Mini HD WiFi kamera z vrtljivo lečo

Koda artikla: 10-167 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 100,00 €
Cena vklj. z DDV 120,00 €
- +

Opis izdelka Mini HD WiFi kamera z vrtljivo lečo

Mini HD WiFi kamera z vrtljivim objektivom , ki podpira micro SD kartico do 128 GB, je idealen varuh vaših dnevnih prostorov. Mini Security WiFi Spy Full HD kamera s 180° vodoravno vrtljivim objektivom je nameščena v majhni črni škatli, ki skrbi za vaš dom, ko vas ni doma . Zaradi majhne velikosti in črnega dizajna ga je enostavno prenašati skoraj povsod , skrijete ga lahko na polico, med knjige ali cvetlični lonček. Slike, ki jih posname skrita kamera, so v ločljivosti Full HD 1920x1080 z zvokom , tako da zadostujejo za podrobne posnetke.

Kamera izstopa od konkurence ne le po svojih dimenzijah, temveč tudi po odlični lastnosti 180° horizontalne vrtljive leče, ki vam omogoča popoln pogled na nadzorovano območje.

inteligentna mini HD wifi kamera
Varnostna kamera podpira WiFi povezljivost in je brezžična , kar omogoča enostavno namestitev na steno ali strop, vse funkcije kamere pa lahko upravljate prek brezplačne aplikacije "Pro iCam" za pametne telefone (iOS, Android), kjer lahko s premikanjem prsta spremenite kot fotografiranja. na pametnem telefonu ali povečavo, da spremenite nastavitve. Varnostno kamero je mogoče povezati z domačim usmerjevalnikom prek WIFI ali P2P, kar vam omogoča ogled slike kadarkoli in kjer koli z mobilnim telefonom.
brezžična kamera z vrtljivim objektivom
Pametna kamera v črni škatli ima tudi funkcijo zaznavanja gibanja za začetek snemanja ob zajemanju gibanja v prostoru. Odlična funkcija, s katero ne boste zamudili nobenega pomembnega posnetka, saj se bo posnetek sprožil samo med aktivnostjo, obveščeni pa boste tudi neposredno na mobilni telefon. Zajeti zapisi opravijo stiskanje H.264 za zmanjšanje velikosti datoteke in se nato shranijo na kartico micro SD, ki je podprta do 128 GB . Črna varnostna škatla je opremljena z vgrajeno 950 mAh baterijo , ki zagotavlja neprekinjeno snemanje približno 4 ure , ko je popolnoma napolnjena, škatlo pa je mogoče povezati tudi v običajno omrežje, tako da lahko skrita kamera deluje neprekinjeno. Črna skrinjica s kamero ima več uporab - služila bo kot odlična pomoč pri varovanju/nadzoru doma, poslovnih prostorov ali kot nadzor otrok ali starih staršev.

Lastnosti:

Mini pametna WiFi kamera
90° vidni kot + 180° horizontalna vrtljiva leča
Senzor gibanja z obvestilom
Uporaba kartice microSD do 128 GB
Upravljanje preko aplikacije za mobilni telefon

Specifikacije:

Senzor slike: 1,0 Mpx CMOS
Ločljivost videa: 1920x1080p Full HD 25 fps
Stisnjen format: H.264
Vidni kot: 90°
Horizontalna vrtljiva leča: 180°
Baterija: 950 mAh za ponovno polnjenje
Delovni čas: 3-4 ure
Čas polnjenja: 6-8 ur
Zaznavanje gibanja in opozorila
Največja zmogljivost pomnilniške kartice: 128 GB
Napajanje: 2A/5V napajanje z USB priključkom
Operacijski sistem: iOS 7 in novejši, Android 4,1 in novejši
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, P2P
Dimenzije: (D) 81 x (Š) 40 mm x (G) 29 mm
Teža: 93 g

Vsebina paketa:

• 1x Mini WiFi kamera
• 1x USB kabel
• 1x Uporabniški priročnik
• 1x AC napajalnik

Komentarji

Drugi izdelki