DOD LS475W+ Avto DVR s FULL HD 60fps + GPS

Koda artikla: 55-037 Imam vprašanje
Proizvajalec DOD
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 300,00 €
Cena vklj. z DDV 360,00 €
- +

Opis izdelka DOD LS475W+ Avto DVR s FULL HD 60fps + GPS

TOP avtomobilska kamera DOD LS475W+ s FULL HD 60fps + GPS zapisovalnik z 10x hitrejšo posodobitvijo, 145° vidnim kotom, 6G steklena leča, ISO do 12800, WDR 2.0.

DOD LS475W + je neposredni naslednik DOD LS470W+ in spada med najnovejše DOD kamere. Novi DOD LS475W+, ki se nadaljuje v priljubljeni liniji kamer LS470W, zdaj naredi še en korak naprej in dodaja številne edinstvene funkcije. FULL HD ločljivost 1920x1080P pri 60 sličicah na sekundo (sličici na sekundo) , do 128 GB podpore za mikro SD (standardne kamere do 32 GB), kamor lahko shranite do 18 ur snemanja, do 900 mAh baterija , širok kot gledanja 145° in velik 3" TFT LCD zaslon 16:9. Opremljen je s popolnoma novim senzorjem SONY STARVIS (Visnost zvezdne svetlobe) IMX291, ki ponuja revolucionaren nočni način tudi v popolni temi!

Vrhunska videokamera , ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše kupce.

Ls475w avto dvr + parkirni način

DOD LS475W+ ima stiskanje slike H.264, datoteko MOV , pretok podatkov pribl. 20 Mbps. Ena minuta pri ločljivosti 1080p 60fps video je pribl. 150 MB. Sliko lahko obrnete za 180° (kamero lahko namestite "na glavo"). Ima zelo uporaben dodatek – nastavljiv krožni polarizacijski filter , ki učinkovito zmanjšuje odbito svetlobo.

Tehnološko je to avtomobilska kamera »naslednje generacije« – z najnovejšimi tehnologijami (optika, mikročipi, funkcije), ki jih ponuja avtomobilski trg.

Certificirana videokamera za uporabo po vsej EU (tj. v Avstriji, Nemčiji in drugih državah članicah). Izpolnjujejo merila tehničnih standardov in se lahko uporabljajo v vozilu.

Senzor SONY STARVIS - (vidljivost zvezd ali vidnost v luči zvezd)6G steklena leča – kombinacija šestih plasti stekla, ki zagotavlja osupljivo svetlo, čisto in nepopačeno sliko. Ima 10- kratni GPS procesor, najhitrejša GPS avtomobilska tehnologija zagotavlja natančno sledenje hitrosti vozila in ultra hitre GPS položaje vaše poti. Paket prihaja s popolnoma novo preoblikovano in izboljšano programsko opremo na vašem računalniku - DOD GPS 2.0 predvajalnik.

Velika prednost je izboljšan sistem parkirnega načina nove generacije, ki bo začel snemati 15 sekund preden zazna gibanje. To bo zagotovilo, da boste imeli zapis o tem, kaj se je zgodilo od začetka do konca. Ko nadaljujete z vožnjo, kamera preklopi nazaj na snemanje v načinu zanke.

Vodilni na trgu varnosti in nadzora avtomobilov

Ls475w+ parkirni način za dod kamero

Kamero lahko enostavno pritrdite na vetrobransko steklo z uporabo priseske z držalom, ki se na preprost način pritrdi v kamero. Širok 145° vidni kot zajame dogodke pred vozilom in ob straneh, samodejno umerjanje časa s pomočjo GPS-a. Cenili boste tudi funkcijo GPS zapisovalca vašega zapisa vožnje (lokacija GPS, trenutna hitrost). S priloženo programsko opremo si boste lahko ogledali videoposnetke na vašem računalniku. Idealno za podjetja za nadzor vožnje osebja, profesionalnih voznikov. Kamero je mogoče priključiti na 12/24V napajalnik, tako da jo je možno uporabljati razen v avtomobilu tudi za druga vozila, tovorna vozila ali avtobuse. V primeru nesreče, močnega zaviranja ali nagibanja avtomobila ima komplet kamer funkcijo G senzorja, ki ščiti datoteke pred udarci. Prav tako lahko uporabniki v nujnih primerih ročno zaščitijo obstoječo datoteko z dolgim ​​pritiskom na gumb "SOS". Meni fotoaparata je na voljo tudi v slovaškem jeziku.

Novi modeli avtomobilskih kamer DOD LS475W+, LS500W in RC500S+ so trenutno v vrhu ponudbe črnih skrinjic na svetovnem trgu.

To dokazujejo ne le uporabljene tehnologije, temveč predvsem zadovoljstvo voznikov, ki te kamere aktivno uporabljajo. Njihova cena je razmeroma višja, vendar ponujajo vrhunsko tehnologijo in izdelujejo zapise, ki jih je mogoče uporabiti tudi kot dokaz ob nesreči . S temi kamerami ni mogoče, da ne morete prebrati registrske tablice vozila, ki vas je poškodovalo ali ogrožalo.

Podpora do 128 GB micro SD kartic (približno 18 ur snemanja)

Ls475w+ kamera najnovejše generacije

Lastnosti izdelka:

Odlična ločljivost FULL HD 1080p pri 60 sličicah na sekundo
Zmanjšanje zamegljenosti pri gibanju
Razširjen obseg ISO do ISO 12800
Napredna tehnologija WDR 2.0 – osupljiv video pri kateri koli svetlobi
Nastavljiv krožni polarizacijski filter
Nadzor parkiranja

1080p pri 60fps kinematično snemanje videa
Uporabnikom ponuja stabilizirano in neprekinjeno snemanje videa pri 1080P s 60 sličicami na sekundo, kar poveča količino podrobnosti, ki jih lahko vidite.

Ls475w+ polna ločljivost HD

Zmanjšanje zamegljenosti pri gibanju
Drugi vozniki gredo prehitro in so njihove registrske tablice morda izprane v videu? Tehnologija zmanjševanja zamegljenosti pri gibanju se uporablja za povečanje jasnosti hitro premikajočih se predmetov.

dod Ls475w+ zmanjšanje zamegljene slike

Razširjen obseg ISO do 12800
DOD LS475W+ ima nov senzor Sony STARVIS CMOS z izboljšano občutljivostjo ne le pri normalni osvetlitvi, ampak tudi v slabih svetlobnih pogojih. Izboljšan doseg poveča svetlost hitro premikajočih se predmetov ponoči. Kamera lahko zdaj zajame še več podrobnosti v ultra šibkih svetlobnih pogojih.

dod Ls475w+ iso 12800

Napredna tehnologija WDR 2.0
Osupljiv video pri kateri koli svetlobi in uravnoteženi osvetlitvi v vseh pogojih. Naredi nočne posnetke svetlejše in zmanjša osvetlitev za doseganje najlepše slike.

tehnologija dod ls475w+ wdr

Velika zaslonka f/1,6, visoka zmogljivost pri šibki svetlobi
Velika zaslonka odraža količino svetlobe, ki pade na senzor pri fotografiranju. Večja kot je zaslonka (manjše število f), več svetlobe bo ujelo senzor kamere. Z najširšo zaslonko, ki je 66 % večja od konkurence na trgu, DOD kamere ustvarijo najbolj ostro sliko.

dod ls475w+ sprednja in zadnja zaslonka f/1.6

6G ostra steklena leča
6-elementna ostra leča, izdelana iz šestih plasti stekla, zagotavlja osupljivo, čisto in nepopačeno sliko

dod ls475w+ 6G steklena leča

Širok zorni kot 145°
Zajem slike s širokim vidnim kotom 145° za optimalno pokritost in jasnost. Sprednja kamera je opremljena z izjemno širokokotnim objektivom, ki poveča doseg snemanja, saj panoramski pogled na sprednji del vozila zajame vse strani brez popačenja (torej brez popačene slike).

dod ls475w+ širok vidni kot

Nastavljiv krožni polarizacijski filter - učinkovito zmanjša odbito svetlobo
Nastavljiv filter odpravi bleščanje vetrobranskega stekla in hkrati poveča nasičenost. Zmanjša neželene odseve in pretirano osvetlitev ali polarizacijske učinke, da zagotovi najvišjo kakovost slike in zaščiti vaš objektiv.

dod ls475w+ polarizacijski filter

Velik 3" LCD zaslon
Velik 3" 16:9 širokozaslonski zaslon - kamera ima velik širokozaslonski zaslon, ki ponuja svetel in velik zaslon, primeren za ogled nastavitev in predvajanje videoposnetkov neposredno na zaslonu fotoaparata.

dod ls475w+ 3-palčni zaslon

Visoko zmogljiva baterija
Visoko zmogljiva Li-ion baterija 900mAh (DOD LS470W+ ima 650mAh). V odsotnosti napajanja poveča čas spremljanja (način parkiranja) in tako zagotavlja večjo zaščito.

dod ls475w+ zmogljiva baterija

Nadzor parkiranja
S tem nadzorom parkiranja boste zadovoljni tudi, ko parkirate in pustite avto. Izboljšan način parkiranja , ki se samodejno zažene 10 minut po izstopu iz vozila. Ko nadaljujete z vožnjo, se kamera v zanki preklopi nazaj v način snemanja. S senzorjem SONY STARVIS lahko uživate tudi v revolucionarnem nočnem pogledu za sprednjo kamero in celo v popolni temi.

dod ls475w+ parkirni nadzor

V primeru zaznavanja gibanja sprednje ali zadnje kamere ali ob trku začne snemati video in zaklene datoteko. Kamkorder začne snemati 15 sekund, preden zazna gibanje ali udarec, kar zagotavlja, da boste imeli zapis o dogajanju od začetka do konca. Pogoj je, da se kamera napaja preko avtomobilskega akumulatorja s pomočjo kompleta kablov za trajno vgradnjo v DOD DP4.

GPS procesor s hitrostjo 10 Hz

Integriran z najhitrejšim GPS-om s hitrostjo 10 Hz, ki beleži natančnejše podatke o lokaciji in hitrosti vozila. Omogoča snemanje poti na zemljevidu med gledanjem videoposnetkov v predvajalniku DOD. Trenutno je to najhitrejša posodobitev GPS, ki se uporablja v videokamerah.

procesor dod ls475w+ 10x gps

DOD GPS predvajalnik V2.0
Nova različica DOD GPS Player 2.0 z izboljšanim uporabniškim vmesnikom je še z boljšo jasnostjo. Prikazuje FULL HD video posnetke s podatki v realnem času, kot so hitrost vozila, koordinate GPS, preobremenitev. Internetna povezava prikazuje trenutno lokacijo vozila na Google zemljevidih.

dod gps predvajalnik

Zaznavanje radarja hitrosti
Sistem vas opomni, da ste blizu lokacije z omejeno hitrostjo in kjer je mogoče postaviti radar, tako da lahko upočasnite. Izogibajte se pastem in imejte svojo vožnjo vedno pod nadzorom.
* Trenutno sistem podpira naslednje države: ZDA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Sinhronizacija časa in datuma
Samodejna kalibracija časa, neodvisno od ročne nastavitve časa. Z vgrajenim 10-kratnim GPS procesorjem lahko natančno umeri lokalni čas in ga samodejno shrani v pomnilnik fotoaparata.
Analiza poti
To je nova funkcija za izračun razdalje, časa in povprečne hitrosti vaše poti od točke A do točke B. Na podlagi podatkov iz analize poti lahko na primer najdete najkrajšo ali najhitrejšo pot do dela od doma. To je zelo ekonomičen in praktičen način za prihranek časa in porabe goriva.
G-senzor zaščita pred udarci
V nesreči, zaviranju v sili ali nagibanju avtomobila bo samodejno zaščitil vse shranjene in trenutne zapise. S to funkcijo datoteke ne bodo izbrisane ali prepisane, tudi če snemate v časovni zanki.

Ročno zaklepanje datotek - SOS zaščita
V nujnih primerih omogoča uporabnikom, da zaščitijo obstoječo datoteko z dolgim ​​pritiskom na gumb "SOS", ki datoteko zadrži iz snemalne zanke in ščiti pred prepisovanjem z drugimi datotekami.

Samodejno snemanje in izklop
Ko se vozilo zažene, bo kamera samodejno začela snemati. Ko ugasnete motor, se kamera samodejno izklopi brez pritiska na gumb.

Loop recording - Ciklično snemanje
Ko je prostor za shranjevanje na vstavljeni kartici microSD poln, lahko samodejno prepiše starejše datoteke z novimi, tako da se datoteke nenehno znova brišejo.

Zaščita z geslom
Ko nastavite geslo, lahko drugim preprečite brisanje vaših videoposnetkov ali fotografij. To je zelo uporabna funkcija za podjetja, ki imajo svoje gonilnike.

Podpira 128 GB Micro SD kartice
4x večja združljivost pomnilnika v primerjavi s starejšimi modeli fotoaparatov, podpira do 128 GB mikro SD z več kot 18 urami snemanja.

Specifikacije:

Ločljivost videa: 1920 x 1080 pri 60 sličicah na sekundo
Senzor: SONY STARVIS CMOS senzor
Širokokotni objektiv: 145°
Zaslonka: f/1,6
Občutljivost ISO: do ISO 12800
Zaslon: 3" TFT LCD 16:9
Video format: MOV
Snemalni medij: Micro SDHC/SDXC Class 10 (podpora do 128 GB)
Zvok: vključen mikrofon in zvočnik (mono).
Baterija: litijeva baterija z zmogljivostjo 3,7V 900mAh
Vhodna moč: 5V 1A
Velikost: 112,6 (D) x 71,9 (Š) x 36,4 (V) mm, (4,4"x 2,8" x 1,4")
Teža: 145 g
Delovna temperatura: -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Priloženi dodatki:

1x Profi avto kamera DOD LS475W+
1x avtomobilski polnilnik 12-24V (4M podaljšek)
1x držalo za sklepe
1x CPL filter
1x priročnik

dod ls475w+ dodatki

Komentarji

Drugi izdelki