Vohun kamere za wifi očala v živo zaradi goljufanja

Koda artikla: 10-589 Imam vprašanje
novo Vohun kamere za wifi očala v živo zaradi goljufanja
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 158,33 €
Cena vklj. z DDV 190,00 €
- +

Opis izdelka Vohun kamere za wifi očala v živo zaradi goljufanja

Vohun kamere za wifi očala za prenos v živo za goljufanje snemanja FULL HD + upravljanje na dotik + PRETOK V ŽIVO (Android/iOS) - popolnoma skrita kamera. Elegantna in hkrati vohunska očala imajo praktično uporabo za neopazno snemanje okolice, zaradi ultralahke konstrukcije le 40g pa so udobna za vsakodnevno uporabo. Hkrati vam ni treba pritisniti nobenih gumbov, saj se odzivajo samo na dotik . S temi vohunskimi očali posnamete točno to, kar vidite, medtem ko imate proste roke, ne da bi vzbujali sum. Druga prednost je prenos v živo preko WiFi povezave neposredno na vaš mobilni telefon prek aplikacije " GPSS CAM ", ki je brezplačno na voljo za Android in iOS . Z aplikacijo si ne morete samo ogledati posnetih slik, ampak tudi predvajati posnete videoposnetke. Očala podpirajo ustvarjanje lastnega wifi omrežja in tako omogočajo gledanje posnetka v živo za svoje prijatelje v bližini.

Očala s kamero s podporo za WiFi (prek mobilne aplikacije) - odlično zamaskiran objektiv fotoaparata

wifi kamera za očala v živo skrita

Kamera je vgrajena v okvir očal in skenira skozi enosmerno prozorno plastiko, kar zagotavlja njeno tajnost. Kamera ni vidna s prostim očesom, pod nobenim kotom ali z osvetlitvijo od ozadja. Upravljanje je precej preprosto prek sledilne ploščice na zunanji strani okvirja očal in je zasnovano tako, da je neopazno. Ta vohunska očala imajo popolno kamuflažo pred kakršnim koli sumom, saj delujejo kot eleganten dodatek vaši obleki.

Kamera je natančno skrita v okvirju očal

Očala s kamero imajo prozorna prozorna očala.

kamera v očalih wifi prek aplikacije v mobilnem telefonu - full hd

Koristna funkcija, ko morate zapustiti pisarno, hkrati pa morate biti prepričani, da nihče ne bo obiskal vaše mize, ko vas ni. Zajete slike se posnamejo v polni visoki ločljivosti 1920 x 1080p pri 30 sličicah na sekundo na kartico microSD do največ 32 GB . Očala so opremljena z integrirano polnilno baterijo s kapaciteto 280 mAh , ki je vgrajena neposredno v odstranljivo roko za očala. Če morate napolniti baterijo, odpnite roko in jo napolnite prek kabla mikro USB . Velika prednost je, da je v paketu še ena rezervna roka z baterijo, ki jo pritrdite na očala med polnjenjem druge baterije . To vam omogoča neprekinjeno snemanje videa. Cenili boste tudi funkcijo polnjenja baterije preko Powerbank , ki bo poskrbela, da boste imeli napolnjeno baterijo vedno pri roki.

V paketu najdete tudi eno rezervno roko (baterija za hitro zamenjavo med uporabo)

očala za wifi kamero za goljufanje

Vohunska očala so odlična izbira za vas, če morate brez suma narediti nevsiljiv posnetek sestanka . Očala imajo širok spekter uporabe, saj jih lahko uporabljate na primer na dopustu, koncertu ali pri snemanju različnih življenjskih izkušenj. Če očala Full HD povežete z računalnikom prek USB-ja, delujejo kot bralnik pomnilniških kartic in lahko prenesete posnete videoposnetke in fotografije neposredno v računalnik ali prenosnik.

wifi kamera za vohunska očala za mobilni telefon

Lastnosti:

Elegantna očala s HD kamero
Upravljanje na dotik na roki
Podpora za WiFi povezavo
Uporablja kartico microSD do 32 GB

Specifikacije:

Optika: 2,0 MP CMOS
Ločljivost videa: 1920x1080p
Razmerje sličic: 30 sličic na sekundo
Stiskanje videa: H.264
Video format: AVI
Kot skeniranja: 70°
Pomnilniške kartice: kartice microSD 8-32GB
Baterija: 280 mAh
Življenjska doba baterije: pribl. 100 minut (delovni čas)
Čas polnjenja: 1-2 uri
Omrežna povezava: WiFi
Napajanje: DC-5V
Napajalni kabel: mikro USB
Podpora za sisteme: iOS, Android
Dimenzije: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Teža: 40 g

Vsebina paketa:

1x WiFi očala s kamero
2x rokavica za očala z baterijo
1x polnilni adapter za roke
1x Micro USB kabel
1x krpica za čiščenje
1x USB s programsko opremo
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki