Snemalnik zvoka v obesku za ključe z zaznavanjem zvoka + 8 GB

Koda artikla: 09-097 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 83,33 €
Cena vklj. z DDV 100,00 €
- +

Opis izdelka Snemalnik zvoka v obesku za ključe z zaznavanjem zvoka + 8 GB

Snemalnik zvoka v obesku za ključe z zaznavanjem zvoka (avdio) + 8 GB pomnilnika + LED UV lučka. Mini vohunska naprava za neopazno snemanje glasu. Digitalni diktafon vsebuje tudi LED UV lučko za zaznavanje ponarejenega denarja. Snemalnik zvoka - prenosen, izgleda kot obesek za ključe ali ogrlica. Snemalnik se napaja bodisi preko priloženega kabla USB ali preko polnilne Li-polimer baterije, ki je popolnoma napolnjena in omogoča neprekinjeno snemanje glasu in zvokov do 10 ur v formatu WAV. Diskretno zvočno snemanje kjer koli. Na dnu naprave je vijolična UV LED lučka za zaznavanje ponarejenega denarja.

miniaturni diktafon v obesku za ključe

Zahvaljujoč prenosni kompaktni zasnovi lahko svoj diktafon vedno enostavno shranite in posnamete kot vohunsko napravo, na primer v žepu, tako da lahko posnamete skrivne ali diskretne pogovore ali različne zvočne podrobnosti. Snemalnik zvoka je idealen mobilni snemalnik za snemanje zvokov na daljših razdaljah – do 10 metrov.

vohunski diktafon - obesek za ključe

Digitalni diktafon v elegantnem obesku za ključe 8 GB notranjega pomnilnika. Naprava ponuja 4 funkcije v enem snemanju zvoka, LED UV žarnico, USB pogon, samodejno snemanje zvoka - zažene se ob zaznavi povečane ravni hrupa . Gre za inovativno napravo, ki združuje eleganten dizajn in hkrati prijeten dizajn za uporabo vseh svojih funkcij. Digitalni diktafon, skrit v obesku, snema zvok vrhunske kakovosti zahvaljujoč zmanjševanju hrupa in je zato odličen dodatek k izobraževanju, poslovnim sestankom, poslovnim in drugim namenom snemanja pogovorov. Vgrajeni 8 GB pomnilnika zagotavlja veliko prostora za shranjevanje dolgotrajnih glasovnih zapisov – do 30 ur snemanja, tudi zahvaljujoč vgrajeni litijevi bateriji s kapaciteto 160 mAh, ki bo služila za približno 10 ur neprekinjenega snemanja. .

skrit zvok diktafona v obesku za ključe

Funkcija zaznavanja zvoka je pomembna – samodejno snemanje se začne, ko je zvok posnet

V vgrajeni 8 GB pomnilnik lahko naložite različne druge datoteke, tako da obesek opravlja tudi klasično funkcijo prenosnega USB bliskovnega pogona. Mini diktafon je prenosna in praktična snemalna naprava, ki bo zaradi svojih miniaturnih dimenzij in majhne teže le 13 gramov uporabljena v različnih življenjskih situacijah, ko je potreben tudi neopazen način snemanja zvoka.

mini diktafon v obesku

Lastnosti:

Začnite snemati z enim dotikom
Snemalnik zvoka
Funkcija samodejnega snemanja v primeru zaznavanja zvoka
LED lučka za odkrivanje ponarejenega denarja
USB bliskovni pogon z 8 GB notranjega pomnilnika

Specifikacija:

Barva: črna
Format snemanja zvoka: WAV
Lastnosti: snemanje zvoka z enim dotikom, samodejno snemanje zvoka
Notranji pomnilnik: 8 GB
Napajanje: vgrajena litijeva baterija za ponovno polnjenje s kapaciteto 160mAh
Čas snemanja (zmogljivost pomnilnika): do 30 ur
Čas snemanja (življenjska doba baterije): do 10 ur
Kakovost: 192KBPS
Dimenzije: 60 x 32 x 9 mm
Teža: 13 g

Vsebina paketa:

1x digitalni diktafon
1x čipka
1x USB kabel
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki