4G WiFi in dvojna avtomobilska kamera SIM z aplikacijo Live + GPS - PROFIO X4

Koda artikla: 55-209 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 307,50 €
Cena vklj. z DDV 369,00 €
- +

Opis izdelka 4G WiFi in dvojna avtomobilska kamera SIM z aplikacijo Live + GPS - PROFIO X4

4G HOTSPOT WiFi in dvojna avtomobilska kamera SIM z aplikacijo Live + GPS - PROFIO X4. Avto z dvojno kamero v oblaku za daljinsko spremljanje v realnem času. GPS sledilne naprave za vozila s podporo za WiFi in 4G SIM za popoln pregled nad vožnjo. Dvojna avtomobilska kamera z daljinskim nadzorom GPS - PROFIO X4 1080p in 720p + 4G + aplikacija za sledenje v živo . Ta avtomobilska kamera PROFIO Electronics Tracking Cam X4 ponuja funkcije , kot so GPS sledilnik , GPS sledenje vozilu v živo prek aplikacije na telefonu ali računalniku ter prikaz slike v živo iz kamere v realnem času. To je dvojna avtomobilska kamera (sprednja in zunanja), ki omogoča snemanje z obeh kamer , sprednja kamera ima ločljivost FULL HD 1920x1080p s kotom 120°. Cenili boste tudi podporo za ustvarjanje dostopne točke WiFi 4G prek vstavljene kartice SIM 4G . Kamera lahko snema zvok tudi prek mikrofona, ki se nahaja neposredno v ohišju glavne kamere.

Slike so shranjene na podprti pomnilniški kartici micro SD do 128 GB . Telo fotoaparata je izdelano iz kakovostnih materialov, zaradi česar je odporen na visoke temperature ali ekstremen mraz . Ponuja možnost zaklepanja kartice SIM in Micro SD pred nepooblaščenim urejanjem zapisov. Zelo zanimiva funkcija je tudi možnost daljinskega izklopa motorja vozila (z uporabo releja) v primeru kraje vozila. Po potrebi (SOS, odklop napajanja, samodejno izpad baterije) kamera deluje tudi na priloženo zunanjo baterijo na kablu s kapaciteto 450 mAh. Ta kamera nima gumbov neposredno na napravi, zato preprečuje morebitne manipulacije in poskuse urejanja/brisanja posnetkov.

Dvojne avtomobilske kamere v oblaku za daljinsko spremljanje + spremljanje v realnem času

dvojni sistem avtomobilskih kamer v oblaku profio x4 z GPS

Na kablu imate tudi zunanji gumb SOS in v nujnem primeru ga lahko pritisnete za 3 sekunde, da aktivirate SOS alarm. Nato kamera pošlje SOS SMS na prednastavljene telefonske številke in začne klicati tel. številke, dokler ne prejmete klica. Cenili boste tudi funkcijo Vibracijski alarm - Vibracijski alarm se aktivira, ko se motor ustavi po 5 minutah. Če v parkiranem vozilu zaznajo kakršne koli vibracije , vas bo Tracksolid APP obvestil z obvestilom. Analiza vedenja voznika – Vgrajen 9-osni senzor G omogoča videokameri boljšo analizo vedenja voznika. V primeru neprimernega vedenja voznika, kot so hitro pospeševanje, močno zaviranje ali visoka hitrost motorja, vas bo avtomobilska kamera s pomočjo aplikacije opozorila in hkrati shranila posnetek vožnje na kartico SD in v oblak. strežnik. Profio Tracking CAM X4 je idealen in sofisticiran način za povečanje varnosti vašega avtomobila s stalnim spremljanjem ali pa celovita rešitev za podjetja v smislu spremljanja gibanja njihovega voznega parka.

Primerjava posameznih modelov sistemov kamer PROFIO Cloud

profesionalni oblačni sistemi kamer za vozila

profesionalne avtomobilske kamere profio - primerjava

Avtomobilska kamera PROFIO X4 s funkcijami zaščite vozila in daljinskim nadzorom v realnem času

Videoposnetek v živo lahko gledate iz kamere prek brezplačno dostopne mobilne aplikacije (podpora za Android/iOS ), imenovane " Tracksolid ", ali prek spletne platforme na osebnem računalniku. S to aplikacijo je mogoče v realnem času spremljati tudi spletni GPS položaj vozila na zemljevidu. Komplet kablov je zasnovan za neposredno povezavo z varovalko 12/24V , kar omogoča stalno napajanje avtomobilske kamere. Prednost je sistem z dvojno kamero, ki zagotavlja zapise s sprednje ali zadnje kamere. Z vozilom se lahko povežete tako prek aplikacije za mobilni telefon kot tudi računalniške platforme ali tablice. Zemljevid prikazuje vaš trenutni položaj s časom, hitrostjo in GPS koordinatami. Aplikacija podpira tudi funkcijo pogleda v živo v realnem času.

funkcija zaščite vozila - kamera profio x4

Z vozilom se lahko povežete tako prek aplikacije v mobilnem telefonu kot tudi WEB platforme , na osebnem računalniku ali tablici.

Zemljevid prikazuje vaš trenutni položaj s časom, hitrostjo in GPS koordinatami. Aplikacija podpira tudi funkcijo pogleda v živo v realnem času.

mobilna aplikacija tracksolid - profio x4

Uživajte v sledenju GPS neposredno prek spletnega vmesnika www.tracksolid.com

Ni potrebe po namestitvi nobene programske opreme. Vse je na voljo prek interneta iz spletnega brskalnika na namizju, prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu. Osnovna funkcija je sledenje motornemu vozilu, bodisi avtomobilu ali tovornjaku. Če je vozilo na spletu, boste na zemljevidu videli njegovo trenutno lokacijo in lahko še naprej sledite njegovi poti. Če je brez povezave, bo prikazana njegova zadnja znana lokacija. Vsako vozilo ima po registraciji svojo edinstveno ID številko in z uporabo te ID-ja lahko poiščete vozniške zapise v svoji zgodovini vožnje (7-dnevna zgodovina). Ko zaženete arhivirano vožnjo, lahko vidite gibanje na zemljevidu. V podrobnem urniku lahko vidite, ob kateri uri in na katerem naslovu je bilo vozilo v tistem trenutku. Funkcija GEO FENCE omogoča pošiljanje e -poštnega obvestila ob zapuščanju označenega prostora (če voznik vozila pomotoma zapusti načrtovano pot). Za uporabo funkcij morate kupiti licenco za sledenje.

GPS sledenje avtomobilu - profio x4
mobilna aplikacija tracksolid profio x4

Video dogodki v oblaku

V primeru resne nesreče, trčenja ali nenormalnega vedenja se videoposnetek samodejno naloži v oblak . Zahvaljujoč povezavi 4G lahko dosežete višje hitrosti prenosa podatkov in večjo pokritost, kar vam omogoča, da se takoj odzovete ali ukrepate.

viedo prenos v oblaku - kamera profio x4

DBA - Analiza vedenja pri vožnji

Spremljanje podatkov o obnašanju voznika, vključno z močnim pospeševanjem, močnim zaviranjem in ekstremnimi ovinki, bo pomagalo zmanjšati prometne nesreče v vašem voznem parku in izboljšati porabo goriva.

analiza vedenja voznika - profio x4

Daljinec

Ta edinstven sistem omogoča daljinsko upravljanje predvajanja posnetkov iz kamere. Prav tako možnost, da na daljavo naredite fotografski posnetek ali video neposredno iz fotoaparata. Funkcija daljinskega izklopa motorja je odlično orodje za zaščito pred krajo. Vibracijski alarm vas opozori na neželene udarce (vdor v avto, trk ali trčenje).

daljinski upravljalnik vozila - profio cam x4

WiFi HOTOČKA

Ko se motor zažene, se WiFi Hotspot samodejno vklopi. Ime dostopne točke je "IMEI", medtem ko je geslo zadnjih osem števk IMEI. Vse kar morate storiti je, da odprete aplikacijo Car-Matrix, se povežete z ustreznim WiFi in nato preprosto predvajate svoje posnetke ali urejate nastavitve.
wifi hotspot 4G - avtomobilska kamera profio x4

4G hitri prenos podatkov

Preprosto vstavite kartico SIM 4G in enostavno se boste lahko povezali z internetom. Profio Tracking Cam X4 podpira prenos podatkov 2G GSM, 3G WCDMA in 4G. Tako se lahko povežete s hitrim internetom skoraj povsod.

4G visokohitrostna kamera za prenos podatkov profio x4

Vibracijski alarm proti kraji

Ko je ACC vklopljen, se alarm in indikatorji takoj ustavijo. Naprava preklopi v način zaščite vozila 5 minut po ustavitvi motorja vozila. Če senzorji v kameri zaznajo tresljaje v vozilu, se bo alarm oglasil in vas v 10 sekundah obvestil v obliki obvestila prek aplikacije v pametnem telefonu.

Vibracijski alarm proti kraji - avtomobilska kamera profio x4

Izklop goriva/moči

Ko telefon prek obvestila prejme alarm za vsiljivce, je mogoče poslati ukaz za izklop motorja. To je mogoče storiti le iz varnostnih razlogov, in to le v primeru, da ima naprava identificiran GPS položaj in je hitrost vozila manjša od 20 km/h.

Izklop oskrbe z gorivom - avtomobilske kamere profio x4

Sledenje v realnem času

Glejte slike iz avtomobilske kamere kadarkoli in kjer koli z uporabo mobilne aplikacije CarMatrix kar v pametnem telefonu.

Nadzor v realnem času - kamera profio x4

Vgrajen G-senzor

V primeru zaviranja v sili, ob trku ali trku, G-senzor oceni situacijo kot resno in samodejno začne snemati. Nato med nesrečo zaklene video datoteko. Ta videoposnetek lahko služi kot dokaz v primeru nesreče.

funkcija g-senzor profio x4 avtomobilska kamera

SOS klic v sili

V nujnih primerih lahko pritisnete gumb SOS za 3 sekunde, da aktivirate SOS alarm. Nato kamera pošlje SOS sms na prednastavljene telefonske številke in začne cikel ponovnega klicanja prednastavljenih številk do sprejema klica.

sos gumb za nujne primere - profesionalni avtomobil s kamero x4

Upravljanje voznega parka

Če imate v svojem podjetju floto vozil, jih lahko spremljate hkrati z enim računom. Z našo platformo Tracksolid lahko sledite velikemu številu naprav v enem računu. Priročno je, da ves čas spremljate svojo floto.

upravljanje voznega parka - profesionalna kamera x4

Kakovost videa FULL HD 1080

Sledilna kamera Profio X4 zagotavlja popolne zmogljivosti slike. Posnetki bodo posneti z veliko jasnostjo. Vse, kar posname ta kamkorder, bo preneseno v gladke in neverjetne videoposnetke. Prišel je čas za uživanje v ostrih in lepih posnetkih.

Kakovost videa FULL HD 1080 - kamera profio x4 cam

Snemanje v zanki

Videoposnetki se bodo shranili na kartico micro SD vsake 3 minute (odvisno od nastavitev). Če je kartica SD polna, bodo starejši posnetki samodejno izbrisani in zamenjani z novimi.

Loopno snemanje na SD kartico - profio x4

Podpora WDR (Wide Dynamic Range).

Ta videokamera podpira funkcijo WDR. WDR je najsodobnejša tehnologija, uporabljena v videokameri, ne glede na to, ali je okolje presvetlo ali temno. Slika kamere je vedno jasna in svetla.

Podpora za funkcijo WDR - avtomobilska kamera profio x4

Popolna 3-pasovna pokritost

Da bi zmanjšali mrtve kote, sledilna kamera Profio X4 uporablja 120° širokokotno stekleno lečo, ki priročno zajema 3 pasove na cestah. Kamera je zelo občutljiva in omogoča natančno in podrobno snemanje slike.

120-stopinjska širokokotna stekla profio x4

Specifikacije:

Model: PROFIO sledilna kamera X4
Procesor: štirijedrni ARM Cortex A53 1,4 GHz
Operacijski sistem: Android 8,1 GO
Flash pomnilnik: eMMC 16G
Pomnilnik RAM: LPDDR3 1 GB
GPS + BDS, GSM & WCDMA, 4G,
Sprednja kamera z ločljivostjo videa: Full HD 1080p s 30 sličicami na sekundo, kodiranje H.264, kot fotografiranja 120°
Zunanja kamera z ločljivostjo videa: 720p, kot snemanja 100°
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, frekvenca 2,4 GHz, dostopna točka
Daljinsko spremljanje: PC & App - PC vmesnik: www.tracksolid.com, APP za mobilne naprave: Tracksolid
Spremljanje v živo: Obe dvojni spletni kameri ali prek APP
G-senzor: Da (6-smerni)
Mikrofon: Da
Vgrajeni zvočniki: Da
Podpora za mikro SD: do 128 GB
USB podatkovni vmesnik: Micro USB 5 Pin
Zunanja baterija: 450 mAh
Napajanje: 12V - 24V
Delovna temperatura -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)
Dimenzije glavne kamere: Š/V/G 6,8 x 4,8 x 10,9 cm
Zunanje mere kamere: Š/V/G 5,3 x 3,1 x 3,1 cm
Teža kamere: 225 g

vsebina paketa - cam profio x4

profi elektronika Profio Tracking Cam X4 je vrhunski produkt nove blagovne znamke PROFIO ELECTRONICS , ki je specializirana za razvoj in proizvodnjo inovativnih kamer, ki prinašajo novo dimenzijo njihovi uporabi v vsakdanji praksi.

Komentarji

Drugi izdelki