O ZDA

Podjetje

Efeel.com je eden največjih internetnih preprodajalcev kamer - vohunskih, CCTV, avtomobilskih, varnostnih kamer. Efeel.com, ustanovljen leta 2009, ima sedež na Slovaškem (srednja Evropa). Naša poslovna filozofija je preprosta: dajte potrošnikom in podjetjem, kar hočejo, ko to želijo. Nikoli ne prenehamo izboljševati našega delovanja svetovnega razreda tako, da na prvo mesto postavljamo naše stranke – in njihove potrebe.

Media Leaders doo ima mednarodno priznan certifikat sistema vodenja kakovosti ISO 9001:2015
Kliknite za več informacij
ISO certifikat 9001:2008

Izdelki

Strankam ponujamo na stotine izdelkov, naš seznam kategorij izdelkov in ponudbe izdelkov pa se vsak dan povečuje. Kupci Efeela vedo, da prejemajo najboljše cene in ekskluzivne ponudbe za ogromno paleto izdelkov, kot so varnostne kamere, CCTV kamere, avtomobilske kamere, vohunske kamere in še veliko več.

Naši odlični odnosi z vsemi glavnimi prodajalci pomenijo, da bodo naše stranke vedno našle posebne ponudbe za vroče izdelke iz vsakega oddelka izdelkov. Da bi našim strankam pomagali izbrati prave izdelke, olajšamo iskanje razpoložljivosti, cen, mnenj in ocen.


Storitev

Pri Efeel.com smo se vedno osredotočali na pomoč strankam pri prihranku časa in denarja. Zato smo vložili v izgradnjo spletnega mesta, ki jim omogoča varno upravljanje svojih računov brez posredovanja. To je opolnomočen, 24-urni samopostrežni pristop, ki zagotavlja , da so naše stranke zadovoljne, naše cene pa konkurenčne .