Keychain snemalnik zvoka - vohunsko snemanje zvoka (zaznavanje glasu) s 16 GB pomnilnika

Koda artikla: 09-063 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 66,67 €
Cena vklj. z DDV 80,00 €
- +

Opis izdelka Keychain snemalnik zvoka - vohunsko snemanje zvoka (zaznavanje glasu) s 16 GB pomnilnika

Keychain snemalnik zvoka - vohunsko snemanje zvoka (zaznavanje glasu) s 16 GB pomnilnika. Med snemanjem ne oddaja zvoka ali svetlobe, kar zagotavlja njegovo diskretnost. Kompaktna naprava, izdelana za neopaznost. Ali pogosto predavate na različnih dogodkih? Ali morate diskretno in neopazno ujeti pogovor? Ali želite imeti diktafon vedno pri roki? Snemalnik zvoka vam bo pomagal v vsaki situaciji. Prisluškovalna naprava deluje v dveh načinih.

Način zvočne aktivacije bo posnel izgovorjeno besedo le, če udeleženci res govorijo, sicer bo preklopil v stanje pripravljenosti. Način neprekinjenega snemanja se neprekinjeno snema v intervalih po 60 minut. Preklapljanje med načini je intuitivno s tipko za pomikanje n. Ko gumb potisnete v položaj navzgor, se način aktivira z zvokom ali glasom. Ko gumb potisnete v sredinski položaj, naprava shrani posnetek in se IZKLOPI. In ko gumb potisnete v spodnji položaj, se ponovno aktivira način neprekinjenega snemanja.

Snemalnik se napaja preko vgrajenega adapterja, tako da vam ni treba skrbeti za baterije. V načinu polnega polnjenja lahko deluje približno 60 ur v zvočno aktiviranem načinu in približno 6 ur v načinu neprekinjenega snemanja, tako da je vedno pripravljen, ko ga potrebujete. Naprava s prisluškovanjem je seveda združljiva z Mac in Windows.

Snemalnik zvoka v obesku za ključe - vohunski snemalnik klicev

Snemalnik zvoka v obesku za ključe - vohunski snemalnik klicev

Pametni diktafon najde svojo uporabo pri širokem krogu ljudi in ima veliko kakovostnih funkcij. Če zmogljivost baterije pade na kritično raven, samodejno shrani zvok, preden ga izklopi . Ima tudi inteligentno zmanjšanje hrupa - bitno hitrost snemanja do 192 kbps. Za prenos datotek med snemalnikom in računalnikom ne potrebujete dodatne programske opreme – preprosto jih povežite s kablom USB in prenesite datoteke. Za predvajanje posnetega zvoka preprosto izklopite slušalke in jih priključite v 3,5 mm priključek. Nikoli ne tvegajte izgube pomembnega pogovora, predavanja ali drugega zvočnega materiala.

Tehnične specifikacije:

  • Frekvenca: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Pomnilnik: 16 GB
  • Vhod: Micro USB
  • Združljivi sistemi: Windows, Mac, Linux

Vsebina paketa:

1x snemalnik zvoka v obesku za ključe
1x usb kabel
1x slušalke
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki