Komplet za vzvratno vožnjo - 1x hibridni 7" AHD monitor + 3x AHD kamera

Koda artikla: 19-123 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 291,67 €
Cena vklj. z DDV 350,00 € 444,00 €
- +

Opis izdelka Komplet za vzvratno vožnjo - 1x hibridni 7" AHD monitor + 3x AHD kamera

Set za vzvratno vožnjo - 1x Hybrid 7" AHD monitor + 3x AHD kamera z 11 IR LED, boste še posebej cenili pri vgradnji na večja motorna vozila. Vzvratni komplet s snemanjem na SD kartico s 3x AHD kamero z HD ločljivostjo 720P in 11 IR LED, zaščita IP68 in 145° vidnega kota ter AHD monitor je sistem namenjen premikanju vozil v težkih in zmedenih situacijah na katerem koli terenu.Kamera znamke PROFIO ELECTRONICS ima AHD ločljivost 1280x720p, zahvaljujoč kateri lahko jasno vidite vse podrobnosti in ostro.AHD kamera z res zelo majhnimi dimenzijami le 55x55x55 mm bo poskrbela za kakovostno sliko ne le podnevi, ampak preko nočnega vida z 11 IR LED (po sijaju 15m) boste dobro videli pri vzvratni vožnji tudi ponoči.Velikost 7" LCD zaslona določa ta komplet kot idealnega pomočnika pri vzvratni vožnji.

Ta sistem AHD je kombinacija najboljše tehnologije, ki je razvita za kombije, minibuse, počitniške prikolice, avtobuse, tovornjake, polprikolice, traktorje, kombajn in druge kmetijske ali gradbene stroje in vozila. Sistem AHD boste še posebej cenili pri vgradnji na večja motorna vozila, kjer potrebujete več pogledov z različnih zornih kotov. Monitor služi tudi kot DVR snemalnik za snemanje s kamer (shranjen je na pomnilniški kartici do 256 GB).

Možnost povezave do 4 kamer z možnostjo izbire vrstnega reda prikazanih kamer.

Posamezne kamere je mogoče prikazati vzporedno ali po potrebi kombinirati razporeditev kamer na monitorju.

nastavite kamero za vzvratno vožnjo hd + hd monitor

Zahvaljujoč temu sistemu boste natančno vedeli, kaj je za vozilom ali okoli njega. Komplet AHD za vzvratno vožnjo vsebuje 7" LCD monitor + 3x kamero z IR nočnim vidom + 3x (5m, 10m, 15m ali 20m kabel) ki je vključen v ceno kompleta in ga lahko izberete glede na vaše potrebe ob naročilu. AHD set je izjemen, razen za kvalitetno sliko in s tem na monitor, ki ga poznate, da povežete do 4 (AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS) kamere hkrati.Monitor je lahko za boljšo orientacijo hkrati vse naslednje kamere drug drugemu ali po potrebi izbrati takšno različico kamer, ki vam dajejo največ Hibridni monitor podpira mešani vhod v več video formatih, pa tudi frekvence PAL/NTSC , kot tudi zrcaljenje slike izbrane kamere na monitorju meni.   IP stopnja zaščite kamere je do IP 68, kar pomeni, da je odporna na vodo, blato, prah in mehanske poškodbe.

komplet kamer za vzvratno vožnjo za bager, kombajn

Monitor za vzvratno vožnjo vsebuje meni, v katerem imate različne možnosti za nastavitev LCD monitorja in nanj povezanih kamer. Monitor služi tudi kot DVR snemalnik za snemanje s kamer (shranjen je na pomnilniški kartici do 256 GB). Hibridni monitor podpira mešani vhod AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS v več video formatih kot tudi frekvence PAL/NTSC, na monitor lahko hkrati povežete do 4 kamere. To pomeni, da imate lahko kamero z AHD ločljivostjo 1080P in drugo, na primer z ločljivostjo 720P, priključeno na monitor, monitor pa bo prikazoval sliko iz obeh hkrati.

Posnetek s kamer je shranjen na kartici SD , ki je podprta do 256 GB.

hibridni 7-palčni avtomobilski monitor - podpora za sd kartico 256 GB

Hibridni 7" vzvratni avtomobilski monitor (stroji) za 4 AHD/CVBS kamere s snemanjem na SD kartico do 256 GB, z možnostjo priključitve do 4x vseh vrst kamer FULL HD, HD, CVBS itd. kamer za vzvratno vožnjo. Nova generacija parkirnega sistema, ki vam prinese jasno, ostro sliko podnevi tudi v slabih svetlobnih razmerah ter vsa potrebna tehnična sredstva za varno upravljanje in upravljanje motornih vozil in strojev.Paket vključuje tudi daljinski upravljalnik, za še lažje upravljanje monitorja.

Uporaba kamere za vzvratno vožnjo z monitorjem v HD ločljivosti, primerna tudi za gradbeno mehanizacijo

sistem kamer za vzvratno vožnjo za tovorna vozila

Na monitor je mogoče priključiti do 4 kamere - AHD ali CVBS. Glede na potrebe in tip vozila lahko izberete in kombinirate kamere iz naše ponudbe, da ustrezajo vašim zahtevam. Kamere so povezane z monitorjem preko 4pin kablov. Monitor ima kable za priklop kamer in napajanje monitorja. Kamere se napajajo neposredno iz monitorja, zato jih ni več treba posebej priklopiti na vir, kar poenostavi namestitev in kamero lahko postavite kamor koli v vozilo. Monitor vključuje tudi 4 preklopne kable, preko katerih lahko priključite kamero na vzvratne luči. Ko je vklopljena vzvratna prestava, se na zaslonu samodejno prikaže kamera za vzvratno vožnjo. Podpora za ciklično snemanje videa (24-urna funkcija nadzora parkiranja).

Hibridni monitor za kamere za vzvratno vožnjo s snemanjem slike iz 4 kamer

vzvratni in parkirni set za kombajn

V primeru, da morate monitor montirati na drugačen način kot z nosilcem (kar je vključeno v paket), lahko v naši ponudbi najdete še tri vrste stojal, ki vam omogočajo, da monitor pritrdite na primer na vetrobransko steklo ali kamor je potrebno. V primeru, da morate kamero namestiti na prikolico, ki jo je mogoče sneti z avtomobila ali tovornjaka, lahko v naši e-trgovini kupite povezovalni kabel kamere za vzvratno vožnjo za prikolice in polprikolice. To zagotavlja enostavno odklop sistema za vzvratno vožnjo in ponovno priklop.

sistem kamer za vzvratno vožnjo + ir LED nočni vid

Mini kamera za vzvratno vožnjo 55x55x55 mm z ločljivostjo HD 720P in nočnim vidom 15m - 11 IR LED in zaščito IP68 ter 145° vidnim kotom. Ta zmogljiva kamera za vzvratno vožnjo je prava rešitev za spremljanje okolice vozila. Omogoča vam pregled nad tem, kaj se dogaja okoli vozila, ko se premika ali vzvratno. Kamera za vzvratno vožnjo ima nočni vid z 11 IR LED diodami in 15 metrov naknadnega sijanja. Kamera ima širok spekter uporabe, saj je primerna za večje avtomobile, kombije, minibuse, avtobuse, polprikolice, prikolice, kmetijsko mehanizacijo ali tovorna vozila. Slikovni senzor 1/4 CMOS z ločljivostjo HD 1280x720 slikovnih pik omogoča visokokakovosten in oster prenos slike.

Zaščita IP68 zagotavlja odpornost na vodo, blato, prah in mehanske poškodbe

komplet nadzornih kamer - IP68 vodoodporen in odporen na prah

Kamera za vzvratno vožnjo ima kot skeniranja do 145°, kar je zadosten obseg za potrebe vzvratne vožnje ali spremljanja gibanja vozila v okolju, kjer je potrebna večja varnost z vidika varnosti. Ta HD kamera izpolnjuje stopnjo zaščite IP68, zaradi česar je vodoodporna, odporna na prah in odporna na mehanske poškodbe. Samo ohišje kamere je zaščiteno s trpežnim ohišjem iz zlitine. Kamero lahko namestite na različne površine, kar je mogoče s kovinskim nosilcem, zahvaljujoč kateremu jo lahko nagnete in pritrdite v želeni položaj. Napajanje kamere in prenos signala poteka preko kakovostnega, zaščitenega konektorja s 4-pinskim priključkom, ki ima vodoodporen zaključek, kar vam bo olajšalo delo med montažo. Kamera se napaja neposredno iz monitorja za vzvratno vožnjo z napetostjo 12-24V.

parkirna kamera s kotom 175° za tovorna vozila


Lastnosti:

PLUS Kamera za vzvratno vožnjo za vse avtomobile
plus 11x LED IR nočni vid 15 m
plus Trpežno ohišje kamere iz zlitine
plus Vidni kot do 145°
plus IP68 vodoodporen, odporen na prah in poškodbe
PLUS 7-palčni monitor za vzvratno vožnjo
plus Širok nabor nastavitev v prikaznem meniju
plus Možnost priključitve do 4 kamer

Tehnične specifikacije kamere:

Senzor slike: CMOS 1/4"
Ločljivost: HD 1280x720 (500 TV linij)
Sistem: PAL/NTSC
Najmanjša osvetlitev: 0 LUX (IR vklopljen)
IR nočni vid: da 11 IR LED
Razdalja nočnega vida: 15 m
Vidni kot: 145°
IP stopnja zaščite: IP 68 vodoodporen, odporen na prah, odporen na poškodbe
Poraba energije: 3W
Delovna temperatura: -20 do 70°C
DC napajanje: 12-24V
Vmesnik: RCA
Dimenzije: 55x55x55 mm

Spremljajte tehnične specifikacije:

Model: Profio -W70
Monitor: 7" HD zaslon
Sistem: PAL/NTSC 50/60Hz
Razmerje stranic: 16:9
Ločljivost monitorja: 1024 x 600 RGB
Vidnost zaslona: 180° na vsaki strani
Ločljivost videa pri snemanju: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Združljiv signal: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Vhodi: 4x AHD/CVBS kanal
Osvetljeni gumbi: da, modra luč
Svetlost: 500-700cd/m2
Snemanje: da, 4 kanali
Ciklično snemanje: da
Postavitev zaslona: 1/2/3/4 kamera
Video format: AVI
Pomnilnik: podpira SD kartico razreda 10, do 256 GB (pomnilniška kartica ni vključena)
Možnost prilagajanja zaslonskega menija: svetlost, kontrast, glasnost, jezik
Napajanje: DC 12-36V (za napajanje je potrebna napetost 13V tudi s kamero)
Izhodna napetost: DC + 11,5V/3A
Avdio vhod: da 1x
Konektor: 4-pinski konektor
Barva: črna
Daljinski upravljalnik: da
Dimenzije: 18 x 12 x 2,5 cm
Ščitnik za sončenje: da, snemljiv
Delovna temperatura: -20 do 70°C

Vsebina paketa:

1x hibridni 7" monitor za vzvratno vožnjo
3x AHD kamera za vzvratno vožnjo
3x Priključni kabel 5m, 10m, 15m, 20m po izbiri
1x daljinski upravljalnik
1x senčnik
1x nosilec za montažo monitorja
3x nosilec za montažo kamere
1x priročnik

Izberete lahko dolžino kablov glede na vaše potrebe 5m, 10m, 15m in 20m. Dolžino kabla navedite v navodilih za naročilo.

Komentarji

Drugi izdelki