Kamera z zvočnikom - Spy Bluetooth zvočnik s kamero FULL HD Wifi P2P + zaznavanje gibanja

Koda artikla: 10-633 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 133,33 €
Cena vklj. z DDV 160,00 €
- +

Opis izdelka Kamera z zvočnikom - Spy Bluetooth zvočnik s kamero FULL HD Wifi P2P + zaznavanje gibanja

Kamera z zvočnikom - Bluetooth zvočnik s FULL HD vrtljivo Wifi P2P kamero + zaznavanje gibanja + predvajalnik glasbe. Skrita kamera FULL HD1080P s širokim vidnim kotom, možnost daljinskega upravljanja rotacije kamer za 180° . Ta vohunska skrita kamera USB wifi z avdio/video ločljivostjo FULL HD 1080p . Z aplikacijo na pametnem telefonu (iOS/Android) lahko na daljavo upravljate lečo skrite domače kamere. Varnostna kamera ima tudi zaznavo gibanja.

Bluetooth zvočnik z vrtljivo kamero FULL HD Wifi P2P


Zvočnik s skrito kamero . Ta vohunska kamera izgleda kot bluetooth zvočnik in je popolnoma nemoteča. Skrita WiFi kamera z internetnim prenosom LIVE P2P ima inteligentno zaznavanje gibanja in potisna obvestila neposredno na vaš pametni telefon. Ko se sproži zaznavanje gibanja, bo ta majhna skrita kamera vaši napravi poslala alarmno sporočilo. Ko vas ni doma, bo ta vohunska kamera odlična skrita varnostna kamera, ali kot varuška za dejavnosti vaših otrok in za njihovo varnost, ali kot pes čuvaj, ki v realnem času nadzoruje tatove, starejše ljudi, hišne ljubljenčke.

kamera s skritim zvočnikom, inteligentno zaznavanje gibanja


Vohunska kamera WiFi z zvočnim zvočnikom lahko oddaja v živo, snema videoposnetke in fotografira na daljavo. Skrita kamera z zvokom samodejno shrani video na kartico micro SD (ni priložena v paketu), s podporo za max. do 128 GB in snemanje v zanki. Vohunske kamere z zvokom in videom podpirajo spletni ogled več naprav hkrati, svoje čudovite trenutke in izkušnje lahko delite z družino in prijatelji.

vrtljiva kamera v zvočniku za 240 stopinj


Ko povežete mobilni telefon z zvočnikom prek bluetootha, lahko predvajate glasbo . Kamera lahko snema videe tako med predvajanjem glasbe kot med polnjenjem. Naprava ima funkcijo snemanja v zanki, kar pomeni, da če je pomnilniška kartica polna, samodejno prepiše najstarejšo datoteko. Ko je gibanje aktivirano, bo skrita kamera poslala obvestila na vaš mobilni telefon in samodejno posnela fotografije in video posnetke, shranjene na kartici SD, tako da ne boste zamudili nobene pomembne informacije. Mini kamera bo samodejno zapustila način zaznavanja gibanja in prešla v način varčevanja z energijo, ko v bližini ni nikogar. Vgrajena 3000 mAh baterija zagotavlja do 2 uri delovanja, lahko pa jo priključite na trajno napajanje iz omrežja preko USB 5V adapterja in tako življenjska doba baterije ni omejena.

Deluje tudi kot klasični bluetooth zvočnik

wifi kamera v zvočniku + predvajalnik glasbe

Tehnični podatki:

Ločljivost kamere 1080p
Čas polnjenja pribl. 5 ur
Podpora za kartico Micro SD do 128 GB (ni vključena v paket)
Nočni vid: ne
Bluetooth podpora: da
Snemanje v zanki: da
H.264 stiskanje
Format videa: mp4
3,5 mm priključek za slušalke
Baterija 3000 mAh
Sistemska podpora: iOS/Android
Dimenzije: 8,12 x 8,12 x 10,16 cm,

Vsebina paketa:

1x Bluetooth zvočnik z wifi kamero
1x USB kabel
1x 3,5 mm avdio kabel
1x uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki