AHD parkirni sistem - LCD HD avtomobilski monitor 10" + 3x HD kamera

Koda artikla: 19-100 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 283,33 €
Cena vklj. z DDV 340,00 € 400,00 €
- +

Opis izdelka AHD parkirni sistem - LCD HD avtomobilski monitor 10" + 3x HD kamera

AHD parkirni sistem - LCD HD avtomobilski monitor 10"+ 3x HD kamera z IR LED z IP 66 zaščito - vodoodporna, odporna na prah in odporna na poškodbe. Monitor in kamera znamke PROFIO ELECTRONICS imata AHD ločljivost 1024x600p, zahvaljujoč kateri lahko vidite vse podrobnosti jasno in ostro.AHD kamera bo poskrbela za kakovostno sliko ne le podnevi, ampak z nočnim vidom z 18 IR LED diodami dobro vidite tudi pri vzvratni vožnji ponoči.

Zaradi velikosti LCD zaslona je ta komplet idealen pomočnik pri vzvratni vožnji. Ta sistem AHD je kombinacija najboljše tehnologije, ki je razvita za kombije, minibuse, počitniške prikolice, avtobuse, tovornjake, polprikolice, traktorje, kombajn in druge kmetijske ali gradbene stroje in vozila. Sistem AHD boste cenili predvsem pri vgradnji na večja motorna vozila, kjer potrebujete več pogledov z različnih zornih kotov, je rešitev pri vožnji v zahtevnih delovnih pogojih na katerem koli stroju ali vozilu.

Možnost povezave do 4 kamer z možnostjo izbire vrstnega reda prikaza kamere.

Posamezne kamere je mogoče prikazati vzporedno ali po potrebi kombinirati postavitev kamer na monitorju.

10-palčni monitor in 3 hd kamere

Zahvaljujoč temu sistemu boste natančno vedeli, kaj je za vozilom ali okoli njega. Komplet AHD za vzvratno vožnjo vsebuje 10" LCD monitor + 3x kamero z IR nočnim vidom + 3x 5m, 10m, 15m, 20m kabel, ki je vključen v ceno kompleta, ob naročilu pa ga lahko izberete glede na vaše potrebe. AHD komplet je izjemen ne le zaradi kakovosti slike, temveč lahko na monitor naenkrat povežete do 4 AHD kamere, na monitorju pa je možno za boljšo orientacijo prikazati vse kamere eno ob drugo, ali po potrebi izberite varianto prikaza kamere glede na vaše potrebe.V meniju monitorja lahko izberete tudi zrcaljenje slike kamere.Ta vzvratni set ima širok spekter uporabe.Raven IP zaščite kamere je do IP 66 , kar pomeni, da je vodoodporen, odporen na prah in odporen na poškodbe.

komplet HD za vzvratno vodilo z več kamerami

Prvi vzvratni komplet na trgu z AHD ločljivostjo 1024x600p, 10" LCD monitorjem z možnostjo priključitve do 4 AHD kamer z IR nočnim vidom.

Zahvaljujoč AHD ločljivosti monitorja in kamere boste vse podrobnosti videli jasno in ostro.

Namestitev in montaža teh kamer je zelo preprosta.

parkirni sistem s kamerami za kmetijsko mehanizacijo in vozila

Monitor vključuje OSD meni , ki vam omogoča prilagajanje ostrine, svetlosti, kontrasta, omogoča pa tudi vrtenje in odsev slike za realističen prikaz desne in leve strani. Daljinski upravljalnik omogoča enostavno upravljanje funkcij. Priložen je tudi par vgrajenih zvočnikov in ločljivost zaslona 1024x600px z razmerjem zaslona 16:9. Vsaka kamera ima svoj kanal, posamezne kamere pa preklapljate z gumbi neposredno na monitorju ali preko daljinskega upravljalnika. LCD monitor omogoča povezavo potrebne kamere preko konektorja z lučmi za vzvratno vožnjo, tako da pri vzvratni vožnji omogoča samodejno preklapljanje izbrane kamere, ki se bo prikazala na monitorju. Kot kamere je nastavljiv. Monitor s kamero je opremljen z nastavljivim nosilcem , ki ga lahko pritrdite na želeno mesto. Priložen je senčnik, ki zagotavlja jasno sliko in brez bleščanja.

Visoka stopnja zaščite do IP 66 je vodoodporna, odporna na prah in odporna na poškodbe.

sklop kamere in monitorja za gasilsko vozilo

V primeru, da morate monitor montirati na drugačen način kot z nosilcem (kar je vključeno v paket), lahko v naši ponudbi najdete še tri vrste stojal, ki vam omogočajo, da monitor pritrdite na primer na vetrobransko steklo ali kamor je potrebno. V primeru, da morate kamero namestiti na prikolico, ki jo je mogoče sneti z avtomobila ali tovornjaka, lahko v naši e-trgovini kupite povezovalni kabel kamere za vzvratno vožnjo za prikolice in polprikolice. To zagotavlja enostavno odklop sistema za vzvratno vožnjo in ponovno priklop.

AHD 10" LCD monitor
Možnost priključitve do 4 kamer za vzvratno vožnjo
Nočni vid do 10m
Vidni kot kamere 150°
Možnost prikaza vseh kamer na zaslonu
Ločljivost zaslona 1024x600px

Spremljajte tehnične specifikacije:

Model: Profio Quad View L10
10 " LCD monitor
Sistem: PAL/NTSC
Razmerje stranic: 16:9
Ločljivost monitorja: 1024 x 600
Vhodi: 4x AV
Kontrast: 300:1
Možnost nastavitve: svetlost, kontrast, barva
Napajanje: DC 12V-24V
Poraba energije: 5W
Delovna temperatura: -10ºC do 60ºC
Temperatura skladiščenja: -20ºC do 70ºC

Tehnične specifikacije kamere:

Model: Profio Rearview Camera L10
Senzor slike: MIX SONY225 CMOS 1/3"
Ločljivost: HD 1024x600
Sistem: PAL/NTSC
Najmanjša osvetlitev: 0,1 LUX
IR nočni vid: da 18 IR LED
Razdalja nočnega vida: 10 m
Vidni kot: 150°
Stopnja zaščite IP: IP 66 vodoodporen, odporen na prah, odporen na poškodbe
Poraba energije: 3W
Delovna temperatura: -20 do 70°C
DC napajanje: 12V-24V

Vsebina paketa:

1x 10" AHD LCD monitor
3x AHD kamera za vzvratno vožnjo
3x Priključni kabel 5m, 10m, 15m, 20m po izbiri
1x daljinski upravljalnik
1x senčnik
1x nosilec za montažo monitorja
3x nosilec za montažo kamere
1x priročnik

Izberete lahko dolžino kablov glede na vaše potrebe 5m, 10m, 15m in 20m. Dolžino kabla navedite v navodilih za naročilo.

Komentarji

Drugi izdelki