SPY KIT - FULL HD WiFi kamera v očalih + Vohunska slušalka

Koda artikla: 10-154 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 283,33 €
Cena vklj. z DDV 340,00 € 370,00 €
- +

Opis izdelka SPY KIT - FULL HD WiFi kamera v očalih + Vohunska slušalka

SPY KIT - FULL HD WiFi kamera v očalih + Vohunska slušalka, omogoča prenos slike v živo z WiFi/P2P + komunikacijo v realnem času preko vohunske slušalke. Elegantna očala s kamero FULL HD in WiFi skupaj z vohunsko slušalko so idealna vohunska kombinacija za neopazno sledenje in komunikacijo. Vohunska očala bodo poskrbela za prenos skeniranih slik v živo in z bluetooth Spy slušalko lahko komunicirate z drugo osebo po telefonu. Edinstven vohunski komplet najde svojo uporabo v različnih življenjskih situacijah, ko potrebujete skrivno pomoč na telefonu, vendar morate zagotoviti tudi video prenos v živo. najde svojo uporabo v najrazličnejših težkih situacijah, ko je potrebna nevsiljiva pomoč preko telefona in tudi če je potreben video prenos.

SET - Elegantna očala s HD kamero in Spy slušalko = Pretok v živo z WiFi/P2P + komunikacija v realnem času preko Spy slušalke

Očala z vohunsko kamero FULL HD + P2P prenos videa v živo + WiFi. Elegantna vohunska očala zagotavljajo nevsiljivo snemanje okolice in so eleganten dodatek za vsakodnevna oblačila. S temi vohunskimi očali posnamete točno to, kar vidite, hkrati pa imate proste roke , da se izognete sumu, da snemate. Druga prednost je prenos WiFi v živo neposredno na vaš mobilni telefon prek aplikacije "Pro iCam" , ki je brezplačno na voljo za Android in iOS . Z aplikacijo lahko ne samo gledate skenirane slike, temveč tudi predvajate že posnete videoposnetke. Zahvaljujoč podpori P2P lahko očala povežete z internetom z mobilnim telefonom, prek katerega ustvarite dostopno točko WiFi, ki vašim prijateljem omogoča ogled internetnega zapisa v živo.

Kamera je res neopazna in se je sploh ne vidi

Full HD kamera v vohunskih očalih
V očala je vgrajen senzor gibanja, ki lahko zajame gibanje in vas nato opozori v obliki obvestila neposredno na vaš mobilni telefon preko "Pro iCam". Idealno je, ko zapustite pisarno in želite biti v času vaše odsotnosti obveščeni, ali se kdo približa vaši delovni mizi. Zajeta slika je posneta v ločljivosti Full HD 1920 x 1080p pri 25 sličicah na sekundo na kartico microSD do največje kapacitete 128 GB. Očala so opremljena z integrirano polnilno baterijo 220 mAh, vgrajeno v okvir očal. Polnjenje baterije poteka preko priloženega kabla micro USB.
wifi kamera v očalih s podporo 128gb

Vohunska očala so popolna izbira za vas v situacijah, ko morate na skrivaj posneti sestanek brez kakršnega koli suma na snemanje. Očala imajo široko paleto uporabe, saj jih lahko uporabljate tudi za počitnice, koncerte, športne ali druge aktivnosti, ko želite zabeležiti svoja doživetja. Ko očala Full HD povežete z računalnikom prek USB-ja, delujejo kot bralnik pomnilniških kartic in lahko prenesete svoje posnete videoposnetke in fotografije neposredno v računalnik ali prenosnik.

skrita wifi kamera s prenosom P2P

Lastnosti očal:

plus Elegantna sončna očala za priložnostno nošenje s kamero
plus Full HD video
plus Senzor gibanja z obvestili
plus Podpora za WiFi in P2P
plus Uporablja kartice microSD do 128 GB

Specifikacije očal:

Čip: Hi3518E V200
Optika: 1,0 MP CMOS (OV9712
Ločljivost fotografije: 4032x3024
Ločljivost videa: 1920x1080p
Hitrost sličic: 25 sličic na sekundo
Stiskanje videa: H.264
Kot streljanja: 90°
Pomnilniške kartice: kartice microSD 4-128 GB
Baterija: 220 mAh
Čas polnjenja: 2-3 ure
Življenjska doba baterije: do 2 uri (delovni čas)
Omrežna povezava: P2P, WiFi
Napajanje: DC-5V
Napajalni kabel: mikro USB
Sistemska podpora: iOS, Android
Dimenzije: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Teža: 160 g

Vohunska slušalka z bluettooth 5W ojačevalnikom najnovejši model vsak izmed nas pozna življenjske situacije, ko bi bil hvaležen, če bi vam lahko kdo svetoval ali pomagal v težki situaciji, ne da bi kdo vedel za to. Zasnovan je za študente med izpiti, za trgovce med poslovnimi sestanki in za druge situacije.

Vohunska slušalka je revolucionarna naprava, ki vam omogoča, da se prek mobilnega telefona ali oddajnika povežete z nekom na daljavo, ne da bi kdo vedel za to. Načelo je preprosto, samo v uho vstavite brezžično vohunsko slušalko (ki se zaradi svoje miniaturne velikosti ne vidi) in na vrat obesite bluetooth ogrlico (za seznanjanje z mobilnim telefonom) z ultra močjo in 5W ojačevalnikom moči. , preko katerega se signal brezžično prenaša v slušalko, kjer se signal spremeni v glas.

Kupcem priporočamo, da pri nepreverjenih prodajalcih ne kupujejo poceni nekvalitetne imitacije vohunskih slušalk.

Imamo 24-mesečno garancijo za vohunsko slušalko. Strokovno svetovanje in storitev. Vohunske slušalke so oblikovane tako, da se popolnoma prilegajo ušesnemu bobnu, tako da sploh niso opazne. Izdelane so iz neškodljivega materiala.

vohunska slušalka
Najnovejši napredni model priljubljene vohunske slušalke. V primerjavi s prejšnjim modelom ima izboljšano anatomsko obliko, ki odlično zapira uho pred uhajanjem zvoka v okolico. Slušalka je sestavljena iz občutljivega sprejemnika (tuljave), stabilnega mikro zvočnika , z zelo čistim in čistim zvokom z zmanjšanim šumom.
vohunska slušalka z bluetoothom
Slušalka se preprosto vstavi v sluhovod v ušesu. Na slušalko je pritrjen prosojen kavelj, s katerim je slušalko enostavno odstraniti. Za še lažje rokovanje s slušalko vam v naši e-trgovini ponujamo magnetno pinceto . V paketu je baterija, ki zdrži do 7 ur.
vohunska slušalka

Značilnosti vohuna za slušalke

plus Profesionalni dizajn, odlična kakovost zvoka
plus Ergonomska oblika, priročno rokovanje
plus Baterija: 1,55 V (337 SR 416SW) življenjska doba baterije do 7 ur
plus Dimenzije: 13 x 6 mm
plus Delovna frekvenca: vse frekvence
plus Bluetooth povezljivost z mobilnimi napravami.
plus Enostaven za nadzor in sprejemanje klicev.
plus Prostoročna podpora za dvosmerno komunikacijo.
plus Možnost začetka snemanja neposredno iz telefona – predvajanje datotek MP3.
plus Čas pogovora z enim polnjenjem je do 12 ur, v pripravljenosti do 130 ur.
plus Zanka bluetooth vključuje vgrajeno litijevo baterijo 700 mAh
plus Zanka bluetooth vključuje 5W ojačevalnik
plus Integriran mikrofon

primerjalna tabela vohunskih slušalk

Paket vsebuje

 • Očala s kamero FULL HD
 • Čitalnik pomnilniških kartic
 • Micro USB kabel
 • CD s programsko opremo
 • Priročnik za očala
 • Najnovejši vohunski telefon
 • mikrofon
 • Bluetooth 5W - vratna zanka
 • USB kabel
 • Polnilec
 • Ročno na slušalko

Komentarji

Drugi izdelki