Rezervni AHD set - 1x 10" hibridni monitor + 2x HD IR kamera

Koda artikla: 19-126 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 283,33 €
Cena vklj. z DDV 340,00 € 406,00 €
- +

Opis izdelka Rezervni AHD set - 1x 10" hibridni monitor + 2x HD IR kamera

Rezervna kamera AHD set - 1x 10“ hibridni 4CH LCD HD monitor + 2x HD kamera z 11 IR LED nočnim vidom do 15m, z zaščito IP68 in 145° vidnim kotom. Kamere za vzvratno vožnjo AHD set s snemanjem na SD kartico je sistem, zasnovan za premikanje vozil v težkih in zmedenih situacijah na katerem koli terenu. Kamera znamke PROFIO ELECTRONICS ima AHD ločljivost 1280x720p, zahvaljujoč kateri lahko jasno in ostro vidite vse podrobnosti. AHD kamera z res zelo majhnimi dimenzijami le 55x55x55 mm bo poskrbela za kakovostno sliko ne le podnevi, ampak boste skozi nočni vid z 11 IR LED (15m naknadni sijaj) dobro videli tudi pri vzvratni vožnji ponoči. Velikost 10,1" LCD zaslona določa, da je ta komplet idealen pomočnik pri vzvratni vožnji.

Ta sistem AHD je kombinacija najboljše tehnologije, ki je razvita za kombije, minibuse, počitniške prikolice, avtobuse, tovornjake, polprikolice, traktorje, kombajn in druge kmetijske ali gradbene stroje in vozila. Sistem AHD boste še posebej cenili pri vgradnji na večja motorna vozila, kjer potrebujete več pogledov z različnih zornih kotov. Monitor služi tudi kot DVR snemalnik za snemanje s kamer (shranjen je na pomnilniški kartici do 256 GB).

Možnost povezave do 4 kamer z možnostjo izbire vrstnega reda prikazanih kamer.

Posamezne kamere je mogoče prikazati vzporedno ali po potrebi kombinirati razporeditev kamer na monitorju.

kamere za vzvratno vožnjo z monitorjem

Zahvaljujoč temu sistemu boste natančno vedeli, kaj je za vozilom ali okoli njega. Komplet AHD za vzvratno vožnjo vsebuje 10,1" LCD monitor + 1x kamero z IR nočnim vidom + 1x (5m, 10m, 15m ali 20m kabel) , ki je vključen v ceno kompleta in ga lahko izberete glede na vaše potrebe, ko AHD set je izjemen razen kakovostne slike tudi to, da je na monitor možno priključiti do 4 (AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS) kamere hkrati.Na monitorju so lahko za boljšo orientacijo hkrati prikazane vse kamere drug poleg drugega ali po potrebi izberite možnost za ogled kamere, ki vam najbolj ustreza Hibridni monitor podpira mešani vhod v več video formatih in tudi frekvenco PAL/NTSC. V meniju monitorja je seveda zrcalna slika izbrane kamere.Ta vzvratni set ima širok spekter uporabe.Stopnja IP zaščite kamere je do IP 68, kar pomeni, da je odporna na vodo, blato, prah in mehanske poškodbe.

vzvratni set za gradbene stroje

Monitor za vzvratno vožnjo vsebuje meni, v katerem imate različne možnosti za nastavitev LCD monitorja in nanj povezanih kamer. Monitor služi tudi kot DVR snemalnik za snemanje s kamer (shranjen je na pomnilniški kartici do 256 GB). Hibridni monitor podpira mešani vhod AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS v več video formatih kot tudi frekvence PAL / NTSC, na monitor lahko hkrati povežete do 4 kamere. To pomeni, da imate lahko kamero z AHD ločljivostjo 1080P in drugo, na primer z ločljivostjo 720P, priključeno na monitor, monitor pa bo prikazoval sliko iz obeh hkrati.

Posnetek s kamer je shranjen na kartici SD , ki je podprta do 256 GB.

10-palčni avtomobilski monitor s podporo za 256 GB SD kartico

Hibridni 10,1" vzvratni avtomobilski monitor (stroji) za 4 AHD/CVBS kamere s snemanjem na SD kartico do 256 GB, z možnostjo priključitve do 4x vseh vrst kamer FULL HD, HD, CVBS itd. Nova generacija parkirnega sistema, ki vam prinese jasno, ostro sliko podnevi tudi v slabih svetlobnih razmerah ter vsa potrebna tehnična sredstva za varno upravljanje in upravljanje motornih vozil in strojev.Paket vključuje tudi daljinski upravljalnik, za enakomerno lažji nadzor nad monitorjem.

Uporaba kamere za vzvratno vožnjo z monitorjem v HD ločljivosti, primerna tudi za gradbeno mehanizacijo

parkirna kamera ahd sistem - za tovorna vozila

Na monitor je mogoče priključiti do 4 kamere - AHD ali CVBS. Glede na potrebe in tip vozila lahko izberete in kombinirate kamere iz naše ponudbe, da ustrezajo vašim zahtevam. Kamere so povezane z monitorjem preko 4pin kablov. Monitor ima kable za priklop kamer in napajanje monitorja. Kamere se napajajo neposredno iz monitorja, zato jih ni več treba posebej priklopiti na vir, kar poenostavi namestitev in kamero lahko postavite kamor koli v vozilo. Monitor vključuje tudi 4 preklopne kable, preko katerih lahko priključite kamero na vzvratne luči. Ko je vklopljena vzvratna prestava, se na zaslonu samodejno prikaže kamera za vzvratno vožnjo. Podpora za ciklično snemanje videa (24-urna funkcija nadzora parkiranja).

Hibridni monitor za kamere za vzvratno vožnjo s snemanjem slike iz 4 kamer

Komplet HD kamer za kombajn

V primeru, da morate monitor montirati na drugačen način kot z nosilcem (kar je vključeno v paket), lahko v naši ponudbi najdete še tri vrste stojal, ki vam omogočajo, da monitor pritrdite na primer na vetrobransko steklo ali kamor je potrebno. V primeru, da morate kamero namestiti na prikolico, ki jo je mogoče sneti z avtomobila ali tovornjaka, lahko v naši e-trgovini kupite povezovalni kabel kamere za vzvratno vožnjo za prikolice in polprikolice. To zagotavlja enostavno odklop sistema za vzvratno vožnjo in ponovno priklop.

hd avtomobilska kamera z ir led nočnim vidom

Mini kamera za vzvratno vožnjo 55x55x55 mm z ločljivostjo HD 720P in nočnim vidom 15m - 11 IR LED in zaščito IP68 ter 145° vidnim kotom. Ta zmogljiva kamera za vzvratno vožnjo je prava rešitev za spremljanje okolice vozila. Omogoča vam pregled nad tem, kaj se dogaja okoli vozila, ko se premika ali vzvratno. Kamera za vzvratno vožnjo ima nočni vid z 11 IR LED diodami in 15 metrov naknadnega sijanja. Kamera ima širok spekter uporabe, saj je primerna za večje avtomobile, kombije, minibuse, avtobuse, polprikolice, prikolice, kmetijsko mehanizacijo ali tovorna vozila. Slikovni senzor 1/4 CMOS z ločljivostjo HD 1280x720 slikovnih pik omogoča visokokakovosten in oster prenos slike.

Zaščita IP68 zagotavlja odpornost na vodo, blato, prah in mehanske poškodbe

IP68 vodoodporna in prahotesna avtomobilska kamera

Kamera za vzvratno vožnjo ima kot skeniranja do 145°, kar je zadosten obseg za potrebe vzvratne vožnje ali spremljanja gibanja vozila v okolju, kjer je potrebna večja varnost z vidika varnosti. Ta HD kamera izpolnjuje stopnjo zaščite IP68, zaradi česar je vodoodporna, odporna na prah in odporna na mehanske poškodbe. Samo ohišje kamere je zaščiteno s trpežnim ohišjem iz zlitine. Kamero lahko namestite na različne površine, kar je mogoče s kovinskim nosilcem, zahvaljujoč kateremu jo lahko nagnete in pritrdite v želeni položaj. Napajanje kamere in prenos signala poteka preko kakovostnega, zaščitenega konektorja s 4-pinskim priključkom, ki ima vodoodporen zaključek, kar vam bo olajšalo delo med montažo. Kamera se napaja neposredno iz monitorja za vzvratno vožnjo z napetostjo 12-24V.

hd kamera za vzvratno vožnjo za tovornjak


Lastnosti:

PLUS Kamera za vzvratno vožnjo za vse avtomobile
plus 11x LED IR nočni vid 15 m
plus Trpežno ohišje kamere iz zlitine
plus Vidni kot do 145°
plus IP68 vodoodporen, odporen na prah in poškodbe
PLUS 10,1-palčni monitor za vzvratno vožnjo
plus Širok nabor nastavitev v prikaznem meniju
plus Možnost priključitve do 4 kamer

Tehnične specifikacije kamere:

Senzor slike: CMOS 1/4"
Ločljivost: HD 1280x720 (500 TV linij)
Sistem: PAL/NTSC
Najmanjša osvetlitev: 0 LUX (IR vklopljen)
IR nočni vid: da 11 IR LED
Razdalja nočnega vida: 15 m
Vidni kot: 145°
IP stopnja zaščite: IP 68 vodoodporen, odporen na prah, odporen na poškodbe
Poraba energije: 3W
Delovna temperatura: -20 do 70°C
DC napajanje: 12-24V
Vmesnik: RCA
Dimenzije: 55x55x55 mm

Spremljajte tehnične specifikacije:

Model: Profio - W100
Monitor: 10,1" HD zaslon
Sistem: PAL/NTSC 50/60Hz
Razmerje stranic: 16:9
Ločljivost monitorja: 1024 x 600 RGB
Vidnost zaslona: 180° na vsaki strani
Ločljivost videa pri snemanju: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Združljiv signal: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Vhodi: 4x AHD/CVBS kanal
Osvetljeni gumbi: da, modra luč
Svetlost: 500-700cd/m2
Snemanje: da, 4 kanali
Ciklično snemanje: da
Postavitev zaslona: 1/2/3/4 kamera
Video format: AVI
Pomnilnik: podpira SD kartico razreda 10, do 256 GB (pomnilniška kartica ni vključena)
Možnost prilagajanja zaslonskega menija: svetlost, kontrast, glasnost, jezik
Napajanje: DC 12-36V (za napajanje s kamero je potrebna napetost 13V)
Izhodna napetost: DC + 11,5V/3A
Avdio vhod: da 1x
Konektor: 4-pinski konektor
Barva: črna
Daljinski upravljalnik: da
Dimenzije: Š/V/G 25 x 16 x 3,5 cm
Svetlobna zavesa: da, snemljiva
Delovna temperatura: -20 do 70°C

Vsebina paketa:

1x hibridni 10,1" monitor za vzvratno vožnjo
2x AHD kamera za vzvratno vožnjo
2x Priključni kabel 5m, 10m, 15m, 20m po vaši izbiri
1x daljinski upravljalnik
1x senčnik
1x nosilec za montažo monitorja
2x nosilec za montažo kamere
1x priročnik

Izberete lahko dolžino kablov glede na vaše potrebe 5m, 10m, 15m in 20m. Dolžino kabla navedite v navodilih za naročilo.

Komentarji

Drugi izdelki