GPS sledilna naprava - lokator avtomobila prek aplikacije + glasovni monitor

Koda artikla: 09-062 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 125,00 €
Cena vklj. z DDV 150,00 €
- +

Opis izdelka GPS sledilna naprava - lokator avtomobila prek aplikacije + glasovni monitor

GPS sledilna naprava - lokator v avtomobil za sledenje lokacije prek aplikacije Android in iOS + glasovni nadzor. GPS sledilnik z ultra zmogljivim 3M magnetom in senzorjem svetlobe proti razstavljanju. GPS sledilna naprava za avto - vodoodporna z magnetom + izjemno velika baterija 10000 mAh + glasovni nadzor zdrži do 2 leti v stanju pripravljenosti. GPS sledilnik ljudi in vozil v realnem času. Spletni GPS sledilnik vozil (aplikacija v mobilni napravi) z baterijo do 10000 mAh z indikatorjem stanja baterije, ki zagotavlja delovanje GPS naprave v načinu sledenja 30 dni (približno 2 uri spletnega sledenja dnevno) in do 2 leti, odvisno od spleta interval sledenja. Možnost AKTIVNEGA PRISLIŠANJA po klicu v napravo , da poslušate, kaj se dogaja okoli GPS lokatorja

GPS modul je opremljen z ultra močnim magnetom (kot tudi s samolepilno podlogo 3M) in je zelo preprost in prilagodljiv za namestitev, za GPS spremljanje vozil. Detektor proti demontaži s senzorjem proti kraji.

Zahvaljujoč močnemu magnetnemu ohišju lahko sistem 3G GPS skritega lokatorja blagovne znamke PROFIO ELECTRONICS pritrdite na različne lokacije sledenega predmeta. Vodoodporna zunanja zaščita IPX5 (zaščita pred brizganjem in prahom) omogoča funkcionalnost naprave tudi v ekstremnih zunanjih okoljih . GPS sledilna naprava najde svojo uporabo za sledenje in spremljanje najetih vozil, lizing avtomobilov, prevoz vrednega blaga, najem težke mehanizacije ter spremljanje specifičnega in posebnega blaga. GPS sledilnik vas bo opozoril tudi na nepooblaščeno vmešavanje v namestitev ali odstranitev naprave . V naši e-trgovini lahko kupite vrhunske GPS lokatorje. Potrebujete samo kartico SIM (podatkovni/telefonski) in GPS sledenje je lahko aktivno takoj.

GPS sledilnik za avto ali vozilo

GPS naprava omogoča uporabniku tudi sledenje v obliki SMS sporočila neposredno na vaš mobilni telefon , kjer se prikaže povezava do Google zemljevidov in po kliku nanjo se prikaže tudi trenutna lokacija sledenega vozila. Drugi obrazec je preko mobilne aplikacije, imenovane " Track Solid " (iOS, Android), preko katere lahko ugotovite lokacijo goseničnega vozila in različne potrebne podatke. Najnovejši obrazec je sledenje GPS napravi prek spletnega vmesnika " www.tracksolid.com ".

GPS spremljanje v realnem času

Funkcija GEO FENCE

Omogoča pošiljanje obvestila po e-pošti, ko vozilo zapusti označeno območje (če bi voznik vozila pomotoma zapustil načrtovano pot)

funkcija geo ograje GPS sledilnika

Ta 3G GPS sledilnik se lahko uporablja in namesti na motorno kolo, prtljažnik, avtobus, torbo, avto, zabojnik in tako naprej.

z uporabo spletnega sledilnika GPS

3G hitri prenos podatkov

GPS lokator podpira prenos podatkov 2G GSM in 3G WCDMA. Hitri prenos podatkov 3G lahko doseže do 7,2 M/s, kar je skoraj 43-krat hitrejši od omrežja 2G.

3G hitri prenos podatkov GPS sledilnik

Dvojno pozicioniranje GPS in LBS

Ta sledilnik podpira GPS in LBS lokalizacijo. GPS je določanje zunanjega položaja z natančnostjo manj kot 10 metrov. LBS je pozicioniranje (na mestih, kjer ni signala gps) z natančnostjo manj kot 500 metrov.

Dvojno pozicioniranje GPS in LBS

Močna magnetna montaža

GPS lokator ima vgrajen močan industrijski magnet, zato je mogoče sledilno napravo na preprost način namestiti na katero koli kovinsko površino – podvozje vozila, vrata, pod sedež, na zabojnik itd. Toda ta sledilnik vključuje tudi samolepilno držalo 3M za montažo na nekovinske dele.

GPS sledilnik močan magnet

Dolgo stanje pripravljenosti - 60 dni

Ima vgrajeno polnilno in odstranljivo 10000 mAh 3,7 V Li-polimerno baterijo , ki zagotavlja izjemno dolgo stanje pripravljenosti in funkcijo pametnega varčevanja z energijo. V načinu sledenja 30 dni (približno 2 uri spletnega dnevnega spremljanja) in do 2 leti, odvisno od intervala spletnega sledenja.

GPS sledilnik baterije v načinu dolge pripravljenosti

Glasovni nadzor

Prednastavljeno številko SOS je mogoče uporabiti za pošiljanje SMS ukaza sledilniku za glasovni nadzor – prisluškovanje. GPS sledilnik vas bo poklical nazaj v nekaj sekundah. Prevzemite klic in spremljajte glas ali pogovor okoli sledilnika.

GPS sledilnik za glasovno spremljanje

GGPS Locator - alarm za nepooblaščeno odstranitev

Če GPS lokator zazna nepooblaščeno odstranitev, se prek gumba Anti-tamper pošlje alarm v obliki opozorilnega sporočila, način GPS sledenja pa se samodejno aktivira za 20 minut. Po 20 minutah se naprava preklopi nazaj v stanje pripravljenosti.

GPS sledilnik alarm za nepooblaščeno odstranitev

Zaščita za vodo in prah IPX5

GPS lokator je sledilna naprava z zaščito pred prahom in brizganjem vode, ki je funkcionalna za spremljanje objekta v težkih vremenskih razmerah.

stopnja zaščite IPX5 GPS sledilnik

Opozorilo za odstranitev pokrova

Gumb za zaznavanje pokrova se prikaže kot opozorilo in bo poslan, ko odstranite pokrov naprave. V stanju pripravljenosti se posname opozorilno sporočilo in način sledenja se aktivira za 20 minut, če zazna, da je pokrov naprave odstranjen.

GPS sledilnik zaznava odstranitve pokrova

Vibracijski alarm

Na primer, če je v vašem avtomobilu kakšna nenormalnost, na primer, ko nekdo zadene vaš avto, razbije steklo ali opraska barvo avtomobila, GPS lokator pošlje telefonski alarm, da pravočasno najde kršitelja.

vibracijski alarm GPS sledilnika

GPS alarm za slepe cone

Ko spletni sledilnik vstopi v slepo cono GPS, spremeni "pozicioniranje" v "ne-pozicioniranje" za več kot 60 sekund in pošlje "Pozor! GPS signal je šibek, ni mogoče iskati regije" v vaš telefon ali drugo programsko platformo. .

GPS sledilnik alarm slepo cono

Dodatek k GPS podatkom o slepih conah


Če lokator vstopi v slepo območje GPS, lahko shrani 1000 satelitskih lokacijskih podatkov. Ko je signal GPS spet ON, se vsi podatki o položaju v slepem območju GPS dopolnijo.

gps lokator slepih con podatkov dodatek

WCDMA/GSM - 3G omrežje za odlično pokritost in lokalizacijo
10000 mAh baterija - litijeva baterija visoke zmogljivosti zagotavlja dovolj dolgo napajanje naprave GPS
Glasovni nadzor - možnost vklopa glasovnega spremljanja prek besedilnega sporočila
Močan magnet - močan magnetni pokrov omogoča prilagodljivo namestitev na vozilo ali drugo vrsto nepremičnine
Opozorilo o vdoru - takoj, ko bo zaznan nepooblaščen dostop do naprave, boste takoj obveščeni
Alarm za odstranitev pokrova - alarm se aktivira, ko zamenjate kartico SIM, ali ko napravo odstranite ali vklopite/IZKLOPITE
IPX5 Vodoodporna - vodoodporna GPS naprava zagotavlja stabilno delovanje tudi v težkih zunanjih okoljih
Inteligentno upravljanje napajanja – za boljši prihranek energije je mogoče komunikacijski modul 3G izklopiti

Specifikacije:

Komunikacijski sistem: WCDMA/GSM
Komunikacijska frekvenca: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200/2100MHz (B1/B2/B5/B8)
Občutljivost: razred II RBER2 % (-102 dBm)
GPRS: Razred 1,2, TCP/IP
Občutljivost sprejema: razred II RBER2% (-102dBm)
Pomnilnik: 32 + 32 Mb
Fazna napaka: RMSPE <5, PPE <20
maks. izhod: GSM850/GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800/GSM1900:30dBm, WCDMA: 24dBm
maks. frekvenčna napaka: ± 0,1 ppm
GPS čip: zelo občutljiv GPS čip
Frekvenca: GPS L1, 1575,42MHz
GPS kanal: 66
Natančnost lokacije: <10 metrov
Občutljivost sledenja: -162 dBm
Občutljivost: -149 dBm
Gumb: za VKLOP/IZKLOP
LED indikator: 1 rdeča za GPS, 4 modra za baterijo
Stanje pripravljenosti: 2 leti (GSM izklopljen), 50 dni (GPRS povezan, GPS izklopljen), 120 ur (GPS vklopljen)
GPS antena: GPS keramična antena
Delovna temperatura: -20° ~ 70 ℃
Vrata USB: mikro 5 pin
Baterija: 10000mAh/3,7V litij-polimerna baterija
Dimenzije: 108 mm (širina) x 61 mm (višina) x 30 mm (debelina)
Teža: 286 g

Paket vsebuje:

1x GPS lokator Profio GPS L-6
1x USB adapter
1x USB kabel
1x Zadnji pokrov s samolepilno blazinico
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki