Očala za Wifi kamero FULL HD z 32 GB pomnilnika + vodoodporna IP22

Koda artikla: 10-598 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 158,33 €
Cena vklj. z DDV 190,00 €
- +

Opis izdelka Očala za Wifi kamero FULL HD z 32 GB pomnilnika + vodoodporna IP22

Očala za Wifi kamero (sončna očala) FULL HD z 32 GB pomnilnika + IP22 vodoodporna z gumiranim pokrovom + UV 400 zaščita . Diskretno snemanje - skrita vrata USB. Gumirana sončna očala s kamero, edinstven vohunski pripomoček za neopazno fotografiranje okolice. Kamera v očalih najde svojo uporabo v različnih situacijah za zajemanje najboljših posnetkov. Posnemite nepozabne trenutke s dopusta ali drugega dogodka neposredno z vidika vaših oči, popolnoma neopazno in brez zapletov. Vohunska očala WiFi s kamero Full HD so najboljša oblika skrite kamere . Prednost očal s skrito kamero v primerjavi z drugimi kamerami je v tem, da posnamete tisto, kar pravkar vidite , saj z drugimi skritimi kamerami morda ne boste vedno posneli tistega, kar potrebujete.

Idealno za izmenjavo izkušenj s prijatelji, klasične in adrenalinske športe, organe pregona, snemanje potovanj, poslovna srečanja itd. Ni kablov iz očal, kamera je popolnoma neopazna in neprepoznavna. Samo pritisnite gumb in začnite snemati. Ko imate očala in kontrolna LED ni vidna, boste cenili tudi funkcijo vibriranja , ki vas bo opozorila, ali so očala vklopljena. Zelo elegantna so tudi očala s kamero Full HD in imajo gumirano površino . Vgrajena kamera FULL HD z visokokakovostnim senzorjem CMOS je sposobna snemati videoposnetke v ločljivosti 1920x1080 pri 30 sličicah na sekundo, skupaj z visokokakovostnim zvokom . Za fotografiranje in zajemanje zanimivih situacij ali posnetkov lahko uporabite tudi očala.

Elegantna očala primerna za vsako priložnost

wifi vohunska očala s kamero polne visoke ločljivosti

Vohunska kamera v očalih zahvaljujoč vodoodpornosti je primerna za vodne športe, kolesarjenje ali pohodništvo. Vsi posneti podatki , kot so video posnetki in fotografije , so shranjeni na notranjem integriranem pomnilniku 32 GB, zahvaljujoč kateremu lahko očala služijo tudi kot prenosni pomnilnik. Vklop očal in snemanje se začne z gumbom na desni strani sončnih očal na dnu okvirja. Z notranje strani očal je svetlo rdeč indikator, ki vas z utripanjem skupaj z vibriranjem okvirja obvešča o trenutnem stanju očal.

Očala – WiFi povezava in aplikacija (podpora za iOS/Android)

WiFi Hot Spot – povežite se z dostopno točko WiFi očal, tako da lahko vi ali vaši prijatelji v vaši bližini gledate sliko v živo, jo naložite ali delite z drugimi.
wifi očala za prenos v živo - vohunska sončna očala

Skrita vrata USB

Očala imajo skrit USB priključek , s katerim lahko napolnite očala ali naložite videoposnetke in fotografije neposredno na svoj računalnik. Ko je vgrajena baterija popolnoma napolnjena, lahko očala neprekinjeno snemajo video v 1-2 urah. Vhod USB je skrit v ohišju očal.

očala s kamero diskretno snemanje - skrita vrata USB

Elegantna očala poleg funkcije kamere izpolnjujejo tudi polno funkcijo sončnih očal , saj so izdelana iz stekla z UV filtrom 400 . Tako bodo vaše oči med nošenjem očal zaščitene pred škodljivim UV sevanjem sonca . Poleg tega so očala tudi vodoodporna in zato ne bodo imela težav v neugodnih razmerah kot so dež, sneg in podobno. Ta ekskluzivna sončna očala se lahko uporabljajo za različne športne aktivnosti, kot so tek, jadranje na deski, ribolov, kolesarjenje ali celo za običajno nošenje čez dan.

Sončna očala UV400

Širok spekter uporabe

Osebna zaščita - Vedno nosite sončna očala in s pritiskom na gumb boste takoj imeli dokaz, ki ga potrebujete.
Intervjuji za zaposlitev – posnemite intervju z obeh strani za kasnejši pregled, da izboljšate svoje veščine za razgovor.
Pazite na svoje otroke – otroci so lahko sramežljivi pred kamero, ko vedo, da snemajo, posnemite jih spontano, da ujamete dragocene trenutke.
Potrditev dostave – če dostavljate blago ali hrano, je to enak način za preprečevanje težav, ki bi se lahko pojavile, z beleženjem vsake dostave.
Težave s storitvijo za stranke – Ko se ukvarjate s strankami v kateri koli vrsti poslovanja, je lahko stranka včasih jezna ali užaljena. Imejte to kamero in posnemite, kadar koli je to mogoče, da se zaščitite.
Snemanje dogodkov – vzemite očala s seboj na katero koli oddajo, dogodek ali konferenco, da posnamete videoposnetek, ki ga potrebujete in ga želite deliti.
Učilnica ali predavanja – Očala za fotoaparat so odlično orodje za diskretno snemanje učilnic ali predavanj.
Streljanje – med lovom ali streljanjem posnemite odličen, jasen in hiter videoposnetek iz prve osebe.
Športni dogodki – odličen način za snemanje videa na športnem dogodku, vsi nimajo možnosti zajeti in deliti teh neverjetnih športnih trenutkov. Kozarci s kamero vam omogočajo, da imate obe roki proste in lahko ploskate z rokami ali uživate v sveži pijači.

Lastnosti:

Full HD video snemanje z zvokom
Fotografija
UV filter 400
Eleganten in sodoben dizajn očal
Vodoodporen dizajn

Specifikacije:

Podpora za WiFi: da (iOS/Android)
Funkcije: video, fotografija
Kamera: 5 Mpx CMOS + 90° široki kot
Ločljivost videa: Full HD 1080P 1920 * 1080 30 fps
Ločljivost fotografije: 1920 * 1080
Format stiskanja: H264
Format video datoteke: MOV
Format slikovne datoteke: JPEG
Pomnilnik: 32 GB notranjega pomnilnika
UV filter: 400
Vodoodporna stopnja: IP22
Dimenzije: 16,5 x 16 x 4,7 cm
Teža: 44 g
Baterija: 420 mAh litijeva baterija
Snemanje videa: v 1-2 urah
Polnjenje baterije: približno 2 uri
Vrata USB: Micro 5pin


Vsebina paketa:

1x Elegantna očala s HD kamero
1x torbica
1x USB kabel
1x Uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki