G-NET GON4 - Edinstvena dvojna WiFi kamera 4K UHD z GPS PRETOKOM V ŽIVO prek oblaka + WDR + 150°

Koda artikla: 55-228 Imam vprašanje
Proizvajalec /
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 366,67 €
Cena vklj. z DDV 440,00 €
- +

Opis izdelka G-NET GON4 - Edinstvena dvojna WiFi kamera 4K UHD z GPS PRETOKOM V ŽIVO prek oblaka + WDR + 150°

G-NET GON4 - Edinstvena dvojna WiFi kamera 4K UHD z GPS (spredaj/zadaj) PRETOK V ŽIVO prek oblaka + Sony Starvis, WDR + 150° vidni kot + ADAS + način parkiranja. Zahvaljujoč tej avto kameri boste imeli posnetek vožnje pred vozilom, v vozilu in za njim . Sprednja kamera omogoča video ločljivost ULTRA HD 4K , kamero, ki snema notranjost vozila, in kamero, ki je nameščena tako, da snema dogajanje za vozilom (zadnja kamera). Napajanje kamere je rešeno preko OBD konektorja, kar je res optimalna rešitev.

Edinstvena kamera 4K z zunanjo zadnjo kamero in sledenjem lokacije GPS v živo prek oblaka

4k avtomobilska kamera g-net gon4

Zahvaljujoč visoki ločljivosti, senzorju Sony Starvis, tehnologiji WDR, kompresiji H.265 in širokemu vidnemu kotu do 150° (sprednja kamera) in 140° (kamera na zadnji strani) bodo posnetki s kamere vrhunske kakovosti in uporabni tudi v slabih svetlobnih pogojih. Samoumevne so tudi druge funkcije, kot so snemanje v zanki, način parkiranja, GPS, senzor G ali podpora za kartice micro SDXC do 512 GB .

wifi dvojna avtomobilska kamera oblak gnet gon4

Ekskluziven predvajalnik video datotek za PC - G-NET PC VIEWER

Po meri narejen predvajalnik posnetih video datotek za namizni računalnik z jasno postavitvijo in intuitivnim upravljanjem.

Predvajalnik video datotek za PC - G-NET

Podpora v oblaku

»G-Syncloud« za sistem upravljanja voznega parka z lastno CLOUD tehnologijo za nadzor na daljavo. Zmogljivost pomnilnika presega omejitev pomnilniške kartice kamere na armaturni plošči.

G-Syncloud za sistem upravljanja voznega parka

VIDEO kako deluje storitev CLOUD

daljinsko spremljanje s kamero v oblaku

Oddajanje v živo - GPS sledenje v živo

Spremljajte obnašanje voznika in preverjajte stanje vozila v realnem času. Naša kamera na armaturni plošči je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Vedno imejte pregled nad tem, kje so vaša vozila, spremljajte promet in sledite voznikovi poti, ne da bi morali fizično preverjati voznike. Osnovna funkcija je sledenje motornemu vozilu, ne glede na to, ali gre za osebno ali tovorno vozilo. Če je vozilo na spletu, bo njegova trenutna lokacija prikazana na zemljevidu in lahko nadaljujete s sledenjem njegovi poti. Če je brez povezave, bo prikazana njegova zadnja znana lokacija. Ko začnete arhivirano vožnjo, lahko na zemljevidu vidite njeno gibanje. S podrobnim razporedom lahko vidite, ob kateri uri, na katerem kraju in točno določenem naslovu je bilo vozilo v tistem trenutku. Funkcija GEO FENCE za pošiljanje e-poštnega obvestila ob zapuščanju označenega območja (če voznik vozila slučajno zapelje izven načrtovane poti). Za uporabo funkcij je potreben nakup licence za sledenje prek oblaka. Preko oblaka si lahko ogledate tudi video posnetke z vožnje, kjer so podatki arhivirani. Pogoj je razpoložljiva internetna povezava (idealno preko mobilnega usmerjevalnika s podporo za SIM direktno na avtomobilski vžigalnik).

V OBLAKU imate na izbiro različne programe (brezplačne ali plačljive glede na prostor za shranjevanje ali podporo funkcijam).

prenos v živo - avto kamera

Visokokakovosten HDR

HDR je aktiviran, da odpravi zamegljenost luči med vožnjo in prikaže jasno kakovost snemanja v različnih svetlobnih pogojih. Uporaba HDR pri prehodu skozi temen tunel prilagodi odseve svetlobe v tunelu, tako da je slika jasno vidna. Pri prehodu skozi bleščečo pot je sončna svetloba pravilno prilagojena, da so okoliški predmeti videti ostri in nezamegljeni.

podpora za hdr

ADAS je sistem za pomoč pri varni vožnji za varno voznikovo okolje

FVSA – Alarm avtomobila, ki vozi pred vami. Ko je razdalja od stoječega vozila pred vami več kot 2 metra (to pomeni, da se je avto premaknil), se na LCD zaslonu s piskom prikaže ikona vozila.
FCWS - sistem za opozarjanje na čelni trk. Ko je razdalja med vozilom pred vami kratka, hitrost vozila pa visoka in se nenadoma močno zmanjša. Prikaže se opozorilna ikona za trčenje z opozorilom.
LDWS - Sistem za opozarjanje pred nenamerno menjavo voznega pasu. Če med vožnjo zapustite vozni pas, bo to prikazano z rumeno ali rdečo črto z opozorilnim zvokom. Obvestilo deluje samo, če je hitrost nad nastavljeno omejitvijo.

Točke zaznavanja voznega pasu, sprednji izhodi in opozorilne ikone za trčenje so vidne samo, ko je LCD zaslon aktiven. Nastavitve ADAS lahko nastavite šele po priključitvi GPS antene.

sistem adas

Kakovost v vsaki podrobnosti

Ta avto kamera uporablja najnaprednejše tehnologije in vse uporabljene komponente so zasnovane tako, da zagotavljajo najbolj jasno sliko in napredne funkcije, ki vas bodo zagotovo prepričale, da je to resnično unikat med avto kamerami.

4K avtomobilska kamera z dvojnim prenosom v živo GPS

Odličen vidni kot 150˚ sprednja kamera in 140˚ zadnja kamera

Prevelik kot kamere pokvari sliko, kar povzroči stranske učinke, kot sta popačenje in popačenje slike. Ta kamera ima optimalen kot snemanja 150 ˚ stopinj za sprednjo kamero in 140 ˚ stopinj za zadnjo kamero.

avto kamera - zorni kot 150 stopinj

Funkcija LBP za zaščito pred izpraznjenostjo akumulatorja vozila

Gre za inteligentno funkcijo Safe Guard , ki samodejno izklopi snemanje, ko napetost pade pod navedeno napetost in prekine napajanje, da zaščiti akumulator vozila. Nastavitve lahko izvajate neposredno iz specializiranega programa GNET PC VIEWER, napetost vozila pa lahko preverite na posnetem videu vozila.

Funkcija LBP za zaščito pred izpraznjenostjo akumulatorja vozila

Nova video kompresija H.265

Avtokamera je opremljena z novo kompresijo H.265, ki poskrbi za shranjevanje posnetkov v manjši velikosti. Posnetek, posnet v tej kompresiji, bo zavzel 30 % manj prostora na pomnilniški kartici , kakovost slike pa bo ostala ohranjena. Tako lahko pomnilniška kartica sprejme veliko več posnetkov v primerjavi s starejšim stiskanjem H.264.

gnet avtomobilska kamera - kompresija videa 4.265

Prilagojena konfiguracija z uporabo APP v pametnem telefonu

Z aplikacijo za pametni telefon (iOS/Android) lahko posodobite vdelano programsko opremo in predvajate video ter konfigurirate različne nastavitve. Pametni telefon lahko povežete le s ključkom WiFi, povezanim s kamero.
*Če je funkcija CLOUD vklopljena, izklopite funkcijo IOT/WiFi

aplikacija za pametni telefon - wifi avto kamera

Senzor Sony STARVIS

Sony STARVIS je tehnologija osvetlitve ozadja slikovnih pik, ki se uporablja v slikovnih senzorjih CMOS za vrhunske kamere. Odlikuje ga visoka občutljivost in dosega visoko kakovost slike v vidni svetlobi, pa tudi na področjih, kjer bi kamera sicer morala uporabljati infrardečo osvetlitev. Z visoko zmogljivim senzorjem Sony STARVIS CMOS in velikim objektivom s 6 stekli lahko ta avtomobilska kamera samodejno poveča osvetlitev v temnih razmerah in posname jasne videoposnetke .

Avtomobilska kamera s senzorjem gon4 sony starvis

Zanesljiva priča nesreče

Zahvaljujoč vgrajenemu G-senzorju je avtokamera GONQ zanesljiv partner tudi v kriznih situacijah. Kamera samodejno zazna udarec in zaklene datoteko, da se ne izbriše samodejno. Takšna datoteka je shranjena v namenski mapi, kjer je ni mogoče izbrisati s funkcijo snemanja v zanki.

dvojna g-net kamera - vgrajen g-senzor

Visoka odpornost na temperature

Ta kamera za avto je neverjetno odporna na minus in plus temperature -10°C / 70°C, tako da vam ni treba skrbeti poleti ali pozimi.

odporen na visoke temperature - wdr hdr avto kamera

Kakovost slike brez primere in ločljivost 4K

Neresnična kakovost slike z ULTRA HD do ločljivosti 4K je pri tej kameri nekaj samoumevnega, a iz posnetega videa ne boste zamudili nobene podrobnosti.

4K ločljivost - gnet avto kamera ultra hd

ČASOVNI ZAMIK - ČASOVNA TRAKA

Funkcija časovnega zamika se samodejno uporabi pri vstopu v način parkiranja. Način časovnega zamika posname eno sličico na 1 sekundo, s čimer zmanjša velikost videa za dolgo časa, da posname vse, kar je potrebno med celotnim časom parkiranja.

timpe lapse - kamera za zbiranje časa za avto

Specifikacija:

Dvojna kamera
SONY Starvis HDR senzor
Ločljivost sprednje kamere: 3840*2160p@30fps
Ločljivost zadnje kamere: 1920*1080p@30fps
Snemalni kot spredaj/zadaj: 150°/140°
H.265 video stiskanje
Podpora za aplikacije za pametni telefon (iOS/Android)
Podprte kartice: do 512 GB
Vgrajen mikrofon: Da
Integrirani zvočnik: Da
G senzor: Da
Način parkiranja: Da
Glasovno vodenje: Da
Shranjevanje v oblaku: Da
Vgrajen GPS modul
Wi-Fi modul: Da
Delovna temperatura -10°C / 70°C
Napajanje 12V - 24V / 3A
Dimenzije sprednje kamere: 120*63*32,3 mm
Dimenzije zadnje kamere: 48*29*38 mm

Vsebina paketa:

1 x UHD avtomobilska kamera G-ON4
1x zadnja kamera (kabel 6m)
1x GPS modul
1x wifi ključek
1x OBD napajalni kabel 3m
1x montažni komplet z vijaki
1x priročnik

Vsebina paketa 4k dvojne avtomobilske kamere

Komentarji

Drugi izdelki