Pen za kamero Full HD z 8 GB pomnilnika

Koda artikla: 10-079 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 82,50 €
Cena vklj. z DDV 99,00 €
- +

Opis izdelka Pen za kamero Full HD z 8 GB pomnilnika

Full HD pero za kamero z 8 GB pomnilnika - nova in edinstvena kamkorder, ki je zelo uporaben vohunski izdelek. Snemanje na prostem ali v zaprtih prostorih v visoki kakovosti videa.

Mini kamera v pero ali vohunsko pero ima vgrajeno kakovostno kamero, ki snema video ali fotografira v odlični kakovosti. Super slikovni senzor lahko snema video tudi pri šibki svetlobi. Full HD 1080p pri 30 sličicah na sekundo ali 720p do 60 sličic na sekundo s kompresijo videa H.264. Pero je opremljeno tudi z mikrofonom, polnilno baterijo in vgrajenim pomnilnikom 8 GB. Pero je primerno za snemanje v zaprtih prostorih ali na prostem. Upravljanje peresa je zelo preprosto z enim samim gumbom. S Spy peresom lahko pišete in lahko zamenjate kartušo.

Z dolgim pritiskom na gumb na zgornji strani se kamera preklopi v stanje pripravljenosti, kar signalizira modra LED, ki je na nasprotni strani pisala, ki ostane skrita pred okolico. Snemanje videa se začne s pritiskom na gumb , z naslednjim pritiskom pa se snemanje ustavi in video se shrani v notranji pomnilnik. Posnetek videa prikazuje datum in čas snemanja.

Camera Pen HD

Z dvojnim klikom v stanju pripravljenosti pero preklopi v način fotografiranja (modri in zeleni LED indikator utripa). Z naslednjim pritiskom na gumb se naredi slika, ki se shrani v notranji pomnilnik. In potem s ponavljajočim se dvojnim klikom pero spet preklopi iz foto načina v video način. Polnjenje je možno prek USB priključka, ki je priključen na osebni računalnik, ali iz USB polnilnika (ni priložen). Ko je naprava povezana z osebnim računalnikom, se lahko uporablja kot standardni USB bliskovni pogon za arhiviranje podatkov.

Lastnosti:
Miniaturna mini DVR kamera, skrita s pisalom.
Vgrajen visoko občutljiv mikrofon.
Povezljivost z osebnim računalnikom prek vrat USB 2.0.

Tehnične specifikacije:
Vidni kot: 65 ̊
Najmanjša osvetlitev: 1 luks
Video format: MOV
Format stiskanja: H.264
Ločljivost videa: 1920x1080, 1280x720
Frekvenca videa: 1080p max. 30 sličic na sekundo, 720p max. 60 sličic na sekundo
Format fotografije: JPG 204x1536
USB vmesnik: USB 2.0
Možnost polnjenja baterije preko adapterja DC 5V/500mA
Kapaciteta baterije: 380 mAH
Dimenzije (dolžina, premer): 155 mm x 15 mm
Teža: 50 g

Paket vsebuje:
1x pisalo s skrito kamero FULL HD in 8 GB pomnilnika
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki