Prostoročni prevajalec Timekettle ZERO za mobilni telefon (Android/iOS)

Koda artikla: 70-017 Imam vprašanje
Proizvajalec ČASOVNIK
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 125,00 €
Cena vklj. z DDV 150,00 €
- +

Opis izdelka Prostoročni prevajalec Timekettle ZERO za mobilni telefon (Android/iOS)

Prostoročni prevajalec Timekettle ZERO za mobilni telefon (Android/iOS) lahko prevaja v 40 jezikov in 93 naglasov. Ta priročna miniaturna naprava za prostoročno telefoniranje deluje takoj po povezavi – vklopi in igraj, upravljana prek aplikacije na telefonu. Če pogosto potujete, pa naj gre za delo, odkrivanje ali preprosto vaš hobi, potem veste, kako problematično je lahko, ko obiščete znamenitosti države, v kateri se nahajate, ali pa želite spoznati novo kulturo in ljudi, lahko naletite na tujejezikovno oviro. In zato je prenosni mini priročen prevajalec ZERO tukaj za vas!

Prenosni mini govorni (glas) prevajalec ZERO - Kompakten dizajn in mini dimenzije

Glede na vaš novi mini žepni prevajalnik se lahko zanesete na njegovo popolnoma prenosno zasnovo, ki se lahko prilega vaši denarnici, žepu ali torbici. Prevajalnik ZERO 40 svetovnih jezikov , razvit z majhnim, a zmogljivim občutljivim mikrofonskim sistemom , učinkovito ločuje glasovne vnose, ki prihajajo iz štirih različnih smeri , s popolnoma integriranim zmanjševanjem šuma, ki zagotavlja jasen in natančen sprejem vnosa. Tega ne boste dosegli z uporabo katere koli razpoložljive običajne prevajalske aplikacije.

prevajalec nič

Inteligentna komunikacija je preprosta - prostoročno

Opremljen z inteligentno tehnologijo predvajanja , bo vaš prostoročni prevajalec ZERO enostavno posnel glas in ga predvajal v vašem maternem jeziku neposredno prek pametnega telefona. Uživajte v prostoročnem pogovoru ob ohranjanju očesnega stika in ni vam treba nehati govoriti ali se omejevati, ker ZERO prevaja v realnem času . Prevajalec s tako inteligentnimi funkcijami predvajanja še ni bil narejen!

jezikovni prevajalec

3 Kompleksni načini

Vaš novi prenosni mini instant prevajalec ZERO ima tri zapletene načine, ki vam lahko pomagajo pri krmarjenju v različnih situacijah. Idealno za sestanke, pogovore in celo za vsakodnevne pogovore. ZERO Translator podpira tehnologijo Plug and Play za pametne telefone, tako da imate lahko kadar koli takojšen dostop do prevedenih pogovorov.

mini prevajalec

Način prevajanja

Način prevajanja je popoln, ko iščete hiter prevod stavkov v druge jezike. Preprosto priključite ZERO v telefon in začnite govoriti. Glasovni prevajalec ZERO bo natančno posnel, prevedel in predstavil vaše stavke v realnem času kar na zaslonu vašega pametnega telefona , da bo vsem olajšal razumevanje in gledanje povedanega.

miniaturni prevodpr govora

Način srečanja

ZERO-jeva prebojna tehnologija 4-mikrofonov vam omogoča snemanje in razdelitev glasov do štirih različnih zvočnikov v katerem koli pogovoru v načinu srečanja. Tako se boste lažje posvetili srečanju in preverili, kaj je bilo povedano v vašem maternem jeziku, pregled, kdo je kaj povedal. ZERO lahko za vas snema več jezikov hkrati . In potem lahko celo ekstrahirate dnevnik, ga shranite v telefon ali pošljete kolegom po e-pošti!

prevajalec za pametne telefone

Način intervjuja

Ne zanašajte se na vaš pametni telefon ali ročno napravo za snemanje pogovorov - namesto tega bo prevajalec ZERO poskrbel za vse! Mini prevajalec ZERO takoj posname vaš pogovor , loči glasove osebe, ki sprašuje, od intervjuvanca in jih vse shrani neposredno na vaš pametni telefon ! Ni vam več treba skrbeti, da vaša naprava jasno snema – ZERO je posebej zasnovan s prilagodljivim zmanjševanjem šuma, ki zagotavlja, da so vaši pogovori posneti jasno in natančno.

najmanjši prevajalec

Prilagodljivo odpravljanje hrupa

Potovalni prevajalnik ZERO uporablja napreden mikroprocesor in algoritem nevronske mreže, da zagotovi, da vaše prilagodljivo zmanjševanje hrupa deluje na izolacijo različnih zvočnikov hkrati. Ta edinstvena funkcija poveča natančnost do 90 % in podpira večsmerno snemanje iz 4 različnih smeri.

nič jezikovni prevajalec

Podpira 40 jezikov in 93 naglasov!

Prenosni mini prevajalec ZERO je najbolj obsežna prevajalska naprava, ki je trenutno na voljo na trgu s tako majhnimi dimenzijami. S podporo za do 40 jezikov in 93 različnih naglasov ste lahko prepričani, da lahko komunicirate, artikulirate in razumete vse praktično kjer koli na svetu!

Vsi podprti jeziki (40)

portugalščina, arabščina, poenostavljena kitajščina, tradicionalna kitajščina, nemščina, italijanščina, ruščina, japonščina, korejščina, kataloščina, češčina, danščina, finščina, grščina, hebrejščina, hindujščina, hrvaščina, madžarščina, indonezijska, malajščina, nizozemščina, norveščina, poljska, romunščina, bolgarski, slovaški, slovenski, švedski, tamilski, teluški, tajski, turški, vietnamski, islandski, ukrajinski, urdujski, filipinski

Vsi podprti poudarki (93)

Anglija, ZDA, Avstralija, Kanada, Gana, Irska, Indija, Kenija, Nigerija, Nova Zelandija, Filipini, Tanzanija, Južna Afrika, Singapur, Francija, Kanada, Španija, Amerika, Argentina, Bolivija, Čile, Kolumbija, Kostarika, Dominikanska Republika, Ekvador, Gvatemala, Honduras, Mehika, Nikaragva, Panama, Peru, Portoriko, Paragvaj, Salvador, Urugvaj, Venezuela, Portugalska, Brazilija, Združeni arabski emirati, Bahrajn, Alžirija, Egipt, Izrael, Indija, Irak, Jordanija, Kuvajt, Libanon, Maroko, Oman, Palestina, Katar, Savdska Arabija, Tunizija, Kitajska, kanton, Tajvan, Nemčija, Italija, Rusija, Japonska, Koreja, Španija, Češka, Danska, Finska, Grčija, Izrael, Hrvaška, Madžarska, Indonezija, Malezija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Romunija, Bolgarija, Slovaška, Slovenija, Švedska, Indija, Šrilanka, Malezija, Singapur, Tajska, Turčija, Vietnam, Islandija, Ukrajina, Indija, Pakistan, Filipini

prevajalec svetovnega jezika

ZERO najmanjši prevajalec na svetu

ZERO je več kot le žepni prevajalec – je zapleteno jezikovno orodje , ki je posebej zasnovano za pomoč ljudem kot popotnikom, poslovnim strokovnjakom, novinarjem, ljubiteljem digitalnih naprav in visokotehnoloških pripomočkov ter jim olajša potopitev v novo okolje. , pa tudi povezovanje z drugimi ne glede na jezikovno razliko, da bi se počutili prepričani, da lahko udobno komunicirajo v tujini.

In ne pozabite, prevajalnik ZERO je popolnoma majhen , da se prilega kamor koli – v žep, torbo ali denarnico! Preprosto ga povežite s pametnim telefonom in začnite govoriti , Zero bo prevzel nadzor in poskrbel za prevod.

najmanjši prevajalec na svetu

Prevajalske aplikacije/žepni prevajalci

Rešitev za nizkofrekvenčno in plitvo komunikacijo. Ker večina prevajalcev deluje z ročnim usmerjanjem prevajalske naprave k anketirancu ali s pritiskom na gumbe, je bilo veliko nepotrebnih operacij, potrebnih za upravljanje teh dragih naprav, težko izvedljivo in neuporabno.

prevajalec 40 jezikov

Z lahkim kovinskim ohišjem velikosti 4 cm x 1,5 cm x 7 mm in vstavljenim v kompaktno torbico lahko prevajalnik ZERO brez težav shranite v torbo, denarnico ali celo v žep srajce. Namestitev je hitra, aplikacija je na voljo v trgovini Google Play in Huawei App Gallery ali Apple store . Samo vstavite napravo v telefon, kliknite na aplikacijo in v rokah imate najnatančnejši in zmogljiv prevajalec.

brezžični prevajalec

ZERO potovalni prevajalec ima uporabno funkcijo, ki vam omogoča, da shranite vse pogovore v telefon in možnost, da jih shranite za prihodnjo uporabo ali pošljete dnevnike pogovorov po e-pošti. Samo vzemite prevajalnik ZERO, prenesite aplikacijo na svoj telefon, priključite prevajalnik v telefon in naprava bo prevedla pogovor. Tako enostavno! Glas je mogoče jasno slišati in besedilo na zaslonu jasno prebrati.

prevajalec nič

Tehnične specifikacije:
Izdelek: Prenosni mini prevajalec ZERO
Barva: vesoljsko siva (temno siva)
Material: Aluminij
Dimenzije: 40 x 17 x 7,2 mm
Dimenzije (s priključkom): 40 x 25 x 7,2 mm
Teža: 6,6g
Povezava: OTG
Združljivo z: USB Type C/Lightning (Apple)

mikrofon:
Vrsta: analogni mikrofon
Frekvenčni odziv: 20 Hz do 20000 Hz
Število mikrofonov: 4
Smer prepoznavanja: spredaj/zadaj/levo/desno
Kot glasovnega prepoznavanja (vodoravno): 60°
Kot prepoznavanja glasu (navpično): 0 ~ 40°
Priporočena razdalja za prepoznavanje glasu: 20 cm do 100 cm
maks. razdalja za prepoznavanje glasu: 150 cm

Programska oprema:
Aplikacija: Timekettle
Podprti jeziki: 40
Podprti poudarki: 93
Podpora za sisteme in različice: iOS 11.0 in novejši/Android 7.0 in novejši
Delovanje: avtomatsko/ročno
Zmanjšanje šuma: oblikovanje žarka/nevronsko omrežje

Vsebina paketa:

1x ZERO prevajalec
1x Uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki