Avto polnilec 2x USB z GPS lokatorjem + glasovni nadzor

Koda artikla: 09-051 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 83,33 €
Cena vklj. z DDV 100,00 €
- +

Opis izdelka Avto polnilec 2x USB z GPS lokatorjem + glasovni nadzor

Avto polnilec 2x USB z GPS lokatorjem + glasovni nadzor . Polnilec je kompatibilen z vsemi vozili na trgu , saj je priključen na vžigalnik v avtomobilu. Zagotavljal bo zadostne informacije v realnem času o nadzorovanem vozilu. Na prvi pogled je videti kot klasičen avtomobilski polnilnik, a skriva GPS lokator. Kompaktna in elegantna zasnova naprave se odlično zlije z notranjostjo vašega vozila , zato vam ni treba skrbeti, da se bo razkrila.

S tem avtomobilskim polnilnikom ne boste imeli težav z lociranjem svojega vozila, če si ga boste izposodili prijatelju ali otroku, tako se boste izognili neželenim čustvom in strahu ali skrbi, ali je posadka z avtomobilom v redu. Napravi je priložena brezplačno dostopna aplikacija "TrackSolid" (iOS, Android) za vaš mobilni telefon, s katero lahko spremljate trenutno lokacijo vozila , v katerem se nahaja polnilnik za avto, prav tako pa boste imeli pregled nad opozorili .

gps lokator v avtu v avtomobilskem polnilniku

Enostavna namestitev

Večina naprav na trgu GPS lokatorjev ima zelo zapleteno namestitev. Brez skrbi, saj ta model ne zahteva nastavitve. Avtomobilski polnilnik preprosto priključite na vžigalnik cigaret v avtomobilu in lahko začnete uporabljati vse njegove funkcije.

GPS lokator v namestitvi avtomobilskega polnilnika

SOS klic v sili

V nujnih primerih lahko za 3 sekunde pritisnete ustrezen gumb SOS, da aktivirate alarm. Naprava nato pošlje SMS na privzeto mobilno številko in jo tudi kliče, dokler ne prejme klica.

Gumb SOS v sili GPS sledilnika

Glasovni nadzor

Po pošiljanju ukaza "Monitor" napravi prek SMS-a, bo naprava odgovorila "V redu" in nato poklicala privzeto mobilno številko SOS. Po prejemu klica bo oseba na SOS številki lahko slišala, kaj se dogaja okoli avtomobilskega polnilnika ali notranjosti vozila. Med poslušanjem naprava ne oddaja nobenih zvočnih ali svetlobnih signalov, zato gre za popolno neopaženo poslušanje.

gps lokator avtomobilski polnilec z glasovnim nadzorom

Zaznavanje statusa vozila

Naprava podpira zaznavanje statusa vozila, ne glede na to, ali je vklopljena ali izklopljena. Če je nepooblaščena oseba zagnala vozilo brez vaše vednosti, boste takoj prejeli obvestilo na telefon.

zaznavanje statusa vozila za več avtomobilskih polnilcev

Alarm za nizko baterijo

Avtopolnilec ima vgrajeno 130 mAh litijevo baterijo in zato lahko deluje tudi po odstranitvi iz vžiga. Ko baterija pade na 10%, bo naprava poslala opozorilni SMS "Opozorilo! Baterija je prazna, pravočasno jo napolnite!" na privzeto mobilno številko SOS. Če bo baterija manjša od 1%, se prikaže naslednje besedilno sporočilo "Opozorilo! Baterija je prenizka, se bo napajanje samodejno izklopilo".

GPS lokator v akumulatorju avtomobilskega polnilnika

Alarm za prekoračitev hitrosti

Če se vozilo premika z višjo hitrostjo od omejitve, bo naprava poslala SMS na privzeto mobilno številko.

avtomobilski polnilnik z zaznavanjem hitrosti GPS lokatorja

Zvočni alarm

Če posneti zvok okoli avtomobilskega polnilnika preseže 70 dB, vas bo naprava samodejno obvestila s klicem na privzeto mobilno številko. Avtopolnilec z GPS lokatorjem je zato idealna rešitev za zaščito vašega vozila.

zaznavanje zvočnega alarma GPS lokatorja

Lastnosti:

Avtomobilski polnilnik USB z GPS lokatorjem
Opozorilo na zvoke nad 70 db
Poslušanje notranjosti vozila preko telefonskega klica
Vgrajena baterija, ki zagotavlja njeno funkcionalnost tudi, ko jo odstranite iz vžigalnika
Gumb SOS

Specifikacije:

Baterija: 3,7V/130mAh litijeva
Omrežna povezava: GSM/GPRS
Frekvenca: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x USB izhod: 5V
Delovna napetost: 9-15 V DC
Delovna temperatura: -20 ~ 60°C v vozilu
Največja vlažnost: 5% - 95%
Dimenzije: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Teža: 81 g

Paket vsebuje:

1x Avtopolnilec z GPS sledilnikom
1x Navodila za uporabo

Komentarji

Drugi izdelki