje do 12 dni
  • Samodejni povratni klic kamere na vašo telefonsko številko pri zaznavanju zvoka

Specifikacije:

Ločljivost videa: 320x240
Ločljivost fotografije: 640x480
Hitrost sličic: 10 sličic na sekundo
Video format: AVI
Vidni kot: 70°
Snemanje zvoka: da 6m
Najmanjša osvetlitev: 1 Lux
Kapaciteta baterije: 2500 mAh
Čas pripravljenosti: 12 dni
Čas pogovora: do 15-180 minut
Največja zmogljivost pomnilnika: 32 GB
Delovna frekvenca: GSM850 / 900/1800 / 1900MHz
Delovna temperatura -20ºC do + 55ºC

Paket vključuje:

1x vohunska kamera z luknjami za GSM SIM
1x USB kabel za napajanje
1x 2500mAh baterija
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki