Ultra majhen 3,5 cm diktafon 8 GB kot značka + MP3 predvajalnik

Koda artikla: 09-104 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 83,33 €
Cena vklj. z DDV 100,00 €
- +

Opis izdelka Ultra majhen 3,5 cm diktafon 8 GB kot značka + MP3 predvajalnik

Ultra majhen 3,5 cm vohunski diktafon 8 GB (snemalnik zvoka) kot značka + MP3 predvajalnik + stereo slušalke. Diktafon lahko enostavno pritrdite na oblačila kot značko. Spy (snemalnik zvoka) - ultra majhen 3,5 cm + ultra lahek 10 g z 8 GB pomnilnika, MP3 predvajalnikom in stereo slušalkami za tajno snemanje zvoka. Snemalnik zvoka - prenosen, ultra tanek, debel le 1 cm. Snemalnik se napaja bodisi preko priloženega kabla USB ali preko polnilne Li-polimer baterije, ki ob polni polni omogoča neprekinjeno snemanje glasu in zvokov do 17 ur v formatu WAV. Priložene slušalke se lahko uporabljajo za predvajanje zvočnih datotek. Diskretno zvočno snemanje kjer koli.

Mini diktafon - Vohunski snemalnik zvoka - Ultra lahek

Mini diktafon - Vohunski snemalnik zvoka

Miniaturne dimenzije in majhna teža zagotavljajo nevsiljivo snemanje zvoka kjerkoli. Zahvaljujoč prenosni kompaktni zasnovi lahko snemalnik zvoka vedno enostavno shranite ali ga na primer skrijete kot vohunsko napravo v žepu, da lahko posnamete skrivne ali diskretne pogovore ali različne zvočne podrobnosti. Snemalnik zvoka je idealen mobilni snemalnik za snemanje zvokov na daljših razdaljah. Naprava ponuja tudi funkcijo MP3 predvajalnika za vaše najljubše pesmi, ki jih lahko prenesete na napravo preko priloženega podatkovnega kabla USB.

Snemalnik zvoka - mini snemalnik zvoka

Digitalni diktafon - 8 GB notranjega pomnilnika . Naprava ponuja 3 funkcije v enem snemanju zvoka, mp3 predvajalniku, USB pogonu . Gre za inovativno napravo, ki združuje eleganten dizajn in hkrati prijeten dizajn za uporabo vseh svojih funkcij. Digitalni diktafon zaradi zmanjšanja hrupa v okolju snema zvok v vrhunski kakovosti in je zato odličen dodatek k izobraževanju, poslovnim sestankom, poslovnim in drugim namenom snemanja pogovorov. Vgrajeni 8 GB pomnilnika zagotavlja veliko prostora za shranjevanje dolgotrajnih glasovnih posnetkov – do 96 ur snemanja, tudi zahvaljujoč vgrajeni litijevi bateriji, ki jo lahko uporabljate za približno 17 ur neprekinjenega snemanja.

Digitalni diktafon - 8 GB notranjega pomnilnika

Snemalnik služi tudi kot MP3 predvajalnik zahvaljujoč vgrajenemu pomnilniku, na katerega lahko s kablom USB posnamete svoje najljubše pesmi ali predvajate posnete pogovore in jih nato poslušate prek slušalk. V vgrajeni 8 GB pomnilnik lahko naložite različne druge datoteke, tako da opravlja tudi klasično funkcijo prenosnega USB-pomnilnika. Mini diktafon je zaradi svojih miniaturnih dimenzij prenosna in praktična snemalna naprava, ki se lahko uporablja v različnih življenjskih situacijah, ko je potreben tudi neopazen način snemanja zvoka.

Samodejno snemanje, ko je baterija skoraj prazna

avtomatsko shranjevanje zapisov baterij

Samo 1 cm debel - neopazen super lahek in vsestranski diktafon - preprosto ga pritrdite na oblačila kot značko

nevsiljiv super lahek in kompakten diktafon

Lastnosti:

Začnite snemati z enim dotikom
Glasovni diktafon - miniaturna velikost in teža le 10 g
MP3, WMA in WAV predvajalnik
USB bliskovni pogon z 8 GB notranjega pomnilnika
Stereo slušalke

Specifikacija:

Format snemanja zvoka: WAV
Predvajanje - format: WAV / WMA / MP3
Bitna hitrost: 192 KBPS
Frekvenca: 48KHz
Lastnosti: snemanje zvoka z enim dotikom, predvajalnik mp3
Notranji pomnilnik: 8 GB
Podpora za Micro SD kartico: št
Napajanje: vgrajena litijeva baterija za ponovno polnjenje
Čas snemanja (zmogljivost pomnilnika): do 96 ur
Čas snemanja (življenjska doba baterije): do 17 ur
Barva: črna
Dimenzije: 3,5x3,5x1 cm
Teža: 10 g

Vsebina paketa:

1x digitalni diktafon
1x Stereo slušalke
1x Micro USB kabel
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki