Digitalna budilka z WiFi kamero in IR LED nočnim vidom

Koda artikla: 10-169 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 125,00 €
Cena vklj. z DDV 150,00 €
- +

Opis izdelka Digitalna budilka z WiFi kamero in IR LED nočnim vidom

Budilka s kamero FULL HD z IR LED + WiFi + P2P. Je zelo elegantna budilka s številnimi dodatnimi funkcijami, kot je vremenska postaja. Dopolnjujejo ga zaznavanje gibanja in senzorji za zaznavanje temperature in vlažnosti v prostoru. S svojim elegantnim dizajnom v sijoči črni barvi se prilega v katero koli notranjost , ne da bi kdo opazil, da je v napravi skrita kamera. Visokokakovosten zaslon zagotavlja berljivost podanih podatkov brez težav tudi pri intenzivni dnevni svetlobi.

Digitalna budilka razen dejanskega časa obvešča tudi o temperaturi in vlažnosti

digitalni alarm s HD kamero
Vgrajena skrita kamera snema slike v ločljivosti Full HD 1920x1080 z zvokom , kar je dovolj za visoko kakovostne podrobne posnetke. Zahvaljujoč IR LED nočnemu vidu do 6 metrov boste imeli dobro sliko tudi ponoči. Digitalni alarm podpira WiFi in je brezžičen, kar vam omogoča, da napravo postavite neposredno kjerkoli v notranjost, nato pa lahko upravljate vse funkcije skrite kamere prek brezplačno dostopne aplikacije za pametne telefone "TinyCam" (iOS, Android), prek katere lahko gledate resnično -čas slike in spreminjanje nastavitev kamere. Budilko s kamero lahko povežete z domačim usmerjevalnikom prek WiFi ali P2P, kar vam omogoča ogled slike kadarkoli in kjer koli z mobilnim telefonom.

kamera v alarmu z IR LED nočnim vidom
Digitalni alarm vključuje tudi funkcijo zaznavanja gibanja za začetek snemanja, ko zajame gibanje v prostoru. Odlična funkcija, s katero ne boste zamudili nobenega pomembnega posnetka, saj med aktivnostjo zajame samo slike. Zajeti zapisi gredo skozi stiskanje H.264 za zmanjšanje velikosti datoteke in se nato shranijo na kartico micro SD, ki je podprta do 128 GB . Naprava je opremljena z vgrajeno 300 mAh baterijo , ki zagotavlja 2 uri neprekinjenega snemanja ob polni polnitvi, možno pa je tudi priključiti napravo na običajno omrežje in zato lahko skrita kamera in meteorološka postaja delujeta neprekinjeno. V vsakem domu najde svojo uporabo kot digitalna budilka z vsemi funkcijami, ki vas obvešča o času in temperaturi zraka v vaši sobi. Nedvomno je najpomembnejša in najbolj uporabna lastnost neopaženo sledenje okolice.

vohunska kamera v alarmu z zaznavanjem gibanja

Lastnosti:

Vohunska kamera v digitalni budilki
WiFi prenos videa v realnem času
Stalno napajanje iz omrežja
Funkcija zaznavanja gibanja
Nočni IR LED vid do 6 metrov

Specifikacije:

Senzor slike: HD 1920x1080p
Objektiv: CMOS
Razmerje sličic: 25 sličic na sekundo
Formati stiskanja: H.264
Vidni kot: 120°
Domet nočnega vida: 6 metrov
Pomnilniška kartica: Micro SD/TF kartica do max. 128 GB
Baterija: 300 mAh litijeva baterija
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, P2P
Delovni čas (dan): približno 8 ur
Delovni čas (noč): približno 3 ure
Čas polnjenja: 3-4 ure
Napajanje: DC-5V/2A
Dimenzije: (širina) 109 x (višina) 46 mm x (globina) 39 mm
Teža: 150 g

Vsebina paketa:

1x digitalna budilka z HD kamero
1x USB kabel
1x napajalnik
1x USB z navodili
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki