Cevna kamera - endoskop

Koda artikla: 92-006 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 62,50 €
Cena vklj. z DDV 75,00 €
- +

Opis izdelka Cevna kamera - endoskop

Cevna kamera - endoskop in druge kamere za pregled na spletu - ugodna cena. Smo strokovnjaki v svetu kamer. USB pinhole kamera - endoskop s premerom le 5,5 mm in video ločljivostjo 640 * 480 slikovnih pik. Za odličen zapis tudi v težkih svetlobnih pogojih ima endoskopska kamera vgrajenih 6 kosov LED.

Raziščite tudi nedostopna mesta in si ustvarite jasno sliko o njih prek računalniške povezave. Prilagodljiv 83 cm dolg gosje vrat je idealen za vizualni pregled nedostopnih mest. Zatemnjena luč kamere s 6 kos LED zagotavlja optimalno osvetlitev. Napajanje poteka neposredno prek USB-ja. Primerno za vse namene, kjer je potrebno videti najmanjše podrobnosti. Za delovanje je potreben računalnik, združljiv z Windows®. Dolžina kabla USB je do 2 metra, kar zadostuje za večino aplikacij.

USB inšpekcijska kamera

Uporaba: Primerno za uporabo v sekcijskih geodezijskih ceveh, objektih, opremi naprav, podvodnem raziskovanju, montaži, montaži, gradnji, delavnicah, laboratorijih, izobraževanju, vzdrževanju in popravilu avtomobilov, preverjanju nedostopnih mest itd.

Specifikacije:

Model: 98AC
Vmesnik: USB 2.0
Podpora za operacijski sistem: Windows
Senzor: 1/CMOS 10VGA
Ločljivost videa: 640 * 480 slikovnih pik
Hitrost sličic: 30 / fps - sličic na sekundo
Premer kamere:. 5,5 mm
Svetlobni viri: LED (6 kosov)
Dolžina cevne kamere: 830 mm
Vodoodpornost: IP67
Dolžina USB kabla: 2000 mm
Vidni kot: 60°
Goriščna razdalja: 3-8 cm

Komentarji

Drugi izdelki