3G WiFi dvojna avtomobilska kamera + GPS sledenje v živo - PROFIO X1

Koda artikla: 14-029 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 250,00 €
Cena vklj. z DDV 300,00 €
- +

Opis izdelka 3G WiFi dvojna avtomobilska kamera + GPS sledenje v živo - PROFIO X1

WiFi dvojna avtomobilska kamera + GPS sledenje v živo - PROFIO X1 Tracking Cam X1 s funkcijo 3G Hotspot. Sledenje vozilu v živo prek GPS-a in slike kamere v živo na vašem telefonu v realnem času. Ta edinstvena avtomobilska kamera kot prva na svetu ponuja GPS spletno sledenje vozil prek telefonske aplikacije ter pogled v živo iz trenutne vožnje.

Je videokamera za dva avtomobila (spredaj in notranja), pri kateri ima sprednja kamera ločljivost FULL HD 1920x1080px pri 30 sličicah na sekundo s kotom 140 stopinj in s podporo 3G WiFi . Slike so shranjene na podprti pomnilniški kartici micro SD do 32 GB . Telo kamere je izdelano iz visokokakovostnih materialov, zaradi česar je odporna na visoke temperature ali ekstremen mraz .

Profio Tracking CAM X1 je popoln in sofisticiran način za povečanje varnosti vašega avtomobila z nenehnim spremljanjem ali pa je kompleksna rešitev za podjetja za spremljanje parkiranja njihovih vozil.

Ko kartico SIM vstavite v videokamero, bo ustvarila dostopno točko 3G WiFi (na kartici SIM morate imeti aktivirane podatkovne storitve) in lahko uživate v brskanju po internetu kadar koli in kjer koli . Videoposnetke v živo iz kamere lahko gledate prek brezplačno dostopne mobilne aplikacije ( podpora za Android/iOS ), imenovane " Car Matrix ". S to aplikacijo je mogoče tudi na spletu spremljati GPS položaj vozila na zemljevidu. Komplet kablov je zasnovan za neposredno povezavo z varovalko 12/24V , kar omogoča stalno napajanje avtomobilske kamere. Prednost je dvojni objektiv , ki omogoča zapise bodisi sprednje ali zadnje (notranje) kamere, vključno z zvokom (lahko tudi izklopite snemanje zvoka). Notranja kamera ima IR nočni vid , ki lahko ponoči osvetli celoten prostor vozila.

3g avtomobilska kamera z GPS-om - sledenje prek aplikacije

Z aplikacijo na vašem mobilnem telefonu ali tablici se lahko povežete s svojim vozilom.
Zemljevid prikazuje njegovo trenutno lokacijo s časom, hitrostjo in GPS koordinatami. Aplikacija podpira tudi Live View.

wifi avtomobilska kamera z GPS - sledenje v živo prek aplikacije

Uživajte v brezplačni storitvi GPS sledenja neposredno prek spletnega vmesnika www.car-matrix.com

Ni potrebe po namestitvi nobene programske opreme. Vse je na voljo prek interneta iz spletnega brskalnika na namizju, prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu. Osnovna funkcija je sledenje motornemu vozilu, bodisi avtomobilu ali tovornjaku. Če je vozilo na spletu, boste na zemljevidu videli njegovo trenutno lokacijo in lahko še naprej sledite njegovi poti. Če je brez povezave, bo prikazana njegova zadnja znana lokacija. Vsako vozilo ima po registraciji svojo ID številko, z uporabo te ID-ja pa lahko najdete vozniške zapise v svoji zgodovini vožnje. Ko zaženete arhivirano vožnjo, lahko vidite gibanje na zemljevidu. V podrobnem urniku lahko vidite, ob kateri uri in na katerem naslovu je bilo vozilo v tistem trenutku. Posamezna postajališča vozila so na zemljevidu označena z rdečo zastavo in vsebujejo informacijo, koliko časa je vozilo na tem mestu parkirano. Iz vožnje lahko izvozite datoteko v formatu excel , v kateri najdete točen čas in lokacijo vozila.

Funkcija GEO FENCE vam omogoča pošiljanje e -poštnega obvestila, ko zapustite označen prostor (če voznik vozila pomotoma zapusti načrtovano pot)

profio kamera v avtomobilu za spremljanje vozila v živo prek GPS-a
Kliknite za povečavo slike

Zelo zanimiva je funkcija LISTEN & TALK, tako da je možno neposredno slišati in govoriti z avtomobilsko posadko preko vgrajenih zvočnikov na kameri

avto kamera profio 3g

6-steklene leče v leči

Visokotemperaturni materiali, ki so odporni na različne pogoje vožnje. Šestslojne steklene leče zagotavljajo visoko ločljivost posnetkov z odličnim ravnovesjem barv za dnevno in nočno vožnjo.

profio avto dvr 6G steklena leča

Kakovost videa FULL HD 1080

Sledilna kamera PROFIO X1 zagotavlja popolne zmogljivosti slike. Posnetki bodo posneti z veliko jasnostjo. Vse, kar posname ta kamkorder, bo preneseno v gladke in neverjetne videoposnetke.

avto kamera polne ločljivosti hd

Podpora za funkcijo WDR

PROFIO Tracking Cam X1 podpira funkcijo WDR. WDR je najsodobnejša tehnologija, uporabljena v videokameri, ne glede na to, ali je okolje presvetlo ali temno, je slika fotoaparata vedno jasna in svetla.
kamera podpira tehnologijo wdr

Popolna pokritost 3 pasov s 140° širokokotnim objektivom

Za zmanjšanje slepih točk PROFIO Tracking Cam X1 uporablja 140° širokokotno stekleno lečo, ki udobno zajame 3 vozne steze na cesti.
profio sledilna kamera širokokotna 3 pasovna pokritost

Pametni čip Mediatek

Profi Tracking Cam X1 ima visoko zmogljiv čip MTK6580, ki zagotavlja nizko porabo energije, hkrati pa zagotavlja hitro, zmogljivo in stabilno delovanje kamere.

profio kamera mediatek pametni čip

3G hitri prenos podatkov

Model kamere PROFIO Tracking Cam X1 podpira hiter prenos podatkov WCDMA 3G, ki lahko doseže hitrost do 7,2MB/s. Prenos podatkov 3G je skoraj 43-krat hitrejši od zastarelega omrežja 2G.
profio kamera 3g prenos podatkov

Vibracijski alarm proti kraji

Naprava preklopi v način zaščite vozila po 5 minutah po zaustavitvi motorja vozila. Če senzorji kamere zajamejo tresljaje v vozilu, se alarm vklopi in vas opozori z obvestilom prek aplikacije za pametni telefon.

Vibracijski alarm za avtomobilsko kamero profio

Snemanje v zanki

Video posnetki se po 3 minutah shranijo na vstavljeno kartico micro SD. Ko je pomnilniška kartica polna, bodo najstarejši zapisi prepisani z najnovejšimi za zajem dejanskih slik. To zagotavlja neprekinjeno snemanje v zanki.

snemanje s profio kamero v zanki

Vgrajen G-senzor

V zasilni zavori ali ob trku G-senzor oceni takšno situacijo kot resno in začne samodejno shranjevanje posnetka. Kasneje zaklene zajeti video pred prepisovanjem, tako da ne bo prepisan, tudi če je pomnilniška kartica SD polna.

zaščita g-senzorja za sledilno kamero profio

Specifikacije:

Model: PROFIO sledilna kamera X1
Procesor: ARM Cortex A7 Quad-Core 1,3GHz
Operacijski sistem: Android 5.1
Flash pomnilnik: eMMC Flash 8 GB
RAM pomnilnik: DDR3L 1GB Frekvenca 533MHz
GPS: GSM & WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
Sprednja kamera z ločljivostjo videa: Full HD 1080p s 30 sličicami na sekundo, kodiranje H.264, nastavljiv kot fotografiranja FOV (D) 140 °
Notranja kamera z ločljivostjo videa: 640 * 480 slikovnih pik
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, frekvenca 2,4 GHz, dostopna točka
Daljinsko sledenje: osebni računalnik in aplikacija - programska oprema za osebni računalnik: www.car-matrix.com , APP na mobilniku: CarMatrix
Ogled v živo: obe dvojni kameri prek APP
G-senzor: Da
Mikrofon: Da
Vgrajeni zvočniki: Da
Podpira mikro SD: do 32 GB
Napajanje: 10V - 36V
Dimenzije kamere: 85 (D) * 55 (Š) * 50 (V) mm
Teža fotoaparata: 135 g
Delovna temperatura -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Paket vsebuje:

1x avtomobilska kamera PROFIO Tracking Cam X1
1x komplet kablov za direktno povezavo z varovalkami 12V/24V - (dolžina 2 metra)
1x držalo
1x 3M visokolepilna etiketa
1x priročnik

Vsebina paketa profio camera x1

profi elektronika Sledilna kamera X1 je vrhunski izdelek nove blagovne znamke PROFIO ELECTRONICS , ki je tesno specializirana za razvoj in proizvodnjo inovativnih kamer, ki prinašajo novo dimenzijo v njihovo vsakodnevno uporabo.

Komentarji

Drugi izdelki