Detektor RF signala + čistilec hroščev za GSM, GPS, RF naprave

Koda artikla: 09-068 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 91,67 €
Cena vklj. z DDV 110,00 €
- +

Opis izdelka Detektor RF signala + čistilec hroščev za GSM, GPS, RF naprave

Detektor RF signala + čistilec hroščev za GSM, GPS, RF naprave. Eden najboljših h inhold detektorjev z dvojno anteno za odkrivanje vohunov GSM, GPS, RF naprav. Detektor razkrije prisotnost močnega sevanja radijskega signala v prostoru in tako zazna morebitno hrošče. Je izboljšan detektor z zmogljivo dvojno GSM in RF anteno , ki zagotavlja boljšo občutljivost za zaznavanje radijskih valov , vohunskih naprav, pa tudi zaznavanje večjega dosega . Izjemno visoka občutljivost in širok razpon zaznavanja bosta zagotovila visoko zaščito vaše zasebnosti pred vohunskim poslušanjem vašega mobilnega telefona, spremljanjem med poslovnimi sestanki, pisarnami, domovi, učilnicami, avtomobili, hoteli, garderobami itd.

detektor rf signala

Detektor zazna prisotnost močnega sevanja v prostoru. Z natančno zvočno signalizacijo in LED indikatorji prikazuje moč signala za usmerjanje v vir sevanja ali v skrito vohunsko napravo. Nastavitev občutljivosti in frekvenčno območje zaznavanja sta na voljo prek stikala in gumba za občutljivost.

čistilec hroščev

Edinstvenost naprave pred konkurenco na trgu je sprejem digitalnega signala in ne samo, da razširi frekvenčno območje zaznavanja, ampak lahko tudi učinkovito prepreči motnje signala . Inovativni detektor je zasnovan tako, da opozarja na različne vrste vohunskega prisluškovanja, sledilnikov vozil, tajne programske opreme na mobilnih telefonih, igralnih goljufij in drugih vohunskih naprav.

Specifikacije:

Komunikacijski obseg: 1MHz - 8000MHz
Zaznavanje dinamičnega razpona:> 73db
Občutljivost zaznavanja: <0,03mw
Moč zaznavanja: 1,2 GHz brezžična kamera: 10 m², 2,4 GHz: 15 m²
Magnetni razpon: 10 ~ 20 mm
Pinhole kamera: 10 ~ 20 m
Mobilni telefon: 2G, 3G, 4G 10m²
Baterija: 3,7V 1000mAH
Delovni čas: 8 - 12 ur.
Dimenzije: 20,6 cm (višina) x 5,4 cm (širina)
Teža: 120 g

Vsebina paketa:

1x detektor
2x antena (GSM, RF)
1x Micro USB kabel
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki