Spletni elektronski glasovni prevajalec LANGIE LT-52 v 52 jezikih

Koda artikla: 11-259 Imam vprašanje
Proizvajalec LANGIE
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 300,00 €
Cena vklj. z DDV 360,00 €
- +

Opis izdelka Spletni elektronski glasovni prevajalec LANGIE LT-52 v 52 jezikih

Elektronski glasovni prevajalec LANGIE LT-52 na spletu/brez povezave v 52 jezikih, vključno z angleščino. Prevajalec besed, besedil ali besed, s katerim lahko enostavno prevedete karkoli želite. Ali potujete in odkrivate nove kraje? Ali morate prevesti jezik? Gotovo se spomnite neprijetnih situacij, ki so se zgodile zaradi jezikovne ovire. Ne več! Ta prevajalec LANGIE, ki vsebuje do 52 neverjetnih jezikov, vam bo olajšal komunikacijo v tujini.

Glasovni prevajalec LANGIE vam bo odprl nove priložnosti povsod po svetu! Namenjen je vsem , otrokom ali starejšim , ki bodo cenili enostavno uporabo prevajalca. Glasovni prevajalec , ki bo z vami povsod. Spletni prevajalec LANGIE je na naši zalogi neposredno za prodajo - cena, ki je več kot ustrezna za njegovo uporabo.

Ta revolucionarna naprava služi tudi kot multimedijski predvajalnik za videoposnetke, slike ali kot skupinski prevajalec (združite lahko več prevajalcev LANGIE) – še posebej primerno za več tujih delegacij. Druga možnost za vas bo možnost učenja tujega jezika – sofisticirana učna programska oprema. Tako imate na voljo tudi prevajalski slovar v 52 jezikih (ne samo angleški slovar) in lahko prevajate stavke ali druga besedila na spletu/brez povezave.

LANGIE PROMO VIDEO

To je REVOLUCIJA V KOMUNIKACIJI !!!
NAJBOLJŠI DVOSMERNI GLASOVNI PREVAJALEC NA SVETU

Langie Translator podpira 52 jezikov, in vse to v zvočni obliki in res z neverjetno TOČNOSTJO PREVODA!

Kako dejansko deluje?

Langie je opremljen z vgrajenim 1-palčnim LCD-zaslonom na dotik in dvojnim sistemom visokokakovostnih zvočnikov in mikrofonov. Langie ima mikrofon in zvočnik na sprednji strani naprave, prek katerih lahko izgovorite sporočilo v svojem jeziku, in oseba poleg vas (tuja oseba) bo takoj slišala prevod v svoj jezik. In v zameno lahko tuja oseba pove odgovor v svojem jeziku prek mikrofona in zvočnika na zadnji strani naprave, vi pa boste takoj poslušajte prevod v svoj jezik.
kako deluje spletni prevod langie
Če želite nekaj besedila ali besed prevesti v drug jezik, preprosto pritisnite in držite modri gumb mikrofona in ga spustite, ko je govorjeno sporočilo (besedilo) končano. V 1-2 sekundah prevajalec vaše sporočilo prevede v obliko besedila, prikazanega na zaslonu, to sporočilo pa bo na voljo tudi v zvočni obliki (ta jezik mora biti podprt). Če želite prevesti, kar vam pove druga oseba, preprosto pritisnite in držite rumeni gumb mikrofona in ga znova spustite, ko je sporočilo končano. Celoten postopek je neverjetno preprost.
langie kako deluje

Zelo praktična je tudi funkcija prevajalca GROUP in bo zagotovo našla svojo uporabo v različnih tujih delegacijah.

Samo seznanite dva ali več uporabnikov LANGIE na spletu prek WiFi (tako lahko komunicirate tudi z nekom, ki je na drugem koncu sveta).

Žepni prevajalec lahko prepozna vaš glas in ga nato v realnem času prevede v veliko število jezikov, zaradi česar je odlično jezikovno orodje za potovanja, samoizobraževanje, nakupovanje ali posel. Takoj prevede vaše besede in zato se počutite, kot da neposredno komunicirate z drugo osebo. Zahvaljujoč praktičnemu mini dizajnu je zelo enostaven za prenašanje , lahko ga pospravite v žep, torbico itd. Deluje na zelo preprost in intuitivni princip . Samo držite tipko na dotik na napravi, medtem ko izgovorite besede, nato spustite in naprava takoj prevede zahtevane besede.

Ni boljšega občutka, kako brez stresa in zapletov potovati po svetu z 52 jeziki v žepu, dobesedno. Potrebujete na primer angleško-špansko prevajalca? Ni problema! Ta prevajalec besedil in stavkov bo z lahkoto upravljal. Zanimiva je tudi življenjska doba baterije, ki je do 5 dni v stanju pripravljenosti/5 ur neprekinjenega delovanja.

Video kako deluje

Tukaj si lahko ogledate tabelo s podprtimi jeziki prevajalca LANGIE.

V vseh jezikih ni na voljo govorni glasovni prevod
(vsi jeziki prevajajo besedne zveze v besedilni obliki na LCD zaslonu).

jezikovni langie prevajalec

Žepni prevajalec v načinu brez povezave brez internetne povezave ponuja:

Multimedijska podpora - galerija slik, digitalni diktafon, video in glasbeni predvajalnik.
Izobraževalna funkcija - vsebuje glasovno in slikovno izobraževanje za osnovne jezike. Tako se lahko naučite jezika kamor koli greste.
Ojačevalec zvoka - posname in nato okrepi vaše izgovorjene besede, močno pomaga pri komunikaciji z ljudmi, ki imajo slabši sluh.

Če združite žepni prevajalnik z Wi-Fi, boste dobili nekaj zanimivih funkcij:

Glasovno iskanje slik - Prepozna vaš glas in nato poišče želeno stvar v obliki slike.
Skupinski tolmač – pridružite se skupinskemu pogovoru z ljudmi v različnih jezikih.

prevod skozi langi Glasovni prevajalec v 52 jezikih
Prepozna vaš glas in ga nato prevede v veliko število jezikov. Za boljše prepoznavanje besed je potrebna internetna povezava WiFi.
glasovno iskanje slik Glasovno iskanje slik
Prepozna vaš glas in nato poišče želeno sliko. Potrebna je internetna povezava WiFi.
skupinski prevajalec - skupinski tolmač Skupinski tolmač
Spletna povezljivost omogoča skupinske pogovore z ljudmi v različnih jezikih. Potrebna je internetna povezava WiFi.
prevod brez povezave prek langi Prevajalnik besed brez spletne povezave
Prepozna vaš glas in lahko prevaja kratke fraze ali preproste besede na podlagi vdelanega algoritma, ki se uporablja za razumljive prevode. Podpira le 12 svetovnih jezikov.
učenje jezikov langi Možnost samoučenja brez spletne povezave
Z vgrajeno programsko opremo se lahko zelo hitro in učinkovito naučite izbranega svetovnega jezika.

Lastnosti:

Takojšen prevod v 52 jezikov
Občutljiv mikrofon s prepoznavanjem glasu
Digitalni diktafon
Predvajalnik glasbe in videa
Prevajanje na spletu/brez povezave
Življenjska doba baterije: 5 dni v stanju pripravljenosti/5-8 ur neprekinjenega delovanja

Specifikacije:

Procesor: štirijedrni ARM Cortex 1,3 GHz
LCD: 1,08" zaslon na dotik (27,5 mm)
Baterija: 3,7 V/2000 mAH
WiFi 802.11b/g/n
Bluetooth: 4.0
Micro SD kartica: Podpora do 32 GB
USB: Micro USB 2.0
Vhod za slušalke - Jack 3,5 mm
Vhod: 100V - 240V
Izhod: 5V DC 1500mA
Dimenzije: 48 mm x 148 mm x 17 mm
Teža: 125 g

Vsebina paketa LANGIE:

1x glasovni prevajalec LANGIE
1x USB polnilec
1x USB kabel
1x slušalke
1x Zaščitna torbica

vsebina paketa LANGIE

Zakaj je pri uporabi LANGIE bolje imeti SPLETNO povezavo kot OFFLINE prevod?​

V vsakem primeru se morate zavedati, da kateri koli način prevajanja OFFLINE vseh prevajalcev vsebuje le omejen besednjak (samo osnovni) in je prevod pogosto netočen ali nerazumljiv. ONLINE način po povezavi v omrežje WiFi zagotavlja stalno posodabljanje in popravke prevoda , baza podatkov je nekajkrat večja od prevoda brez povezave, tako da imate zagotovilo, da bo prevod čim bolj natančen in boste lahko komunicirali brez kakršnega koli težavnost. Za povezavo WiFi priporočamo, da ustvarite mobilno WiFi dostopno točko HOT SPOT neposredno iz vašega mobilnega telefona (ki ga boste vedno imeli pri roki).

Ali lahko Langie res zanesljivo prevaja?

LANGIE je napreden IT produkt najnovejše generacije . Da bi dosegli najboljše prevodne rezultate, deluje s 7 spletnimi iskalniki. Proizvajalec ima že več kot 20 let izkušenj na trgu izobraževanja in prevajanja v različne svetovne jezike. LANGIE nenehno širi in posodablja svojo bazo podatkov OTA neposredno v vašo napravo, da zagotovi najučinkovitejše žepno orodje za prevajanje v druge jezike dandanes.

najboljši prevajalec

Komentarji

Drugi izdelki