Varnostni set v avtomobilu DOD RC500S z GPS in DUAL 1080P kamero

Koda artikla: 55-036 Imam vprašanje
Proizvajalec DOD
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 333,33 €
Cena vklj. z DDV 400,00 €
- +

Opis izdelka Varnostni set v avtomobilu DOD RC500S z GPS in DUAL 1080P kamero

Varnost je nastavljena v avtomobilu DOD RC500S z GPS in DUAL 1080P kamero , ki ima dva objektiva z ločljivostjo FULL HD v neprimerljivi kakovosti s hitrostjo snemanja 30 sličic na sekundo. DVOJNA kamera zaznava v ločljivosti 1080P in z učinkovitim polarizacijskim filtrom (odpravlja odboj svetlobe) komplet zazna prizor pred in za vozilom . Stiskanje slike H.264, datoteka MOV, podatkovni tok pribl. 15 Mbps za vsak kanal. Ena minuta pri ločljivosti 1080p 30fps videa z enega kanala je pribl. 110 MB.

Dvojna kamera Rc500s

Komplet kamer ima širokokotno lečo do 145° sprednje kamere in 140° zadnjo kamero , ki vam omogoča resnično širokokoten pogled okoli vašega avtomobila, ki se približuje parametrom ribjega očesa. Uporaba zadnje kamere je neobvezna, sprednja kamera se lahko uporablja tudi ločeno . Kar zadeva izključno optične parametre, je DOD RC500S enakovreden DOD LS500W (in obratno). Obstaja tudi možnost zasuka slike za 180° za sprednjo in zadnjo kamero (kamero je mogoče namestiti "na glavo").

Sprednja kamera je opremljena s popolnoma novim senzorjem SONY STARVIS (Visnost zvezdne svetlobe) IMX291, ki ponuja revolucionarni nočni način tudi v popolni temi! Vgrajen super kondenzator namesto Li-Ion baterije - za še boljšo odpornost in življenjsko dobo kamere.

Tehnološko je to avtomobilska kamera »naslednje generacije« – z najnovejšimi tehnologijami (optika, mikročipi, funkcije), ki jih ponuja avtomobilski trg.

Vodilni konj podjetja DOD - nov koncept SMART avtomobilske kamere

Certificirana videokamera za uporabo po vsej EU (tj. v Avstriji, Nemčiji in drugih državah članicah). Izpolnjujejo merila tehničnih standardov in se lahko uporabljajo v vozilu.


DOD RC500S ima elegantno in diskretno cilindrično obliko z resnično majhnimi dimenzijami , ki mu omogočajo namestitev sprednje kamere blizu ogledala na vrhu vetrobranskega stekla. Zahvaljujoč temu položaju ne bo motil vašega pogleda in je popolnoma nevsiljiv, če ga gledate od zunaj. Zadnja kamera s kompaktno velikostjo le 7,5 cm je pritrjena z držalom 3M z lepilnim trakom. Kabelska povezava med kamerami je dolga približno 5,5 m. DOD RC500S je mogoče priključiti na 12/24V napajalnik, tako da ga je možno uporabljati razen v avtomobilu tudi za druga vozila, tovorna vozila ali avtobuse. Sprednjo kamero je enostavno pritrditi tudi na vetrobransko steklo avtomobila s 3M lepilnim držalom, ki se enostavno pritrdi na kamero. DOD ima tudi zelo uporaben dodatek – nastavljiv krožni polarizacijski filter , ki učinkovito zmanjšuje odbito svetlobo.

Podpora za micro SD kartice do 128 GB (približno 18 ur snemanja z obeh kamer - 9 ur za en kanal)


Dvojna kamera rc500s

Posnetek se snema z obema kamerama in v kombinaciji z visoko občutljivostjo ISO do 12800 , ki vam omogoča spremljanje okolice avtomobila tudi v slabih svetlobnih razmerah, je ta funkcija pomemben varnostni bonus pri spremljanju vašega avtomobila v času vaše odsotnosti. Zaradi tega je novi DOD RC500S nov vodilni na trgu varnosti, ne le z video snemanjem vožnje , temveč tudi s spremljanjem avtomobila med vašo odsotnostjo .

Velika prednost je izboljšan sistem parkirnega načina nove generacije, ki bo začel snemati 15 sekund preden zazna gibanje. To bo zagotovilo, da boste imeli zapis o dogajanju od začetka do konca iz obeh kamer pred in za vozilom. Ko nadaljujete z vožnjo, kamera preklopi nazaj na snemanje v načinu zanke.

Vodilni na trgu varnosti in nadzora avtomobilov

Kamera DOD rc500s v načinu parkiranja

Kamkorder podpira kartice micro SD do 128 GB (standardne kamere do 32 GB). V primeru nesreče, močnega zaviranja ali nagibanja avtomobila ima komplet kamer funkcijo G-senzor, ki ščiti datoteke pred udarci. Prav tako lahko uporabniki v nujnih primerih ročno zaščitijo obstoječo datoteko z dolgim ​​pritiskom na gumb "SOS". Komplet avtomobilskih kamer FULL HD z napredno tehnologijo WDR 2.0 in WiFi povezljivostjo je vaš zanesljiv spremljevalec na cestah.

Komplet dvojnih avtomobilskih kamer RC500S s podporo FULL HD in WIFI

Pametna aplikacija DOD (Android / iOS) za pametne telefone ali tablice, kjer lahko po seznanjanju prek WiFi predvajate svoje video posnetke vožnje, spremljate svoj trenutni položaj prek google zemljevidov ali spreminjate nastavitve kamere.
Aplikacija za podporo Wifi dod rc500s
Lastnosti izdelka:
  • 1080p HD video snemanje
  • Širok vidni kot - 145° sprednja kamera, 140° zadnja kamera
  • G-senzor zaščita datotek
  • Funkcija SOS - Funkcija zaklepanja
  • Nadzor parkiranja
  • Napredna tehnologija WDR 2.0
  • WiFi povezava
  • Učinkovit nastavljiv krožni polarizacijski filter
Dvojno snemanje videa FULL HD 1080p
Pogled spredaj in od zadaj vašega vozila je posnet v kakovosti 1080p v visoki ločljivosti FULL HD. Poleg tega je slika posneta pod ultra širokim vidnim kotom 145° sprednje kamere in 140° zadnje kamere za popolno zaščito.

Rc500s polna ločljivost HD

Razširjen obseg ISO do 12800
DOD RC500S ima nov senzor Sony STARVIS CMOS z izboljšano občutljivostjo ne le pri normalni osvetlitvi, ampak tudi v slabih svetlobnih pogojih. Izboljšan doseg poveča svetlost hitro premikajočih se predmetov ponoči. Kamera lahko zdaj zajame še več podrobnosti v ultra šibkih svetlobnih pogojih.

Rc500s iso 12800

Napredna tehnologija WDR 2.0
Osupljiv video pri kateri koli svetlobi in uravnoteženi osvetlitvi v vseh pogojih. Naredi nočne posnetke svetlejše in zmanjša osvetlitev za doseganje najlepše slike.

Rc500s wdr tehnologija

Velika zaslonka f/1,6, visoka zmogljivost pri šibki svetlobi
Velika zaslonka odraža količino svetlobe, ki pade na senzor pri fotografiranju. Večja kot je zaslonka (manjše število f), več svetlobe bo ujelo senzor kamere. Z najširšo zaslonko, ki je 66 % večja od konkurence na trgu, DOD kamere ustvarijo najbolj ostro sliko.

Rc500s sprednja in zadnja zaslonka f/1.6

6G ostra steklena leča
6-elementna ostra leča, izdelana iz šestih plasti stekla, zagotavlja osupljivo, čisto in nepopačeno sliko

Rc500s 6g steklena leča

Širok zorni kot 145°
Zajem slike s širokim vidnim kotom 145° za optimalno pokritost in jasnost. Sprednja kamera je opremljena z izjemno širokokotnim objektivom, ki poveča doseg snemanja, saj panoramski pogled na sprednji del vozila zajame vse strani brez popačenja (torej brez popačene slike).

Rc500s širok kot gledanja

Nastavljiv krožni polarizacijski filter - učinkovito zmanjša odbito svetlobo
Nastavljiv filter odpravi bleščanje vetrobranskega stekla in hkrati poveča nasičenost. Zmanjša neželene odseve in pretirano osvetlitev ali polarizacijske učinke, da zagotovi najvišjo kakovost slike in zaščiti vaš objektiv.

Polarizacijski filter za leče Rc500s

WiFi povezava - ogled na daljavo z uporabo brezplačne aplikacije
Ni vam treba več čakati, če želite predvajati razburljive trenutke. Preprosto prenesite ali vizualizirajte datoteke z vstavljene pomnilniške kartice v fotoaparatu neposredno na vaš pametni telefon/tablični računalnik prek DOD APP.

Rc500s wifi povezava

Nadzor parkiranja
S tem nadzorom parkiranja boste zadovoljni tudi, ko parkirate in pustite avto. Izboljšan način parkiranja , ki se samodejno zažene 10 minut po izstopu iz vozila. Ko nadaljujete z vožnjo, se kamera v zanki preklopi nazaj v način snemanja. S senzorjem SONY STARVIS lahko uživate tudi v revolucionarnem nočnem pogledu za sprednjo kamero in celo v popolni temi.

dod Rc500s parkirni nadzor

V primeru zaznavanja gibanja sprednje ali zadnje kamere ali ob trku začne snemati video in zaklene datoteko. Kamkorder začne snemati 15 sekund, preden zazna gibanje ali udarec, kar zagotavlja, da boste imeli zapis o dogajanju od začetka do konca. Pogoj je, da se kamera napaja preko avtomobilskega akumulatorja s pomočjo kompleta kablov za trajno vgradnjo v vozilo DOD DP4.

Kako deluje izboljšan način parkiranja, si lahko ogledate tukaj v tem videoposnetku:

GPS procesor s hitrostjo 10 Hz
Integriran z najhitrejšim GPS-om s hitrostjo 10 Hz, ki beleži natančnejše podatke o lokaciji in hitrosti vozila. Omogoča snemanje poti na zemljevidu med gledanjem videoposnetkov v predvajalniku DOD. Trenutno je najhitrejša posodobitev GPS, ki se uporablja v videokamerah.

Gps procesor Rc500s

DOD GPS predvajalnik V2.0
Nova različica DOD GPS Player 2.0 z izboljšanim uporabniškim vmesnikom je še z boljšo jasnostjo. Prikazuje FULL HD video posnetke s podatki v realnem času, kot so hitrost vozila, koordinate GPS, preobremenitev. Internetna povezava prikazuje trenutno lokacijo vozila na Google zemljevidih.

Rc500s dod predvajalnik

Zaznavanje radarja hitrosti
Sistem vas opomni, da ste blizu lokacije z omejeno hitrostjo in kjer je mogoče postaviti radar, tako da lahko upočasnite. Izogibajte se pastem in imejte svojo vožnjo vedno pod nadzorom.
* Trenutno sistem podpira naslednje države: ZDA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.

Sinhronizacija časa in datuma
Samodejna kalibracija časa, neodvisno od ročne nastavitve časa. Z vgrajenim 10-kratnim GPS procesorjem lahko natančno umeri lokalni čas in ga samodejno shrani v pomnilnik fotoaparata.

G-senzor zaščita pred udarci
V nesreči, zaviranju v sili ali nagibanju avtomobila bo samodejno zaščitil vse shranjene in trenutne zapise. S to funkcijo datoteke ne bodo izbrisane ali prepisane, tudi če snemate v časovni zanki.

Ročno zaklepanje datotek - SOS zaščita
V nujnih primerih omogoča uporabnikom, da zaščitijo obstoječo datoteko z dolgim ​​pritiskom na gumb "SOS", ki datoteko zadrži iz snemalne zanke in ščiti pred prepisovanjem z drugimi datotekami.

Samodejno snemanje in izklop
Ko se vozilo zažene, bo kamera samodejno začela snemati. Ko ugasnete motor, se kamera samodejno izklopi brez pritiska na gumb.

Loop recording - Ciklično snemanje
Ko je prostor za shranjevanje na vstavljeni kartici microSD poln, lahko samodejno prepiše starejše datoteke z novimi, tako da se datoteke nenehno znova brišejo.

Podpira 128 GB Micro SD kartice
4x večja združljivost pomnilnika v primerjavi s starejšimi modeli fotoaparatov, podpira do 128 GB mikro SD z več kot 18 urami snemanja.

Specifikacije izdelka:
Ločljivost videa: sprednja kamera: 1920x1080 @ 30fps, zadnja 1920x1080 @30fps
Senzor: SONY STARVIS CMOS senzor
Širokokotna sprednja leča: 145°
Širokokotna zadnja leča: 140°
Sprednja zaslonka: f/1,6
Zadnja zaslonka: f /1,6
Občutljivost ISO: do ISO 12800
Video format: MOV
Snemalni medij: Micro SDHC/SDXC Class 10 (do 128 GB)
Zvok: mikrofon in mono zvočnik (priložen)
Baterija: super kondenzator
Vhodna moč: 5V 1,5A
Dimenzije sprednje kamere: 122 (D) * 35,8 (Š) * 60,6 (V) mm
Dimenzije zadnje kamere: 75,2 (D) * 26 (Š) * 38,8 (V) mm
Teža sprednje kamere: 120 g
Teža zadnje kamere: 41 g
Delovna temperatura -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Priloženi dodatki:

1x Profi avto kamera DOD RC500S z lepilnim držalom
1x zadnja kamera z lepilnim držalom
1x CPL filter
1x Avtopolnilec 12-24V (4M podaljšek)
1x povezovalni kabel na zadnjo kamero (5M)
1x komplet lepil za držalo za fotoaparat
1x Manua

Dodatki Rc500s

Komentarji

Drugi izdelki