Vohunska bluetooth slušalka + ultra zmogljiv 7W ojačevalnik + mikrofon

Koda artikla: 09-040 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 158,33 €
Cena vklj. z DDV 190,00 €
- +

Opis izdelka Vohunska bluetooth slušalka + ultra zmogljiv 7W ojačevalnik + mikrofon

Spy bluetooth slušalka + ultra zmogljiv 7W ojačevalnik + mikrofon je najnovejša nevidna slušalka za slušalke z zunanjim občutljivim mikrofonom. Trenutno TOP model na trgu vohunskih slušalk !!! Nevidne slušalke - nano mini vohunska slušalka + 7W ojačevalnik za varnostne in študentske namene (izpiti) so idealne mikro slušalke za vas.

Vsi poznajo situacijo v vašem življenju, ko bi cenili, da vam lahko nekdo svetuje ali pomaga v težkih situacijah in ne da bi kdo vedel za to. Narejen je za študente med testiranjem, izpiti, trgovce med poslovnimi sestanki in za druge situacije. Izboljšana vohunska slušalka je revolucionarna naprava, ki vam omogoča, da se povežete z nekom na daljavo z uporabo vašega mobilnega telefona, vendar ne da bi kdo vedel za to. Za nadzor bluetooth boxa samo vstavite svojo kartico SIM in vklopite napravo.

vohunske slušalke s 7W ojačevalnikom

Obesite bluetooth ogrlico na vrat , da združite oddajno napravo s slušalkami in v uho vstavite mini slušalke. S pomočjo ultra zmogljivega ojačevalnika z močjo 7W se signal brezžično prenaša v sprejemnik, kjer se signal pretvori v glas. Ogrlica ima boljši podaljšan kabel kot prejšnji model, zato lahko celotno napravo enostavno skrijete v žep. Za komunikacijo služi občutljiv mikrofon , ki ga lahko pripnete na oblačila. Po klicu na kartico SIM naprava samodejno sprejme klic in lahko začnete komunikacijo.

vohunska bluetooth slušalka z mikrofonom

Strankam priporočamo, da pri nepreverjenih prodajalcih ne kupujejo poceni imitacije vohunskih slušalk slabe kakovosti.

Garancija na vohunsko slušalko - 24 mesecev. Strokovno svetovanje in storitev.

Vohunske slušalke so oblikovane tako, da se prilegajo bobniču – da so neopazne. Narejen je iz netoksičnega materiala. Prodam vohunsko slušalko po odlični ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši e-trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite tisto, kar iščete.

uporabljajo vohunske slušalke

Najnovejši izboljšan model priljubljene vohunske slušalke. V primerjavi s prejšnjim modelom ima izboljšano anatomsko obliko, da lahko popolnoma zatesni uho pred uhajanjem zvoka v okolje. Slušalka je sestavljena iz najnovejšega občutljivega sprejemnika (tuljave), stabilnega mikro zvočnika z zelo svetlim in jasnim zvokom z minimalnim šumom. Slušalko napaja ena miniaturna gumbna baterija. Slušalka, ki jo enostavno vstavite v sluhovod. Na slušalki je pritrjen prozoren kavelj, s katerim lahko slušalko vzamete iz ušesa. Za še lažje rokovanje s slušalko vam v naši e-trgovini ponujamo magnetno pinceto. Priložena baterija z življenjsko dobo baterije do 7 ur.

Lastnosti:

Profesionalni dizajn, odlična kakovost zvoka
Ergonomska oblika, priročno rokovanje
Življenjska doba baterije do 7 ur
Enostavno upravljanje in sprejemanje klicev.
Podpora za prostoročno telefoniranje za dvosmerno komunikacijo.

Specifikacije:

Frekvenčni odziv: 180Hz-5600Hz
Stopnja popačenja <2 %
Izhod: 115 db
Optimalna vrednost: 40 db
Občutljivost: <100 db
Delovni tok: 0,65 mA
Hrup: 20 db
Ojačevalnik: 7W
Čas pogovora z enim polnjenjem: 12 ur
Delovna temperatura: -10°C - 60°C
Vrsta baterije: SR416SW 337
Življenjska doba baterije: do 7h
Dimenzije/teža: 13x6mm /0,5 g
Velikost/teža pakiranja: 52x42x14mm/0,8 g


Paket vsebuje:

1x Vohunska slušalka
1x zaponka mikrofona
1x Bluetooth zanka 7w za obešanje na vratu
1x USB kabel
1x napajalni adapter
1x baterija
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki