AHD kabel SET za parkiranje - 7" monitor + 1x HD kamera

Koda artikla: 19-121 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 200,00 €
Cena vklj. z DDV 240,00 € 280,00 €
- +

Opis izdelka AHD kabel SET za parkiranje - 7" monitor + 1x HD kamera

AHD kabel SET za parkiranje 1x hibridni 7" monitor + 1x HD kamera z možnostjo shranjevanja posnetka s kamer na vstavljeno micro SD kartico. Kamera za vzvratno vožnjo z HD ločljivostjo 720P in nočnim vidom 15m - 11 IR LED in IP68 zaščita in 145 ° vidni kot in hibridni 7" AHD monitor je sistem, zasnovan za premikanje vozil v težkih in zmedenih situacijah na katerem koli terenu. Kamera znamke PROFIO ELECTRONICS ima AHD ločljivost 1280x720p, zahvaljujoč kateri lahko jasno in ostro vidite vse podrobnosti. AHD kamera z res zelo majhnimi dimenzijami le 55x55x55 mm bo poskrbela za kakovostno sliko ne le podnevi, temveč boste skozi nočni vid z 11 IR LED (posijaj 15m) dobro videli pri vzvratni vožnji tudi ponoči. Velikost 7" LCD zaslona določa, da je ta komplet idealen pomočnik pri vzvratni vožnji.

Ta sistem AHD je kombinacija najboljše tehnologije, ki je razvita za kombije, minibuse, počitniške prikolice, avtobuse, tovornjake, polprikolice, traktorje, kombajn in druge kmetijske ali gradbene stroje in vozila. Sistem AHD boste še posebej cenili pri vgradnji na večja motorna vozila, kjer potrebujete več pogledov z različnih zornih kotov. Monitor služi tudi kot DVR snemalnik za snemanje s kamer (shranjen je na pomnilniški kartici do 256 GB).

Možnost povezave do 4 kamer z možnostjo izbire vrstnega reda prikazanih kamer.

Posamezne kamere je mogoče prikazati vzporedno ali po potrebi kombinirati razporeditev kamer na monitorju.

monitor in kamera za vzvratno vožnjo ahd

Zahvaljujoč temu sistemu boste natančno vedeli, kaj je za vozilom ali okoli njega. Komplet AHD za vzvratno vožnjo vsebuje 7" LCD monitor + 1x kamero z IR nočnim vidom + 1x (5m, 10m, 15m ali 20m kabel) ki je vključen v ceno kompleta in ga lahko izberete glede na vaše potrebe ob naročilu. AHD set je izjemen razen za kvalitetno sliko in tako na monitor, ki ga poznate, da povežete do 4 (AHD 1080P / AHD 720P / 960H) kamere hkrati.Monitor je lahko za boljšo orientacijo hkrati vse kamere ob vsaki drugo, ali po potrebi izberite takšno možnost za ogled kamere, ki vam najbolj ustreza.hibridni monitor podpira mešani vhod v več video formatih in tudi frekvenco PAL/NTSC.meni monitorja je seveda zrcalna slika izbranega Možno je tudi nastaviti, ali bo pri vzvratni prestavi na kameri prikazane vodilne črte. To vzvratno vožnjo je nastavilo širok nabor aplikacij.   IP stopnja zaščite kamere je do IP 68, kar pomeni, da je odporna na vodo, blato, prah in mehanske poškodbe.

Parkirna kamera z monitorjem AHD SET - za osebna vozila, kombije, tovornjake delovne stroje

kamera z monitorjem AHD SET - za osebna vozila, kombije, tovornjake delovne stroje

Monitor za vzvratno vožnjo vsebuje meni, v katerem imate različne možnosti za nastavitev LCD monitorja in nanj povezanih kamer. Monitor služi tudi kot DVR snemalnik za snemanje s kamer (shranjen je na pomnilniški kartici do 256 GB). Hibridni monitor podpira mešani vhod AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS v več video formatih kot tudi frekvence PAL/NTSC, na monitor lahko hkrati povežete do 4 kamere. To pomeni, da imate lahko kamero z AHD ločljivostjo 1080P in drugo, na primer z ločljivostjo 720P, priključeno na monitor, monitor pa bo prikazoval sliko iz obeh hkrati.

Posnetek s kamer je shranjen na kartici SD , ki je podprta do 256 GB.

7-palčni hibridni avtomobilski monitor s podporo za SD kartico 256 GB

Hibridni 7" vzvratni avtomobilski monitor (stroji) za 4 AHD/CVBS kamere s snemanjem na SD kartico do 256 GB, z možnostjo priključitve do 4x vseh vrst kamer FULL HD, HD, CVBS itd. kamer za vzvratno vožnjo. Nova generacija parkirnega sistema, ki vam prinese jasno, ostro sliko podnevi tudi v slabih svetlobnih razmerah ter vsa potrebna tehnična sredstva za varno upravljanje in upravljanje motornih vozil in strojev.Paket vključuje tudi daljinski upravljalnik, za še lažje upravljanje monitorja.

Uporaba kamere za vzvratno vožnjo z monitorjem v HD ločljivosti, primerna tudi za gradbeno mehanizacijo

sistem parkirnih kamer za tovorna vozila kamera z monitorjem

Na monitor je mogoče priključiti do 4 kamere - AHD ali CVBS. Glede na potrebe in tip vozila lahko izberete in kombinirate kamere iz naše ponudbe, da ustrezajo vašim zahtevam. Kamere so povezane z monitorjem preko 4pin kablov. Monitor ima kable za priklop kamer in napajanje monitorja. Kamere se napajajo neposredno iz monitorja, zato jih ni več treba posebej priklopiti na vir, kar poenostavi namestitev in kamero lahko postavite kamor koli v vozilo. Monitor vključuje tudi 4 preklopne kable, preko katerih lahko priključite kamero na vzvratne luči. Ko je vklopljena vzvratna prestava, se na zaslonu samodejno prikaže kamera za vzvratno vožnjo. Podpora za ciklično snemanje videa (24-urna funkcija nadzora parkiranja).

Hibridni monitor za kamere za vzvratno vožnjo s snemanjem slike iz 4 kamer

komplet kamer za vzvratno vožnjo za kombajn

V primeru, da morate monitor montirati na drugačen način kot z nosilcem (kar je vključeno v paket), lahko v naši ponudbi najdete še tri vrste stojal, ki vam omogočajo, da monitor pritrdite na primer na vetrobransko steklo ali kamor je potrebno. V primeru, da morate kamero namestiti na prikolico, ki jo je mogoče sneti z avtomobila ali tovornjaka, lahko v naši e-trgovini kupite povezovalni kabel kamere za vzvratno vožnjo za prikolice in polprikolice. To zagotavlja enostavno odklop sistema za vzvratno vožnjo in ponovno priklop.

kamera za vzvratno vožnjo z ir led nočnim vidom

Mini kamera za vzvratno vožnjo 55x55x55 mm z ločljivostjo HD 720P in nočnim vidom 15m - 11 IR LED in zaščito IP68 ter 145° vidnim kotom. Ta zmogljiva kamera za vzvratno vožnjo je prava rešitev za spremljanje okolice vozila. Omogoča vam pregled nad tem, kaj se dogaja okoli vozila, ko se premika ali vzvratno. Kamera za vzvratno vožnjo ima nočni vid z 11 IR LED diodami in 15 metrov naknadnega sijanja. Kamera ima širok spekter uporabe, saj je primerna za večje avtomobile, kombije, minibuse, avtobuse, polprikolice, prikolice, kmetijsko mehanizacijo ali tovorna vozila. Slikovni senzor 1/4 CMOS z ločljivostjo HD 1280x720 slikovnih pik omogoča visokokakovosten in oster prenos slike.

Zaščita IP68 zagotavlja odpornost na vodo, blato, prah in mehanske poškodbe

vodoodporna zaščita kamere za vzvratno vožnjo IP68 vodoodporna in odporna na prah

Kamera za vzvratno vožnjo ima kot skeniranja do 145°, kar je zadosten obseg za potrebe vzvratne vožnje ali spremljanja gibanja vozila v okolju, kjer je potrebna večja varnost z vidika varnosti. Ta HD kamera izpolnjuje stopnjo zaščite IP68, zaradi česar je vodoodporna, odporna na prah in odporna na mehanske poškodbe. Samo ohišje kamere je zaščiteno s trpežnim ohišjem iz zlitine. Kamero je mogoče namestiti na različne površine, kar je mogoče s kovinskim nosilcem, s katerim jo lahko nagnete in pritrdite v želeni položaj. Napajanje kamere in prenos signala poteka preko kakovostnega, zaščitenega konektorja s 4-pinskim priključkom, ki ima vodoodporen zaključek, kar vam bo olajšalo delo med montažo. Kamera se napaja neposredno iz monitorja za vzvratno vožnjo z napetostjo 12-24V.

Kamere za vzvratno vožnjo ne samo za avtomobile, ampak tudi za tovorna vozila, kombije, prikolice

175 stopinjska kamera za vzvratno vožnjo za tovorna vozila


Lastnosti:

PLUS Kamera za vzvratno vožnjo za vse avtomobile
plus 11x LED IR nočni vid 15 m
plus Trpežno ohišje kamere iz zlitine
plus Vidni kot do 145°
plus IP68 vodoodporen, odporen na prah in poškodbe
PLUS 7-palčni monitor za vzvratno vožnjo
plus Širok nabor nastavitev v prikaznem meniju
plus Možnost priključitve do 4 kamer

Tehnične specifikacije kamere:

Senzor slike: CMOS 1/4"
Ločljivost: HD 1280x720
Sistem: PAL/NTSC
Najmanjša osvetlitev: 0 LUX (IR vklopljen)
IR nočni vid: da 11 IR LED
Razdalja nočnega vida: 15 m
Vidni kot: 145°
IP stopnja zaščite: IP 68 vodoodporen, odporen na prah, odporen na poškodbe
Poraba energije: 3W
Delovna temperatura: -20 do 70°C
DC napajanje: 12-24V
Dimenzije: 55x55x55 mm

Spremljajte tehnične specifikacije:

Model: Profio -W70
Monitor: 7" HD zaslon
Sistem: PAL / NTSC 50 / 60Hz
Razmerje stranic: 16:9
Ločljivost monitorja: 1024 x 600 RGB
Vidnost zaslona: 180° na vsaki strani
Ločljivost videa pri snemanju: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Združljiv signal: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Vhodi: 4x AHD/CVBS kanal
Osvetljeni gumbi: da, modra luč
Svetlost: 500-700cd/m2
Snemanje: da, 4 kanali
Ciklično snemanje: da
Postavitev zaslona: 1/2/3/4 kamera
Video format: AVI
Pomnilnik: podpira SD kartico razreda 10, do 256 GB (pomnilniška kartica ni vključena)
Možnost prilagajanja zaslonskega menija: svetlost, kontrast, glasnost, jezik
Napajanje: DC 12-36V (za napajanje je potrebna napetost 13V tudi s kamero)
Izhodna napetost: DC + 11,5V/3A
Avdio vhod: da 1x
Konektor: 4-pinski konektor
Barva: črna
Daljinski upravljalnik: da
Dimenzije: 18 x 12 x 2,5 cm
Ščitnik za sončenje: da, snemljiv
Delovna temperatura: -20 do 70°C

Vsebina paketa:

1x hibridni 7" monitor za vzvratno vožnjo
1x AHD kamera za vzvratno vožnjo
1x Priključni kabel 5m, 10m, 15m, 20m po vaši izbiri
1x daljinski upravljalnik
1x senčnik
1x nosilec za montažo monitorja
1x nosilec za pritrditev kamere
1x priročnik

Izberete lahko dolžino kablov glede na vaše potrebe 5m, 10m, 15m in 20m. Dolžino kabla navedite v navodilih za naročilo.

Komentarji

Drugi izdelki