4k avto kamera GPS DOD GS980D + 5G WiFi + zaslonka f/1.5 + 3" zaslon

Koda artikla: 55-220 Imam vprašanje
Proizvajalec DOD
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 333,33 €
Cena vklj. z DDV 400,00 €
- +

Opis izdelka 4k avto kamera GPS DOD GS980D + 5G WiFi + zaslonka f/1.5 + 3" zaslon

4k avto kamera GPS DOD GS980D +5G WiFi + zaslonka f/1.5 + 3" zaslon. Avto kamere nove generacije NEXT GEN - DOD GS980D s podporo za do 256GB micro SD kartico. Avto kamera s popolnoma novim slikovnim senzorjem OmniVison OS08A10 za sprednjo kamero in SONY STARVIS IMX307 CMOS Senzor za zadnjo kamero zagotavlja revolucionaren nočni vid tudi ponoči in tudi v popolni temi DOD GS980D je avtomobilska kamera s polnim snemanjem videa v ločljivosti 4K za sprednjo in FULL HD ločljivost za zadnjo kamero v neprimerljivi kakovosti na obeh video kanalih kamere s frekvenco snemanja 30 sličic na sekundo, kompresijo videa H.265 in zaslonko f/1,5 za kristalno čisto sliko.

Vgrajen super kondenzator namesto Li-Ion baterije - za še boljšo vzdržljivost in življenjsko dobo fotoaparata. Komplet kamer ima širokokotno lečo do 140° za sprednjo in zadnjo kamero, ki vam omogoča spremljanje zelo širokega kota okoli vašega avtomobila, ki se približuje parametrom ribjega očesa. Majhne dimenzije sprednje kamere, le 97x54x40 mm, zagotavljajo, da ne bo pritegnila pozornosti ali vam ne bo ovirala pogleda.

Avto kamera - Dvojna kamera 4k + 1K z dodatno zadnjo kamero

Tako ne boste zamudili nobene podrobnosti in imate tudi posnetek iz zadnjega dela vozila (v primeru trka od zadaj ipd.). Uporaba zadnje kamere ni obvezna, sprednjo kamero lahko uporabljate tudi ločeno. Možnost obračanja slike za 180 stopinj za sprednjo in zadnjo kamero (kamera se lahko namesti "na glavo").

najboljša avtomobilska kamera GPS DOD GS980D 5G WiFi f/1,5 in 3" zaslon

Objektiv z zaslonko f/1,5 za svetlo in jasno sliko. Kompresija slike H.265, datoteka MP4. Podpora za mikro SD do 256 GB. Avto kamera ima tudi ISO občutljivost do 6400 za odlično snemanje v slabih svetlobnih pogojih in nočni video. Vgrajeni procesor GPS omogoča voznikom, da zajamejo hitrost in položaj z visoko natančnostjo. Kamero lahko enostavno upravljate z gumbi in preglednim 3,0" LCD zaslonom . Kabelska povezava med kamerama je dolga cca. 6m . Kamero DOD S980D lahko priključite na 12/24V napajalnik , tako da jo lahko uporabljate brez težave v drugih vozilih, npr. tovornjakih ali avtobusih. Sprednjo kamero je enostavno pritrditi tudi na vetrobransko steklo avtomobila z uporabo 3M lepilnega nosilca z zapisovalnikom GPS.

Najboljša avtomobilska kamera z dvojnim GPS s podporo za 5G Wifi in ločljivostjo 4K

Najboljša avtomobilska kamera 4k 5G z GPS

Avtomobilska kamera s certifikatom CE za delovanje po vsej Evropski uniji

Certificirana avtokamera za uporabo po vsej EU (tj. tudi v Avstriji, Nemčiji in drugih članicah). Izpolnjuje merila tehničnih standardov in se lahko uporablja v vozilu.

Certificirana CE avto kamera za EU - avto kamere

Kamere za avtomobil nove generacije NEXT GEN - DOD GS980D

Vrhunska avto kamera in novi paradni konj večkrat nagrajenega tajvanskega proizvajalca DOD-TECH.  

profesionalna avto kamera dod gs980d - nova generacija kamer

Do 4K + 1K ločljivost snemanja iz kamere

Tako ne boste zamudili nobene podrobnosti (kot je berljivost registrske tablice), če boste vozili hitro, v slabih svetlobnih pogojih (dež, sneg, tema itd.)

Do 4K + 1K ločljivost snemanja iz kamere - dod gs980d

Visoka hitrost prenosa podatkov - 5G WIFI

Ogled in deljenje podatkov neposredno prek mobilnega telefona, brez potrebe po odstranitvi pomnilniške kartice

Visokohitrostna kamera za prenos podatkov 5G wifi

Aplikacija za Android/iOS

Pregledna aplikacija DOD (Android/iOS) za pametne telefone ali tablice, kjer boste lahko predvajali svoje videoposnetke vožnje po povezovanju prek Wifi, spremljali vaš trenutni položaj prek google maps ali spreminjali nastavitve kamere.

aplikacija DOD Android/iOS - dod avto kamera

Zaslonka f/1,5 zagotavlja visoko občutljivost in ostro sliko tudi v slabih svetlobnih pogojih podnevi ali ponoči

Visoka zmogljivost pri šibki svetlobi - Velikost zaslonke odraža količino svetlobe, ki zadene senzor med fotografiranjem. Večja kot je zaslonka (manjše število f), več svetlobe bo zajelo tipalo fotoaparata. Zahvaljujoč najširši zaslonki, ki je 66% večja v primerjavi s konkurenco na trgu, DOD kamere ustvarijo najostrejšo sliko.
4k kamera z zaslonko f/1,5 ultra HD 4k dod gs980d

Vgrajen GPS modul v patentiranem držalu z nalepko 3M

Patentirano res močno zaskočno držalo za odpravo tresljajev ali neželenih zvokov na posnetku s 3M nalepko (z USB-C priključkom za napajanje direktno iz držala) z vgrajenim GPS senzorjem.

dod gs980d - vgrajen GPS modul v nosilcu

Avto kamera se napaja preko USB-C vmesnika

Avto kamera DOD GS980D se napaja preko USB-C vmesnika (ne klasičnega mikro ali mini USB), torej novega standarda za hiter prenos podatkov kot tudi napajanje avto kamere.

napajalnik za kamero DOD GS980D - usb C kabel

Popoln nočni vid zahvaljujoč tehnologiji HDR zagotavlja ostro sliko tudi po temi

Gre za tehnologijo High Dynamic Range , ki bo omogočila veliko boljši pregled zelo svetlih in zelo temnih delov slike hkrati . Okrajšava HDR je tehnologija, ki omogoča izboljšano reprodukcijo podrobnosti v temnih in svetlih delih zajetega prizora hkrati
Tehnologija visokega dinamičnega razpona - GS980D

Vodilni na trgu nadzora in varnosti avtomobilov - Popolnoma nov NAČIN PARKIRANJA 5. GENERACIJE

Velika prednost je izboljšan sistem funkcije parkirnega načina nove generacije nadgradnje 5.0. Dobra kamera snema med vožnjo, boljša kamera pa bo vaše vozilo nadzorovala 24/7 . Kamera ponuja dve možnosti za zaščito pred parkiranjem. Prvi je snemanje s funkcijo TIMELAPS . To je snemanje s časovnim zamikom, pri katerem kamera vsako sekundo ustvari slike , ki se nato združijo v video, tako da ne boste zamudili nobene podrobnosti posnetka, ki bi jo morali preveriti.

Drugi način je snemanje med ZAZNAVANJEM TRKA . V tem načinu ima kamera aktiven G-senzor , ki zazna preobremenitev in v primeru trka začne snemati video. Parkirni način zahteva stalno napajanje, idealno preko nabora trajnih kablov v naši ponudbi.

nov parkirni način 5. generacije - zmogljiva avtomobilska kamera

Superkondenzator

Kamera DOD GS980D ima namesto litijevih baterij vgrajen super kondenzator . Superkondenzator zagotavlja boljšo zaščito pred višjimi temperaturami in ni nevarnosti poškodb ali eksplozije kot pri klasičnih baterijah. Zagotavlja tudi daljšo življenjsko dobo kot kamere na armaturni plošči z litij-ionskimi baterijami.

super kondenzator - dod avto kamera GS980D

Podpora do 256 GB mikro SD kartice

Avto kamera podpira mikro SD kartice do 256 GB (običajne avtomobilske kamere samo do 128 GB). V primeru trka, nenadnega zaviranja ali nagibanja avtomobila ima kamera funkcijo G-senzorja , ki služi za zaščito datotek v primeru trka. Prav tako v nujnih primerih uporabnikom omogoča ročno zaščito obstoječe datoteke s pritiskom na gumb "SOS".
pomnilniška kartica - 256 GB micro SD kartica

Zaščita podatkov G-senzorja v primeru udarca

V primeru trčenja, zaviranja v sili ali nagibanja avtomobila samodejno zaščiti vse shranjene in trenutne zapise. S to funkcijo pomembne datoteke ne bodo izbrisane ali prepisane , tudi pri snemanju v časovni zanki.

Zaščita podatkov senzorja G

Loop recording - Ciklično snemanje

Ko je prostor za shranjevanje na vstavljeni mikro SD kartici poln, lahko samodejno prepiše starejše datoteke z novejšimi, tako da se datoteke nenehno znova brišejo.

snemanje v zanki - ciklično snemanje kamere

Nova video kompresija H.265

Avtokamera je opremljena z novo kompresijo H.265 , ki poskrbi za shranjevanje posnetkov v manjši velikosti. Posnetek v tej kompresiji bo zavzel 30% manj prostora na spominski kartici , kakovost slike pa bo ostala ohranjena. Tako lahko pomnilniška kartica sprejme veliko več posnetkov v primerjavi s starejšo kompresijo H.264. 1 minuta traja približno 215 MB na sprednji kameri 4k in približno 70 MB na zadnji kameri 1K.

Kompresija videa H.265 - avtomobilske kamere DOD

Tehnični podatki:

Video ločljivost: sprednja kamera: 3840x2160@30fps, zadnja kamera 1920x1080@30fps
Senzor: sprednja kamera: OmniVison OS08A10, zadnja kamera: SONY STARVIS IMX307 CMOS senzor
Zaslon: 3" IPS zaslon
Širokokotni objektiv: 140° (sprednja in zadnja kamera)
Zaslonka: f/1,5
ISO občutljivost: do ISO 6400
Video format: H.265 MP4
Snemalni medij: Micro SDHC/SDXC razreda 10 (do 256 GB)
Avdio: mikrofon in mono zvočnik (priložen)
Baterija: super kondenzator
Vhodna moč: 5V 2,5A
Dimenzije sprednje kamere (d/š/v): 97x54x40 mm
Dimenzije zadnje kamere: 60x30x33 mm
Teža sprednje kamere: 91,6 g
Teža zadnje kamere: 28,2 g
Delovna temperatura -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Vsebina paketa:

1x DOD GS980D avtomobilska sprednja kamera
1x Nosilec z nalepko 3M + GPS modul
1x zadnja kamera
1x priključni kabel za zadnjo kamero (6M)
1x 12-24V avtopolnilec
2x Prozorna zaščitna nalepka za enostavno pritrditev držala na steklo
1x priročnik

DOD avtokamera GS980D - vsebina paketa

Komentarji

Drugi izdelki