Komplet za vzvratno vožnjo - 7" monitor + kamera z 11 IR LED + AHD kamera

Koda artikla: 10-576 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 241,67 €
Cena vklj. z DDV 290,00 € 346,00 €
- +

Opis izdelka Komplet za vzvratno vožnjo - 7" monitor + kamera z 11 IR LED + AHD kamera

Komplet za obračanje avtomobila - 7" monitor + kamera 11 IR LED + MINI AHD kamera. Sprednja kamera služi kot varnostna kamera v vozilu. Komplet kamer s snemanjem vsebuje 7" HD monitor, kamero z 11 IR LED nočnim vidom + MINI Širokokotna kamera AHD 720P. Zadnja kamera z IR LED zaščito IP68 in 145° vidnega kota ter sprednja HD kamera za vzvratno vožnjo z ločljivostjo 720P s konzolo in 120° vidnim kotom + IP67 in hibridnim 7" AHD monitorjem je celovit sistem kamer, zasnovan za vožnjo in manevriranje vozil v zahtevnih in zmedene situacije na katerem koli terenu Lahko se uporablja tudi kot klasičen sistem kamer v avtomobilu ali drugem vozilu, torej snemanje vožnje pred vozilom z mini AHD kamero brez nočnega IR vida (ni odsevov IR LED od vetrobransko steklo) in tudi kot kamera za vzvratno vožnjo ali snemanje dogodkov za vozilom.

Prednost kompleta je, da poleg kamere za vzvratno vožnjo vsebuje tudi sprednjo kamero in tako opravlja funkcijo varnostne kamere v vozilu.

komplet za tovornjake vzvratne kamere parkirni set

SET vsebuje dve kameri - Kamera znamke PROFIO ELECTRONICS ima AHD ločljivost 1280x720p, zahvaljujoč kateri lahko jasno in ostro vidite vse podrobnosti pri vzvratni vožnji. AHD kamera v dimenzijah le 55x55x55 mm bo poskrbela za kakovostno sliko ne le podnevi, temveč boste skozi nočni vid z 11 IR LED (posijaj do 15m) dobro videli pri vzvratni vožnji tudi ponoči. Ta kamera je zaradi zaščite IP68 popolnoma primerna za zunanjo namestitev na konjskega konja. Kamera za vzvratno vožnjo ima kot skeniranja do 145° , kar je zadosten obseg za potrebe vzvratne vožnje ali spremljanja gibanja vozila v okolju, kjer je potrebna večja varnost z vidika varnosti. Ta HD kamera izpolnjuje stopnjo zaščite IP68, zaradi česar je vodoodporna, odporna na prah in odporna na mehanske poškodbe. Samo ohišje kamere je zaščiteno s trpežnim ohišjem iz zlitine.

Za zadnjo kamero je značilen visokokakovosten nočni vid, visoka vzdržljivost (IP68) – manevriranje z vozilom bo varnejše in lažje.

set za vzvratno vožnjo - zadnja kamera za tovornjak kombi, avto

Druga kamera je namenjena vgradnji v notranjost vozila in služi kot prednja kamera vozila. Nima IR LED nočnega vida in se ne odraža v vetrobranskem steklu, zato je primeren kot sprednja kamera. Njegova velika prednost so miniaturne dimenzije le 46x40,2x40,2 mm . Zagotavlja prenos videa v kakovosti HD 720P pri snemanju 30 sličic na sekundo – kar zagotavlja dovolj kakovostno in ostro sliko. Zahvaljujoč zaslonki F 1.2 lahko posname sliko tudi v slabih svetlobnih pogojih.   Kamera nima nočnega vida, kar vam omogoča, da jo uporabljate kot sprednjo kamero, če ima vaš monitor funkcijo snemanja (DVR). Ta kamera je zato primerna v kombinaciji z našimi DVR monitorji, ki omogočajo snemanje vožnje (na vstavljeno pomnilniško kartico) na vetrobransko steklo in uporabo kamere kot črne skrinjice.

Sprednja kamera ima visoko zaslonko F1.2 (lahko zajema slike tudi v slabših svetlobnih pogojih) in se ne odbija od vetrobranskega stekla.

parkirni komplet - sprednja kamera za avto + ir nočna kamera

Hibridni 7" vzvratni avtomobilski monitor (stroji) za 4 AHD / CVBS kamere (tako da lahko dodate še 2 kameri ) s snemanjem na SD kartico do 256 GB, z možnostjo priključitve do 4x katere koli vrste FULL HD, HD kamer, CVBS itd. kamere za vzvratno vožnjo Zaradi 7-palčnega LCD zaslona je ta komplet idealna pomoč pri vzvratni vožnji. Napajanje kamere in prenos signala poteka preko visokokakovostnega, zaščitenega konektorja s 4-pinskim priključkom, ki je vodoodporen. Kamera se napaja neposredno iz monitorja za vzvratno vožnjo z napetostjo 12-24V.

Možnost povezave do 4 kamer z možnostjo izbire vrstnega reda prikazanih kamer.

Posamezne kamere je mogoče prikazati vzporedno ali po potrebi kombinirati razporeditev kamer na monitorju.

komplet monitorja in kamere za vzvratno vožnjo

Zahvaljujoč temu sistemu boste natančno vedeli, kaj je za, pred ali okoli vozila. Set AHD za vzvratno vožnjo vsebuje LCD monitor 7"+ 1x zadnjo zunanjo kamero z IR nočnim vidom + 1x široko sprednjo notranjo HD kamero F1.2 + 2x (5m, 10m, 15m ali 20m kabel) ki je vključena v ceno kompleta in vi lahko ga izbere Komplet AHD je poleg kakovosti slike izjemen v tem, da lahko na monitor hkrati povežete do 4 (AHD 1080P / AHD 720P / 960H) kamere Hibridni monitor podpira mešani vhod v več video formatih kot tudi frekvence PAL / NTSC.Ta sklop za vzvratno vožnjo ima širok spekter uporabe.   IP stopnja zaščite zadnje zunanje kamere je do IP 68 , kar pomeni, da je odporna na vodo, blato, prah in mehanske poškodbe.

Parkirna kamera z monitorjem AHD SET - za osebna vozila, kombije, tovornjake delovne stroje

parkirna garnitura za gradbeno in kmetijsko mehanizacijo

Monitor za vzvratno vožnjo vsebuje meni, v katerem imate različne možnosti za nastavitev LCD monitorja in kamer, ki so nanj povezane. Monitor služi tudi kot DVR snemalnik za snemanje s kamer (shranjen je na pomnilniški kartici do 256 GB). Hibridni monitor podpira mešani vhod AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS v več video formatih kot tudi frekvence PAL / NTSC, na monitor lahko hkrati povežete do 4 kamere. To pomeni, da imate lahko na monitor priključeno 1080D AHD kamero in drugo ločljivost 720P, na monitorju pa bo hkrati prikazoval sliko iz obeh.

Posnetek s kamer je shranjen na kartici SD, ki je podprta do 256 GB.

AHD avtomobilski monitor 7 palcev
Hibridni 7" avtomobilski monitor za vzvratno vožnjo (stroji) za 4 AHD/CVBS kamere s snemanjem na SD kartico do 256 GB, z možnostjo priključitve do 4x poljubne vrste FULL HD, HD, CVBS kamer itd. kamer za vzvratno vožnjo. Nova generacija parkirnega sistema , ki vam prinese jasno, ostro sliko podnevi tudi v slabih svetlobnih razmerah in vsa potrebna tehnična sredstva za varno upravljanje in upravljanje motornih vozil in strojev.Paket vključuje tudi daljinski upravljalnik, za še lažje upravljanje monitorja.

Uporaba kamere za vzvratno vožnjo z monitorjem v HD ločljivosti, primerna tudi za gradbeno mehanizacijo

parkirna kamera z IR nočnim vidom
Na monitor je mogoče priključiti do 4 kamere - AHD ali CVBS. Glede na potrebe in tip vozila lahko izberete in kombinirate kamere iz naše ponudbe, da ustrezajo vašim zahtevam. Kamere so povezane z monitorjem preko 4pin kablov. Monitor ima kable za priklop kamer in napajanje monitorja. Kamere se napajajo neposredno iz monitorja, zato jih ni več treba posebej priklopiti na vir , kar poenostavi namestitev in kamero lahko postavite kamor koli v vozilo. Monitor vsebuje tudi 4 stikalne kable, preko katerih lahko izbrane kamere povežete z vzvratnimi lučmi. Ko je vklopljena vzvratna prestava, se izbrana kamera samodejno prikaže na zaslonu. Podpora za ciklično snemanje videa - (24-urna funkcija nadzora parkiranja).
Če želite monitor montirati na drugačen način kot nosilec, ki je del monitorja, boste v naši ponudbi našli še tri vrste stojal, ki vam bodo omogočila montažo monitorja na primer na vetrobransko steklo ali v mesto, kjer ga potrebujete. Če morate kamero namestiti na prikolico, ki se loči od avtomobila ali tovornjaka, lahko kupite povezovalni kabel do kamere za vzvratno vožnjo za prikolice in polprikolice. To bo zagotovilo, da se sistem za vzvratno vožnjo enostavno odklopi in ponovno poveže.

Zadnja kamera - IP68 zaščita zagotavlja odpornost na vodo, blato, prah in mehanske poškodbe

zadnja kamera za vzvratno vožnjo
Kamera za vzvratno vožnjo ima kot skeniranja do 145° , kar je zadosten obseg za potrebe vzvratne vožnje ali spremljanja gibanja vozila v okolju, kjer je potrebna večja varnost z vidika varnosti. Ta HD kamera izpolnjuje stopnjo zaščite IP68, zaradi česar je vodoodporna, odporna na prah in odporna na mehanske poškodbe. Samo ohišje kamere je zaščiteno s trpežnim ohišjem iz zlitine. Kamero je mogoče namestiti na različne površine , kar omogoča s kovinskim nosilcem, s katerim jo lahko nagnete in pritrdite v želeni položaj. Napajanje kamere in prenos signala poteka preko kakovostnega, oklopljenega konektorja s 4-pinskim priključkom, ki ima vodotesen zaključek, kar vam bo olajšalo delo med montažo. Kamera se napaja neposredno iz monitorja za vzvratno vožnjo z napetostjo 12-24V.

Sprednja kamera - Zaradi zaslonke F1.2 in širokega zornega kota 120° je primerna kot sprednja kamera za snemanje vožnje.

sprednja kamera za avtomobile
Svetlost objektiva je F 1,2, kar omogoča, da fotoaparat kompenzira slabo svetlobo in snema tudi v slabših svetlobnih pogojih. Z vidnim kotom do 120 ° boste imeli jasen pogled za varno vzvratno vožnjo. AHD kamera za vzvratno vožnjo dosega stopnjo zaščite IP67, zaradi česar je vodoodporna, odporna na prah in odporna na mehanske poškodbe. Kamera ima trpežno aluminijasto ohišje s kovinsko podlago in jo lahko namestite na različne površine. Napajanje kamere in prenos signala poteka preko kakovostnega, oklopljenega konektorja s 4-pinskim priključkom, ki ima vodotesen zaključek, kar vam bo olajšalo delo med montažo. Kamera se napaja neposredno iz monitorja za vzvratno vožnjo z napetostjo 12V.

Spremljajte tehnične specifikacije:

Model: Profio -W70
Monitor: 7" HD zaslon
Sistem: PAL / NTSC 50 / 60Hz
Razmerje stranic: 16:9
Ločljivost monitorja: 1024 x 600 RGB
Vidnost zaslona: 180 ° na vsaki strani
Ločljivost videa pri snemanju: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Združljiv signal: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Vhodi: 4x AHD / CVBS kanal
Osvetljeni gumbi: da, modra luč
Svetlost: 500-700cd / m2
Snemanje: da, 4 kanali
Ciklično snemanje: da
Postavitev zaslona: 1/2/3/4 kamera
Video format: AVI
Pomnilnik: podpira SD kartico razreda 10, do 256 GB (pomnilniška kartica ni vključena)
OSD nastavitve: svetlost, kontrast, glasnost, jezik
Napajanje: DC 12-36V (za napajanje je potrebna 13V napetost tudi s kamero)
Izhodna napetost: DC + 11,5V / 3A
Avdio vhod: da 1x
Konektor: 4-pinski konektor
Barva: črna
Daljinski upravljalnik: da
Svetlobna zavesa: da, snemljiva
Delovna temperatura: -20 do 70 °C
Dimenzije: 18 x 12 x 2,5 cm

Tehnične specifikacije zadnje kamere:

Senzor slike: CMOS 1/4"
Ločljivost: HD 1280x720
Sistem: PAL/NTSC
Najmanjša osvetlitev: 0 LUX (IR vklopljen)
IR nočni vid: da 11 IR LED
Razdalja nočnega vida: 15 m
Vidni kot: 145°
Stopnja zaščite IP: IP 68 vodoodporen, odporen na prah, odporen na poškodbe
Poraba energije: 3W
Delovna temperatura: -20 do 70 °C
DC napajanje: 12-24V
Material ohišja kamere: aluminij, kovina
Dimenzije: 55x55x55 mm

Tehnične specifikacije sprednje kamere:

Model: Profio SI862
Tip: kamera s konzolo
Senzor: 1/2,9 "CMOS
TV sistem: PAL
Nočni vid: ne
Ločljivost: HD 720P
Vidni kot: 120°
Trajnost: IP67
Elektronski zaklop: 1 / 50-1 / 100000S, 1 / 60-1 / 100000s
Snemanje: 25fps, 30fps pri 1080P
Najmanjša osvetlitev: 0,01 Lux / f1,2
AGC: avtomatski
Ravnovesje beline: avtomatsko
Ravnovesje osvetlitve ozadja: avtomatsko
Signalni izhod: AHD
Konektor: 4 pin
Napajanje: DC12V
Poraba: do 2W (do 150mA)
Delovna temperatura: -20 do 75 °C
Temperatura skladiščenja: -30 do 85 °C
Material ohišja kamere: aluminij, kovina
Dimenzije: 46x40,2x40,2mm

Vsebina paketa:

1x hibridni 7" monitor za vzvratno vožnjo
1x AHD kamera za vzvratno vožnjo
1x AHD sprednja kamera
2x Priključni kabel 5m, 10m, 15m, 20m po izbiri
1x daljinski upravljalnik
1x senčnik
1x nosilec za montažo monitorja
2x nosilec za pritrditev kamere
1x priročnik

Izberete lahko dolžino kablov glede na vaše potrebe 5m, 10m, 15m in 20m. Dolžino kabla navedite v navodilih za naročilo.

Komentarji

Drugi izdelki